Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 467
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Дани, колко време трябва да се пази Дени?
Моме, толкова ми е забавно да те чета....ама на моменти ми става и страшно.Честита ви градинка!!! И ние сме приети...
Цвете, много хубави мерки си имате....Моят любимец Вилито как е?
Меци, какво правите?
Уфффф....не мога да заспя. ...а Коки плаче на сън....от гадния кътник ли е от що ли? Направо ме хващат лудите..... И утре пак ще съм като ударен самолет. Мрън!

Арвен, милата!  Ще се справиш и с това, ама и гадост!  Нещо обезболяващо не може ли?  Утре да си по-добре....Гушшшш!

# 316
  • shumen
Принцеско,трябва да се пази поне 10 дни каза доктора,а на 12-я да му махнат конците.До тук са минали само 4 дни и още 6 как ще го удържам не знам.Има моменти,в който побеснява и иска да кара тротинетка, да се люлее,да бяга,а не трябва.Тази вечер 5 минутки рева и се дра,че искал на люлката,а аз не давам.
За спането и аз съм като тебе.Дени от 11 е заспал,а аз не мога да заспя и утре ще съм ужасна пак като ме събуди.

# 317
  • Sydney
pospalancho същата е и Ема, още от малка... аз съм казвала, че като отказваше всякаква храна режех морков, краставица, тиквичка и чушка сурови и тва ядеше... тук краде от броколите в градината на училището  Mr. Green да ти кажа това е много хубаво, Хем е и лесно да "готвене"  Party
Mometo* ами дано да е Ок на градина, пък за калпазанщините мисля, че по-добре тях от колкото болен... само да са здрави...
Arven_89 лошос, дано ти минава  Hug
Вчера са пратили СМС на телефона на мъжа да сме отишли да си видим резултатите в центъра, където ги пускахме...  обаче нали уж са чисти, защо? Сега ще ходя да видим... в Понеделник ще ходя на протест, Хаха... в старото жилище сградата до него нали я събарят (събориха я де), обаче сега строежът означава камиони и тнт строителни автомобили, а е в пряка близост до училището и протестът в организиран от самата организация на родителите и гражданите на квартала и училището... и ние понеже си бяхме пряко засегнати, а и сега пак (защото когато ги водят на гимнастика излизат от училището и минават точно по улицата на сградата)... такива неща... иначе този курс поне участниците са хора, с които може да си кажеш нещо нормално и ще те разберат, а не да се обясняваш за елементарни думи... надявам се и да ми е полезен  Peace

# 318
  • shumen
 Бени,дано мине добре протеста при Вас.
Поспанче,как сте днес?Оправи ли се батко Слав?
Ние днеска пак имахме промоция.Дени спа до 8.30,а мама в 8 се събуди.Това дете е направо зажадняло за сън в тази болница.Уж се наспиваше и ставаше към 7.30,а от както сме се прибрали у дома спи много.

# 319
  • NE
Моме Пожелавам ти силни нерви, че аз вече губя моите.
Бени Успех с курса и протеста. И аз все слагам на кантар дивотията и болестите и май първото повече го прежалвам.
Арвенче Надявам се да си малко по-добре. Бързо възстановяване. Дано повече нямаш такива ядове.

Втора поредна нощ със зор приспивам единия и ме мята другия. Ако има по-гадно от зъбните драми на Вилизар, то това са зъбните драми и на двамата. Да видим колко време ще трае тази агония.

# 320
  • Бургас
Арвен ще мине и аз такъв спомен имах от лапарото.....Упойката ми беше пълна, ама пак си беше гадничко. Трудно се раздвижих след това, задъхвах се, но това е най-важното за възстановяването, да не се залежаваш, въпреки болките! Изписаха ли ти някакви обезболяващи, нещо? Хистологията кога ще излезе?
Пожелавам ти бързо да се върнеш в релси и да отминат неразположенията.

