Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 444
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • до едно тепе
Кокоси чЕкай бре. Още не ни е хванало Laughing
Иначе одеве ме застреля с Мамо боли ме гърлото. Успях да хвана аптеката отворена в последния момент и да му купя бонбони за гърлото. И Бубата пак проточи сополи днес, а уж бяха спрели и се изчистваше. нЕма празно просто. Tired

# 151
  • Sydney
Хора иде ми да се гръмна триумфално... не сме спали от един месец кашлици и сополи, ревове и тнт... Ко е Туй чудо, кво е тва нещо... ако имах възможност да продавам сополи щях да съм милионер... опитах всичко итхомеопатия до антибиотичен крем (брактобран) - ефект временен...  #2gunfire  Tired  Flutter

знам, че на фона на др драми моето е нищо, Ама да си кажа щотооо 

# 152
  • shumen
Бени,да не е някоя бактерия в носа или гърлото и от там тези кашлици и сополи?Заведи Ема на лекар ако можеш и дано да намерите правилното лечение.

# 153
  • Sydney
Заведохме я, просто не се търпи това положение.... взеха й два секрета, прегледа показа чисти дробове, спокойно гърло, но докторът каза, че му прилича на коклюш, защото имало пълна клинична картина, както и факта, че ваксината не покрива на 100%... докато излезе секрета изписа Клацид, който малко ме тревожи като медикамент, много дразни...

# 154
  • shumen
Бени,дано излязат скоро секретите и намерите правилното лечения за Ема.
Моето от снощи е във фаза мрън за всичко.Излязохме за малко и заваля и като каза,че няма се прибира и реве и се тръшка и стой на дъжда.Е,казвам Ви откачих и го наказах без ТВ и таблет.Сега стой,гледа ме умно и пак само се чуди каква беля да направи.

# 155
  • Варна
Бени, не се тревожи за Клацид-а. Даваш някакъв пробиотик, нали? А вие с ТМ, как сте, на АБ ли?

# 156
  • Sydney
Аз съм със същия сопол като нея, мъжът се държи, Ама и той не се върти толкова около нея... пробиотик давам превантивно от Септември...

# 157
  • Варна
Аз си мисля, че щом има сопол кашля от него, може и алергична реакция да се е добавила. Коклюш и сопол никак не ми се връзва... И Борислав беше така, месеци със сополи, периодично с непрестанни кашлици, в една тема, в която пиша също се оплакват майките от същото, явно оттук до Австралия разлика в бацилите няма. Нещо противоалергично даваш ли? Или подтискащо кашлицата?

# 158
  • shumen
Бени,да се оправяш скоро и ти.Както е казала Месечинка наистина сопол и коклюш не ми се връзва,а и да е месеци наред може и алергия да е.

# 159
  • В сърцето на любимия човек
Честит имен ден на всички именници днес  Hug Бъдете много здрави и щастливи и си носете с гордост имената!  bouquet
На малките именници пожелавам и много весели игри!

# 160
  • shumen
Честит имен ден на всички именници днес.Да са живи и здрави и много да Ви радват.
Ние малко излизахме с Дени и го оставих да се набеснее хубаво,а сега обяснявам защо после не трябва да бяга и да скача.Намерих и един познат,който е съгласен да тръгнем към 10-11 и да сме там най-късно в 14-15 часа.Звънях и на баща му и каза в кой хотел е резервирал и ще сме там ние,а той ако ще да идва.

# 161
  • до едно тепе
 Бени започвам да имам чувството,че при вас си лекуват по-добре конете отколкото хората.  newsm78 Клацида е добър, ама ако е на сироп е мноого гаден на вкус Sick
Слав започва да загрява. Са мерих точно 37. Да видим до къде ще се докараме. Доколкото успявам да видя гърлото е червено. Ииии са кат се подкараме пааак по веригата шА са гръмна напрау smile3511

# 162
  • Варна
Аз от 2 дена го играя рефер м/у баща и син. Писна ми от тях, колкото се обичат, толкова и не могат да се понасят 🙄  Ако не ми беше жал за детето, щях да избягам от тях, поне за месец. Утре го пускам на градина, да видим колко ще издържи ...
Поспаланче, мислиш, че може да е скарлатина ли?
Дани, успокой се малко. Не си заслужава да се ядосваш с този индивид ...

# 163
  • Варна
Аз от 2 дена го играя рефер м/у баща и син. Писна ми от тях, колкото се обичат, толкова и не могат да се понасят   Ако не ми беше жал за детето, щях да избягам от тях, поне за месец.
Замислих се кога си излях душата, че не помня Crazy Майтапът настрана, но същото е положението при нас, и то от много време. Яко ми писна.

# 164
  • В къщурката на хълма на феите
И вашите мъже къде са им главите?! Кой е по-голям, кой знае думата компромис?! Децата и от двата пола трябва да минат през периода със запознаване с ролевия модел на бащата .. Ема е като имплантирана за баща си - хем го дразни, обижда и предизвиква, хем не може без него .. и моя скърца със зъби, обаче аз не спирам да напомням, че трябва да е Дзен и да диша ..

Общи условия

Активация на акаунт