Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 432
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • shumen
Меци, да се оправя Ема.
Поспаланче,да му минава на Слав бързо.

# 256
Поспаланче, не викай дявола, да не вземе да дойде! Бързо да се оправяте, и Буба да не налепи и тя останалите подробности от пейзажа.
Дани, от вчера се каня да ти пиша - браво, че толкова леко и тихо мина всичко, бързо ще го забрави юнакът  bouquet
Кво викате - да съберем Насето, Вилито и Марти, да ги видим бойната команда.... ще им съберем 1 млн гледания в ютуб  Crazy
И нашият вчера се преби с баланс байка - кара и блее, надъни се в една отводнителна тръба, има рана на крака. Днес капарирахме заведението за р. му ден, само торта остана да харесам, и тоалети да стъкмя. Май няма да го пускам на ясла дотогава - още не са оздравели и двамата, да ги изчакам, да ги закрепя малко, да бием поне една ваксина на бебето, и то ще дойде рожденият ден. Абе май целия юни ще пропусне, натам вървят нещата.

# 257
  • Варна
Направо майките с две не ви знам как я карате. Това е една от причините да не искам второ, макар че като цяло исках две деца. Но освен че одъртях вече, освен че ММ си има друго дете и трето съвсем не ще, освен финансовия и чисто организационния проблем, но и съм сигурна, че нервичките ми няма да издържат. Мъчно ми е на моменти, преди 2 дни разбрах, че кумовете ни живот и здраве ще имат бебе около Коледа, а щерка им е на година и половина и ме жегна лекичко благородна завист, но не ми било писано в тоя живот. Поне едно успях да завъдя, и на това съм доволна.

# 258
Хем се ще, хем не мога, пък и евентуално второ дете без татко не искам да гледам. Ама искам де. Ама не мога  Grinning

# 259
  • Бургас
Поспаланче, много е гаден верно вируса  ooooh! ooooh! ooooh! почти няма темп, обаче останалите симптоми са......мен ме удари в синузита, Ивейн държи фронта,ама такава дразнеща кашлица вади. Водихме я на лекар вчера, тя каза, че всичко е чисто и спокойно вече, но ще кашля поне още месец, докато се изчисти, такъв бил вируса  Shocked Shocked ooooh! Изписа и да пие фенистил, ако стане много нетърпима кашлицата. Снощи се наложи да и го дам , защото имах чувството че ще се задуши като почна.

И аз искам второ и ми е много гадно тези дни......тежи ми да го мисля  и гледам да не го, каквото- такова. Важното е да са живи и здрави родените деца и ние да ги гледаме.

# 260
Честит празник!  bouquet
Дани, радвам се, че всичко мина вече, бързо възстановяване на малчо  Hug
Това с конюктивита и моята го мина, слагахме капки за три дни, изчисти се много бързо, гърлото й мина от Хомеоженче само  Grinning
 Всички да са здрави!  Hug
Пънче, много хубаво звучи 'мама' нали  Heart Eyes
Арвен, попътен вятър на братчето ти!  bouquet

# 261
  • При моето слънце
Дани, браво на момчето  Hug
И Георги е болен... пак. В събота братовчедка му се разкашля, в понеделник още със ставането се започна. Носът му е като водопад, а за кашлицата не ми се говори.
Добре че Мишо одържа фронта, че ако ми ревнат и двамата, ще се хвърля от някъде. На всичкото отгоре малкият реши да се пребие в крака на масата и челото му е в прекрасен син нюанс.
Честит 24 май между другото  bouquet

# 262
Дани, браво на Дени и на теб! Герои сте! Ти си знаеш, ама така написано изглежда доста леко да е минало. Нека всичко е ОК. Не прочетох да е буйствал на излизане от упойка, а бях чела че това е най-страшно. Голям ли е разреза? Скоро да забравите всичко и пак да щуреете. Hug
Болничките да оздравяват! Много ми е мъчно като чета за температури, кашлици и сополи.
Меци, как е сладката ми Ема? Егати си и кучето....щях да го препарирам сигурно. #Cussing out
Арвен, честито братче-абитуриентче!!! Леко да му е в живота!

И ние снощи бяхме на абитуриент. Беше голям купон. Коки не спря да танцува. Даже хорце поигра. Като се измори поиска да си ходим /беше 23ч/. Ама от адреналин заспа чак в 1ч. Днеска релаксираме.....
И..... честит празник!!! .... да не забравя  Naughty

# 263
  • shumen
Благодаря още веднъж момичета.
Да се оправят всички болни и повече без болести.
Моме,според мен добре си решила.Аз ще съм болнични сигурно до към 4.06.и сигурно чак тогава ще.пуднс Дени на градина живот и здраве.Лошото е,че ще са вече сборни групи и не знам кой ще са госпожите и как ще е с рева и ходенето.
Принцеско,от упойката не е буйствал като излиза,само мрънкаше,че го дърпат конците и че е гладен и жаден.Наяде се,напи се и сякаш всичко мина.Днеска казва,че не го боли,но сега пък го сърби.За разреза не знам дали е голям,защото още е с дренажа,а и не дава да го видя.А съм го пипнала,а е ревнал.
Арвенче,честито братче абитуриент.

# 264
  • Северозапада
Арвен, много успехи и занапред на братчето!
Честит празник!

# 265
  • В къщурката на хълма на феите
кво да ви кажа .. хем си е мале-мале и зора, хем пък си ми е много хубаво, че са двама .. макар че за момента Ема повече дразни и терори Здравко, отколкото да го обича .. мила и любвеобилна е с него като той се удари и плаче Mr. Green Mr. Green

# 266
  • shumen
Меци,ще порасне Ема и ще видиш как ще ти помага за Здравко.

# 267
  • NE
Аз много се радвам, че бебето излезе кротичко и макар, че бременност с малко дете и после две малки деца си е лудница пак си я обичам тази лудница. Надявам се един ден да играят по цял ден заедно.

# 268
  • Варна
Много благодаря за пожеланията към брат ми!
Всичко щеше да е прекрасно, ако Атанас не беше вдигнал 39,9 Т.... Не съм спала, свалям Т. цяла нощ с чаршафи и го следя, а утре би трябвало да ми е хистерото 😩

# 269
  • Sydney
Arven_89 Успех на брат ти Simple Smile моят и той тази година беше, гледах снимки само обаче... да оздравява Наско и ВС да е наред с хистерото  Hug
За второ дете и Ема и баща й мрънкат, аз казах че ако сега забременея директно се хвърлям от скалите на Бондай (известен плаж)...
почна ми курса (официалният)...

Общи условия

Активация на акаунт