Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 458
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • shumen
Мраве,той и Дени от време на време се сеща,че му е правена операция и започва да мрънка и се влачи,че още го дразни и боли.За болка доктора каза,че не може да има,а по вероятно го дърпат конците.Герой ми е той на мама момчето.Снощи се видяха с едно комшийче за малко докато приберем багажа и то го пита какво му е,какво са му правили,а той каза нищо,защото не помни сигурно.
Цвете,аз го пазя,а гламавия му баща снощи ме ядоса яко.Оставих ги в колата да ме чакат,докато аз вляза в магазина,а той да го вкара в него веднага след мен.А аз нарочно не го взех да няма болни.Добре,че ни докара само и си отиде,че иначе му обещаваше днеска да го разкарва по паркове,което няма да стане.
Леле,Дени още спи,а аз преди малко станах и трябва да правя закуска и простра една пералня и като стане да се оправим и го заведа у кръстницата му,а яко ме мързи и нищо не ми се прави.

# 286
  • Варна
Дани, напълно е възможно да му опъват и да го болят конците. Те започват да се впиват в раната, много е неприятно наистина. В момента, в който ги свалят ще му олекне.

# 287
  • shumen
Месечинке,да явно го опъват и затова.Дано като му ги махнат му олекне.

# 288
  • В къщурката на хълма на феите
Това е специална програма, която е пригодена за деца, които имат диагноза като Ема. Ще учи по план, който отговаря на нейните възможности. За целта се предоставят медицинските документи (които си имате) и минава веднъж годишно комисия от ресурсен учител, логопед, психолог, класната. Ако Ема покрива ДОС (държавен образователен стандарт) ще получава и редовни оценки, но това не е от значение в начален курс.
мен точно това ме смути, защото и аз знам точно същото нещо, но не бях сигурна откога започват да го прилагат при условие, че в РИО ми казаха, че програмата за обучение в училищата и в ДГ е една и съща и си зададох въпроса защо ако беше в ДГ нямаше да има нужда от такъв учебен план, а в училище ще има ..

# 289
Здравейте момичета Simple Smile
Дани браво на теб и малкия, герйчета сте!
Много болни пак бе, нямат край тия вируси, всички да се оправят бързо!
Арвен на добър час на братчето ти!
И ние бяхме на бал на братовчедка ми и Влади и беше кавалвр, ще кача малко снимки във ФБ, че и без това скоро не съм.
Пънче честито ви зъбчр, да излизат здрави, бели и неусетно най вече!

Я кажете има ли нещо с което да облекчат болки в кръста, на моменти едва ставам и едва се движа ...
Положението е зле и АГ ме пита дали ще мога да издържа нормално раждане така ....

# 290
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви!
И тази нощ се буди с плач на всеки 2 часа и само сукането го успокояваше, но не се оплаквам, защото знам колко по-трудно излизат зъбките при някои дечица. Дадох днес Дентокинд и намазах с Калгел, мрънка си, но ще трябва и двамата да се справим.

Сандре - колан за бременни носиш ли? Пробвай, ако не си. Иначе не знам дали боуен терапия или иглотерапия няма да помогне.

# 291
  • Варна
Пънче, честито ви зъбче! Да са здрави и бели 😀
Аз имам страхова невроза от зъбоникнене вече 😵
Сандре, за мазане в толкова напреднала бременност не съм сигурна, че може и то точно кръста. Боуен или иглотерапия, ако позволява АГ , пробвай. Иначе няколко капки течен аналгин съм пила аз като бях бременна.

# 292
ако мислиш за колан, той трябва да е съобразен с лекар да не направиш друга беля с пристягането Peace

# 293
За колан се замислих, но някъде бях чела, че е до 32 седмица и няма смисъл май, а и незнам дали ще мога и това да търпя в жегите ( то няма угодия  Rolling Eyes)
Питах АГ той каза, че може да ме прати при невролог, но нямало какво да се направи докато съм бременна.
За тези терапии за пръв път чувам ...

# 294
  • shumen
Сандре,за колан и аз знам,че трябва да е съобразен с лекар.Дано намериш начин и да ти минат болките.
Пънче,и аз мажех с Калгел,но не виждах кой знае каква полза.
Аз днеска имах промоция.Дени спа до 10,аз прострях и направих закуска,сега яде и го водя у кръстницата му,а аз отивам до педи за още болнични.

# 295
аз Боуен масаж ползвах за Здравко против колики .. той нямаше кой знае какви и беше спокойно бебче като цяло, но определено, когато не правехме съответните масажи беше с една идея по-нервен .. така че аз лично много съм доволна Peace

# 296
Въпрос на тема захранване:
При положение, че в момента му прорязват зъбки, проблем ли е да му въведа нова храна, в случая тиквичка?
Предните 4 дни въведох месото (пилешко) и съм много доволна, че му хареса (пу-пу). До момента има въведени картоф, морков, тиква, пащърнак, оризова каша, круша, ябълка, спанак с ориз (в него май имаше и малко лук, кумата ми го беше сготвила за нейното дете и Йоан ревна, че иска и той, та яде 2 дни), пилешко месо. Искам да продължа с тиквичка, броколи, пуешко и овесена каша. Според вас в какъв ред да ги дам? Мисля от днес да дам тиквичката като най-лека, но се колебая останалите как да ги подредя.

# 297
  • Варна
Няма проблем да въвеждаш нови храни, то оттук насетне все ще прорязва някой зъб. Може да откаже да яде в някакъв момент просто. На почти 8 месеца според мен е време да започнеш глутена, т.е. ако искаш въведи си тиквичката, но после почвай с овеса. Редът на останалите няма никакво значение, въпрос на предпочитания.

# 298
И педиатърката това каза, да вкарампърво месото и после глутена. Даже каза да дам директно пшенична каша, ама реших да въведа първо овесена заради по-малкото количество глутен в нея.

# 299
  • Варна
Е, чак пък директно пшенична... айде няма нужда. След овеса може да пробваш ръж, ечемик, лимец или спелта, а може и направо пшеницата.

Общи условия

Активация на акаунт