Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 440
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Малеее,много ми е кротко детето !!!!
Ама и аз съм голяма истеричка, вчера вилнях защото научи комшийчето (на 2 и половина) да казва дупе- да си имам проблемите. ММ пък по принцип има много плътен глас и само докато изръмжи "Радославеее" и дребосък е надул гайдата и пишнал в левия крачол. Постоянно се карам да му говори по-нежно , че е чувствителен, но без някакъв
 успех. Обвинява ме ,че съм го направила лигльо. Ми и така да е , но ме слуша и не се налага да крещя, а съскам като пепелянка и е напълно достатъчно за да го жегна и да осъзнае грешката си.

# 196
  • В къщурката на хълма на феите
.. не се налага да крещя, а съскам като пепелянка ..
не знам кое е по-травмиращо психиката Mr. Green шегувам се Mr. Green

Принцеско Ема сега си минава през фазата като след гърч - трудно заспива, не е спокойна по време на сън .. сутринта към 5 и нещо, така изпищя, че с баща й само дето не се избихме кой първи да стигне до кошарата Whistling сега малко пак труден ще е периода, ама ще мине живот и здраве .. ей сега слязоха двамата да карат новата тротинетка пред блока ..

# 197
  • NE
Ами заключвам аз, майка ми, ама ММ не е много постоянен и така бяга вече 3 пъти. Сега не само се заключва, но и се вдига ключа, че прави опити и с това.
Майка ми ме успикои, че и мен ме загубила. Аз имам спомени за нещо такова.
За виковете ме е срам, но последно половината комшии ме чуха как креща от вкъщи.

# 198
  • Варна
Абе и аз съм се губила, но преди 30+ години беше едно, сега е съвсем друго. Не ще побелея, ами ще умра на място, ако изчезне.

# 199
Вчера в групата на Майките на София имаше пост, че е загубено 4 годишно момченце в района на Южен парк. Само докато го прочитах, се кристализирах.

# 200
  • Sydney
Миналата година моя приятелка си загуби детето в Южния, бяха се побъркали... аз тук веднъж изгубих Ема в магазина, но я чух да пее и по звука я открих до щанда със сок... страшничко е...

# 201
  • В сърцето на любимия човек
Божеее, само като ви чета и настръхвам...
Дани,добре, че сте се разминали само с изгорял сешоар, пу-пу! Лек път и успех утре!
Успех и на Вили с градината, Фейче и дано ви изненада приятно!

Аз тихичко ще си похваля момчето - вчера се е изправил сам на холната масичка докато се къпах, а сутринта ме събуди с "ма-ма-ма"  Heart Eyes последвано от "ба-ба-ба" Simple Smile

# 202
  • Бургас
Аз само като я изгубя от поглед/дори и на площадката, която е затворена по принцип/ и сърцето ми влиза в петите и вдигам 200 кръвно, направо ми прилошава  Shocked Shocked  Не знам здравословно ли е това или не е, ама е факт  Tired  А тя е от децата, които ако също ни изгуби от поглед и почва да плаче за нас и да ни търси. Не мога да си представя кога ще се почувствам уверена да я пусна някъде сама, например да слезе пред блока да играя или да иде до магазина, нещо такова.

Миналата седмица бяхме в близкото паркче, там се заигра с едно дете на 4 и половина. По едно време то вика на майка си- аз отивам да си напълня пистолета в кафето и идвам, тя само го погледна, викна- Ок, ама минавай от вътрешната страна, не от страната на улицата и то изчезна. Позабави се около 10 минути, аз вече на 5тата бях почнала да се оглеждам за него. Ума не ми побираше за спокойствието на майка му  Shocked Shocked Тя си познава детето разбира се, обаче аз съм овърпротектива и само страшни сцени са ми в главата  ooooh!

И мен са ме губили, на около  и нещо- на морето , тръгнала съм да си играя при някакви руснаци  Mr. Green Mr. Green Намерили са ме добре почерпена и забавлявана. Сега вече разбирам родителите ми, защо я въртят тая история като голямо събитие, до скоро не ми беше понятно защо се преповтаря едно и също постоянно, ама това да си изгубиш малкото дете е повече от кошмар, който се помни доста дълго....

# 203
  • При моето слънце
Мишо от 6-годишен го пускам сам до магазина, но той е на 50м от нас и не трябва да присича. Един ден трябваше да влезна в банката, но детето поиска да отиде на площадката, която е срещу банката. Пуснах го и влезнах. След 10-на минути излизам и какво виждам. Той реве и една жена го води. Уплашил се, че съм си тръгнала без него и обикалят с тази жена да ме търси. Много смесени чувства изпитах в този момент.
По принцип не си изпускам децата от поглед. Мишо го пускам сам да играе навън, но играят с другите деца или в двора на детската градина, или в нашия двор и го гледам от терасата.

