Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 462
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
  • В къщурката на хълма на феите
Пънче гледай да има поне 2 седмици между първото месо и глутена .. честно казано аз на Здравко и на Ема директно дадох пшеница .. изобщо през живота си овес, ръж, ечемик и прочее животински фуражи не съм яла и на тях не съм давала .. в крайна сметка каквото ям аз, това ядат и те ..  това, което в моето семейство се предпочита от възрастните дадох и на децата, за да нямам излишни нерви с готвене на 101 манджи за няма  5 човека .. има време да избират нататък в живота си какво и как да ядат, за момента се считам от тях самите за по-компетентна по тия въпроси Peace

# 301
  • NE
Пънче Аз четох от тук за месата и глутена.
https://zahranvane.wordpress.com
Глутена го въведох така:
- овес
- ръж
- ечемик
- пшеница

# 302
  • до едно тепе
Пънче честито зъбче. Здрави и белички да са. За глутена аз и на двамата си почнах със сухар мисля. Иначе хубава безмлечна овесена каша има на Бейбилав(ДМ марката). Цена и качество на ниво. Мойто Бубе само нея не е отказвала досега Laughing Тьопфер също имат чиста овесена, но е на по-едри люспи, а тази е като брашно. ДМ имат и 3 зърна пак безмлечна. Хипа ми летяха редовно в коша-не ги искаше лиглата и тва си е. Еле пък млечна каша като се опитах да дам беше плюене на поразия. Сякаш си е знаело детето,че не бива да я яде. newsm78
Аз доколкото знам масажите на кръста по време на бременност не се препоръчват, защото може да доведат до контракции. Масажира се по време на раждането, защото тогава се облекчава болката. Това ни го казваха на курса за бременни.

# 303
Хипа ми летяха редовно в коша-не ги искаше лиглата и тва си е.
ти опита ли го това нещо?! аз само дето не умрях Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 304
  • NE
Хипските каши наистина са гаднички. Вилито не ги вкуси даже. Основно залагах на Topfer. Имаше една каша с портокал, която му беше най-любима.

Днес бяхме на ДК с бебето. Уж щяхме да слагаме безплатния Ротарикс, но препоръката беше първата доза да се даде до 4 1/2 месеца, но сме ги прехвърлили и сложихме "любимата" Хексацима. Младежа е готов да лази, два резеца са готови да пробият и е 7,200 кг  и 67 см. Хич не понече да коментира захранване педката. Joy

# 305
Цветенце браво на хубавеца, добре си го отглеждаш Mr. Green както е тръгнал до 3 месеца ще стигне Здравко по размери Mr. Green

# 306
Цвете, да ви имам и размерите  Crazy
И какво друго щях да пиша... в момента баткото лепи лепенки по косата на бебето, онова пищи, нашият се радва, баща му му се кара, той отвръща нагло, следва наказание в детската и рев..... и така по 15 пъти на вечер. Вчера какви ги сътвори - счупи на едно дете навън джипчето, после си наряза един панталон и го направи на брюкселска дантела, после си счупи един негов кран, след това разигра Титаник и подгизна целия под в апартамента, баща му пак бълва огън и жупел... и още нещо имаше, добре, че не ги помня.

# 307
Моме,кажи ми какво пиеш-бира ,ракия,уиски,че си още в кондиция? Mr. Green

# 308
Kой те излъга, че съм в кондиция?  Mr. Green
Апропо, приет е в детска градина, но що ли си мисля, че пак ще се смели от боледуване и пак ще си е предимно вкъщи...

# 309
Щото си реалист , затова. Все пак ти пожелавам да грешиш. Heart Eyes

# 310
  • shumen
Кашите на Хип и Дени не ги ядеше.Взех само веднъж и отиде в коша и повече не купих,а тези на Ганчев се спукваше да ги яде.
Цвете,леле,голям мъж си отглеждаш.Дано и занапред расте и наддава все така.
Моме,дано да грешиш и да ходи повече Марти на градина,отколкото да стои у дома.
Моето диване докато не искаше да ходи на градина тази вечер ме пита кога ще отивал.Писнало му е явно цяла седмица с мен,а и 3 дни в болницата по цял ден.Тази вечер излязохме за малко и искаше да кара тротинетка,ама не позна.Не смея да му дам да бяга,да скача,да се катери и направо издивя милия,ама какво да направя като ме е страх.

# 311
  • до едно тепе
Абе аз различни марки пробвах- Хип, Тьопфер, Слънчо. Всичките заминаха в боклука. Млечните са подсладени и ги плю до откат. Пробвах и да ги смесвам-2 лъжички млечна с 2 безмлечна. Само 1 към 3 вървеше понякога. С характер си ми е мацката, кво да кажа. Днеска окраде половината замразени броколи от дъската за рязане и ги изяде така. Накрая се принудих да ги метна по-рано в тенджерата,че да не я заболи корема от ледчетата. Crazy А вечерта точеше лиги по едни сурови тиквички-баба и ги нарязала да ги пържи и нашата обикаля и умува откъде да бръкне в купата и да си гепи едно резенче. Върти се, гледа и току се надигне на пръсти и посегне към купата. hahaha
Фейче все така да расте малчо.
Моменце по принцип с всяка изминала година в системата боледуват по-малко. Поизрастват и имунната им система се закрепва уж.Аз ви пожелавам хич да не боледува.
При Слав поне е така, обаче карайки ги на крак не му пречи да заразява Бубето и нас. ooooh!
Другата седмица сме на алерголог в София. Да видим какви ще ги накъдрим. Crazy

# 312
  • shumen
Поспаланче,успех с алерголога.
Ех,опасна е тая Буба.Дени броколи не ядеше и не яде и до ден днешен.

# 313
  • Варна
Поспаланче, ние с Насето сме на 4-ти от 14:30 при Мустаков.
Да си поплача и тук, та белким ми олекне ... Мина хистерото, но ми е мнооого  зле. 3  операции съм минала досега, но това ми разказа играта. Не съм имала само 1 полип, цялата матка е била в малки полипи, уж са ги махнали. Упойката ме удари в гърба и врата, с адски болки съм, подут корем, едва дишам, ще кажеш, че автомобил е размазал ребрата ми. Не мога да лежа, боли ... Иначе кървене почти нямам, дано оцелея 🤢

# 314
  • shumen
Арвенче,стискай зъби ще уцелееш.Дано ти мине всичко и повече да не се налага да ти правят нищо.

Общи условия

Активация на акаунт