Бени кажи им, че първо моракселата ще убиете и тогава ..

Калгел, Дентокинд или Панадол/Нурофен не помагат ли? Не знам как издържаш толкова време без сън и почивка 

Ела ми на гости и ще побягнеш с 200. От сутринта досега успя да разхвърля по пода всички изпрани дрехи, които току-що бях свалила от простора, да изхвърли от оправеното си легло завивки и покривка, да полее 3 пъти цветята на терасата, т.е. да ги удави, да разреве брат си около 14 пъти, а аз вече прегракнах от викане по него. Като му кажеш - "Не прави еди какво си", той те гледа в очите и отива да го прави, а като го помолиш "Направи еди какво си", казва "Няма" и продължава да си вилнее по неговите си дела. Малкото май ще е същото
Тъкмо го приспах и отгоре се разкъртиха, даже и скандал не мога да им вдигна, че е 11:30, в правото си са хората.
Нарушена коренова резобция/а по принцип постоянните тръгват да избиват, когато се абсорбират корените на млечните, при мен не се случва/ плюс генетична аномалия да избиват по-късно постоянните и ето ти....То не е истинско двуредие на зъби, защото реално са млечни плюс постоянни, проблема е че млечните не падат, а постоянните не избиват в срок.
Тръгнаха да растат постоянните, точно като забременях
.
/ и ще играе яко ортодонт. Най-гадното е, че не растат постоянните достатъчно бързо и ще ги теглят/което си е като вадене на зъб, гадорийка от всякъде. Препоръчани теми