Ивейн ядеше много каши, аз хип и топфер купувах основно. От хип взимах млечни, имаше една първата каша на Хип с бурбон ванилия, тя беше много готина и вкусна. Както и елдата. Правех и домашни каши, купувах различни брашна и месех с плодове, вместо кисели и кремчета, това давах и тя им беше фен. Тя като цяло си хапваше всичко, а аз захранвах доста от рано и по съвсем различна схема. Рибата я въведох преди месото, рано дадох алергени......та така, всеки си преценя според детето схемата и това какво предпочита то самото да яде, няма общовалидна схема  Peace Peace

На мен ми удариха прегнил в четвъртък, имах голям фоликул 23мм, сега остава да сме го спукали и да имаме някакъв късмет. В неделя съм на преглед да ме видят спукан ли е не е ли и след това започваме да чакаме......Иначе естествено, като видя спермограмата каза, че сме си за ин витро, прати ни при андролог и  така. Естествено не се нави да ме стимулира, нямало смисъл, ако ще сме правили нещо да е както трябва.....През това време да сме пиели нещо да подобрим спермограмата  Tired Ние какво ли не пием, ама ефект- 0

# 321
Прахче-стискам палци за още едно чудо.
Цветенце- Стига бе,какви са тия зъби на три и половина ? Аз си мисля , че е  характер.

# 322
  • Варна
И аз съм изтървала, не са ли поникнали всичките 20?

# 323
  • Бургас
Първите постоянни или последните кътници и на Ивейн пробиват, ама при нея както винаги не е съпроводено с големи драми  Peace

# 324
Ама че диваци си отглеждаме  Crazy Да са живи и здрави, а ние ще оцелеем  Mr. Green
Прахи, стискам палци  Praynig
Арвен, и мен така ме болеше след упойката, днес би трябвало да ти е по-добре, дано са изчистили всичко и скоро да имаш успех  Hug
Пусках на малката ПКК, леко са завишени левкоцити и лимфоцити, но гледам, че са референтни за възрастен дадени, предполагам, че всичко е наред  Crazy
В понеделник влизам за първи път в училище, ще замествам за няколко дни и ми е супер напрегнато  Blush 11 клас са, дано се разберем с тях  Crazy
Гушки за всички  Hug

# 325
  • Варна
Първите постоянни или последните кътници и на Ивейн пробиват, ама при нея както винаги не е съпроводено с големи драми  Peace
Ти ме уби. Стига де, Борислав е почти на 5 и няма 21-ви зъб, нито пробил, нито канещ се да пробива. То не че и да пробият ще разбера, никакви проблеми не е имал със зъбоникненето, ама все пак поглеждам от време на време в устата му Mr. Green Как на 3 години ще пробиват последните кътници?

# 326
  • Бургас
 newsm78 newsm78 newsm78 еми в срок е , даже закъсняват  Peace  Брой хубаво редовете, според мен бъркаш и са му избили без да разбереш  Mr. Green Mr. Green

# 327
  • Варна
Е кое е в срок, в тази картинка са описани 20-те млечни зъба, ти говориш за постоянни newsm78 Останах с впечатление, че има 20 и пробиват следващите, 6-ти поред.

# 328
  • Sydney
Хора ще се побъркам вече Sad оказа се, че има бактерия (Мораксела) и отделно искат да й слагат ваксина, а тя има тази, просто в бг се слага рано, а тук не...  Sad

# 329
  • shumen
Месечинке,и ние сме като вас със зъбите.Дени няма нито 21 зъб,нито канещ се да пробива.
Моме,и аз съм повече за дивотиите му,отколкото да го гледам болен.
Бени,аз не бих дала да и слагат ваксина щом е с бактерия.
Сега в момента нарочно ме тества докъде ми е търпението и разхвърля всички възглавници по Земята и се пробва да ги прескача като препятствия,по точно да се пребие в някои ръб.След малко май ако не го изкарам пак ще направи някоя беля,че нали забранените неща са най-сладки.

Общи условия

Активация на акаунт