# 204
  • shumen
Цвете,ако ми бяга и не чува и аз бих действала като Месечинката.Ще го опердашя едно хубаво и да ме пита после защо.А за заключването аз винаги заключвам у дома и съм дресирала и всички вкъщи да заключват и те.
Месечинке,тя ножичката хич не беше детска,а една такава с заострен връх и метална,ама откъде я набарал и идея нямам и взел да реже.То крещях,карах се снощи в 10.30 посред нощ блока ме чу,ама а дано е влязло нещо в главата му.
Прахче,аз Дени все още не го пускам сам пред блока,а ако иска да отиде някъде все му повтарям да пита дали може и само ако аз разреша да отива.
Аз не съм се губила или поне не си спомням,но брат ми си спомням как беше се изгубил някъде на 3.6-4 е бил.Няма да забравя като го намери баща ми какъв хубав бой му хвърли,че повече не посмя да бяга и да не пита дали може да иде някъде докато не порасна.
Петьофка,аз Дени до магазина сам не го пускам,но майка ми каза,че по миналата седмица като съм била 2 смяна е поискал няколко пъти да отиде сам с другите деца и са го пуснали и се е справил.Е,разбира се не е пресичал пътя иначе не биха го пуснали.
Ние вече сме в Плевен в хотела.Дени сега спи и го чакам да стане и по някое време,ако не завали ще се разходим малко.Баща му каза,че ще дойде,но не знам дали тази вечер или утре сутринта направо в болницата.

# 205
  • до едно тепе
Аз бях избягала от баба ми на 4. Т.е с една братовчедка отидохме да си играем в парка, който не е съвсем до нас без да кажем къде сме. Жената беше болна направо докато се прибера. Тя знае,ч е съм в съседния двор, а аз по улиците на половин км от вкъщи скиторя и с колело при това май бях. Са ако Слав ми спретне такъв номер ще го набия. Crazy
Децата ги държа под око непрекъснато, даже Бубето я следвам по площадката, защото се катери по пързалките и минава по едни въжени мостчета и а не съм до нея, а се е пребила. Виждала съм деца как падат от там и не искам с моето да става.
Днеска се излупа от дивана. За секунди се покатери и докато стигна до нея, защото тичаше отгоре стъпи във въздуха и се метна на една страна. На рамо и глава се издумка. Не се зачерви никъде та вероятно не се е ударила силно. Ревна, но бързо спря, значи не я е заболяло много.
Слав цял ден държи 37,4-37,5.
Абе весело е днес.

# 206
  • shumen
Поспаланче,и аз бих го набила,ако сега ми спретне такъв номер.По площадките и аз съм до него в повечето случай,защото се качва и се надвесва от най-горе на пързалките и а не съм до него,а се е метнал.Сега се опита да се пребие от люлката пред хотела-реши,че ще скача в движение да слиза.

# 207
  • NE
Мен също са ме губили няколко пъти. Единия път се сетих, че може би майка ми е на плажа (зимата) и хукнах да я търся. Днес ми разказа, че един път са ме намерили на пазара, а аз съм дърпала пате на въженце и съм била с някакви огромни обувки. Тогава някаква жена ме намерила и довела вкъщи.
Вилизар бива намерен на половината минути, но ние живеем в къща и излизането на улицата е лесно. Добре, че е по-спокойна улицата и не се е случвало нищо фатално. Аз обаче не го бия за това. Той яде предостатъчно шамари за друго и не виждам смисъл да го травмирам за това и не сме заключили.

# 208
  • shumen
Цвете,аз ако съм ще бия,за да хване декиш.Аз никога няма да забравя как миналата година ми изкочи пред колата,докато аз прибера мотора му и човека наби спирачки до него.

# 209
  • При моето слънце
У нас входната врата на апартамента е винаги заключена, защото стълбището ни е много, много опасно. Парапетът е само на ръкохватка. Никога не са ми бягали и са тренирани как да минават.
Аз като малка направих голяма беля, сега разбирам какво им е било на нашите. Тъкмо съм навършила 7,защото беше в края на първи клас. Излъгах баба ми, че ще ходя със съучениците на театър, но аз отидох на панаира с една приятелка, който тъкмо беше дошъл в града.  Що бой изядох след това, таже нашите ме наказаха да не играя повече с това момиче. Е, не им се получи второто  Crazy Но времената бяха други.
Дани, стискам палци за утре   Hug

Общи условия

Активация на акаунт