Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 478
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Добро утро,
тази сутрин алармата на ММ не звънна, та окъсняхме яко, по-точно той де, но вдигах Борислав на пожар, той се вкисна, ММ също все вкисна, абе... И кафе не съм пила.
Меци,
ужасно просто, ей затова ме е страх да изляза от града, все за катастрофи си мисля. След 2 седмици ще ходим с колегите на един комплекс край Шабла за събота и неделя, писах и Борислав с мен, но не спирам да се тревожа от пътуването, страх ме е много, да не стане беля и да си блъскам главата що съм го взела, уффф... Такива новини винаги ми действат кошмарно.

# 391
  • shumen
Вчера и мен ме мързеше яко.Цял ден се търкалях и ходих с детето по разходки,а днеска имаме куп задачи за вършене.След малко изчезване да ги вършим,но мен пак яко ме мързи.
Месечинке,не си мисли най-лошото.Аз бях същата преди да мине операцията,само за това мислех,как ще понесе упойката,дали ще излезе от нея и т.н.

# 392
  • Sydney
Вече и аз съм изтощена, то при нас е и вечер вече де... сутринта като оставих Ема ходих на протеста - тва в Бг никога няма как да стане, хиляда пъти си го казах... все едно в Младост да искат да събарят общински сграда, която е в близост до училише К да строят жилищна сграда с паркинг и магазини... имаше хора от общината, от инвеститора, от строителната компания, репортери, граждани си направили като комитет изобщо културна работа... накрая се разбраха, нямаше викане, обиди, целене с яйца и зеленчук...
Ема и онова момиченце, което беше ухапала пак са в конфликт, пак са се сбутали на площадката... ходили са в офиса да рисуват според всяка какво се е случило и са решили за известно време да не ги събират двата класа на една и съща площадка... иначе ми направи впечатление, ме след училище си говорим с други родители, децата играят и се появи от пети клас примерно момче и попита дали познаваме едно дете (от класа на Ема), че паднал и се ударил...
Имам и три домашни да пиша, написах ги без едното, защото ми трябва повече концентрация...
И още май имаше... но толкова ми е капацитета в момента... сън ми липсва яко...

# 393
  • В къщурката на хълма на феите
ходили са в офиса да рисуват според всяка какво се е случило и са решили за известно време да не ги събират двата класа на една и съща площадка...
hahaha hahaha hahaha извинявай Бени, обаче това все едно ми е от друга планета, няма майтап .. тука ще ги потупат по дупетата да внимават и ще ги оставят на естенствения подбор .. все се сещам за тая реплика "къде сте вий, къде съм аз" .. много е приложима в случая ..

# 394
  • Сливен
Меци, толкова си права за това, което споделя Бени - тук все още се гледа колективно, а не индивидуално, говоря за ДГ и у-ще. Детето е част от групата/класа, а не е отдела личност с права и отговорности.
Тео така свикна с кака и бати по цял ден, че откакто се е събудил виси пред един колаж, който имам със снимки на тримата, и само повтаря "кака,бати, кака, бати, кака, бати", явно му липсват. Голяма ми е душичка, сега пък се е заврял в мен да се гушкаме  Simple Smile
Хубава нова седмица на всички  Hug

# 395
Рокси явно октомврийчетата са гушливи, щото и Здравко само се чуди как да дойде да се сгуши в мен и да гледаме някво детско Mr. Green

# 396
  • Sydney
А тук имат специално направление (positive behaviour for learning; be a buddy, not a bully) и тнт... имат химн за добро поведение и тнт... не се толерира Хич и се парира още в началото...

# 397
браво! ей така трябва да е .. а не да ти обясняват, че няма нужда да ходи детето ти на предучилищна /нищо, че със закон е задължително/, щото те и така ги записвали ..

# 398
  • shumen
Бени,все едно описваш някой друг свят.
Меци,Рокси те и Септемврийчетата са гушливи.Моето сега уж дойдохме на парка да играе,а то се е завряло и загушкало в мен.

# 399
  • Сливен
Дани, то моето октомврийче побърза да стане септемврийче  Laughing
Бени, така трябва да се взимат предварително мерки, а не като тук да чакаме в трети, четвърти или някой друг клас да се избиват в междучасията. А пък че детето от 5-годишно дава индикации за агресивно поведение....

# 400
Преди Стелето ми прати една кутия пулмикорт. Има ли някой дето я взема по ЗК и не му трябва?

# 401
Мравчето не беше ли дето имаше излишен???

# 402
  • shumen
Сигме,мисля,че Мравето беше дето имаше излишен.
Моето диване заспа в 3 и още спи,а часа е 5.Усещам как довечера до посред нощ няма да му се спи.

# 403
  • Северозапада
Сигма, имам поне 1 кутия в повече. Дай адрес и телефон на ЛС.

# 404
  • shumen
Мраве,драсни някои ред как изкарахте рождения ден вчера.Аз видях снимките във фейса и наистина Софи е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт