Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 436
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • Северозапада
Дани, бързо възстановяване на Дени!
Момичета, най-доброто приятелче на София е същото диваче. Невероятно сладък е, но не знам майката как издържа. Че и по малко спи.

# 241
  • shumen
Мраве,не ме питай как издържам.Има дни едва търпя.

# 242
  • Sydney
За спане моля не ми говорете!!! Ще спя сигурно в някой друг живот, този няма да е...

# 243
  • NE
Вижда му се края на зъбите на Вилито и почна да спи що годе спокойно, обаче Алекс почна да се обръща от гръб по корем постоянно и два резеца долу ми махат за здравей през венеца. Сутринта Софка жирафа и видя сметката на краката. Mr. Green
Дани Радвам, че Дени е по-добре. Сигурна съм, че ще пази оперираното и няма да беснее много. Колко ще ви държат?

# 244
  • София
Добро утро,

Ние сме в клуба на болните. От вчера започна да подкашля и да се сополиви. Отидохме при педката и уж беше горе долу добре. Каза, че и е раздразнено гърлото и от него кашля. Изписа някакви неща + инхалации. И като се прибрахме такова кашляне му удари, че направо лошо ми стана. Спа горе долу спокойно, но започна да вдига Т. и ходихме до спешен. Помолих за АБ заради Т и кашлицата. Изписаха ни и коларгол за сополите. Направо най мразя да дойдат почивни дни и да се разболее. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 245
  • Варна
И Атанас е със сопол след 2 дни на градина ... На всичкото отгоре се държи ужасно и заяви, че нямало да ходи при вуйчо си ( абитуриент е днес ), искал да го гледа баща му ... Май ще ги зарежа накрая 😁
Моме, Цвете, нашите момчета са като близнаци по поведение, въпреки че има проблясъци понякога. Здрави да са!
По кое време се бие Фраксито? В Петък, в 18:00 ч. ще ми е хистерото.
Честит празник на всички!!! 1, 2, .......... 12, ууууууууууу ! 😁😁😁

# 246
  • shumen
Да се оправят всички болни.Вчера преди да ни приемат ни прегледа и педиатър и каза, че гърлото му е сочно и се стича секрет назад,но каза че може да се оперира.
Цвете,ще ни изпишат утре каза доктора,ако всичко е ОК.За сега го пази,но пак иска да скача и бяга,но не му дават.Той сега пази и ръчичката заради абоката и е много смешен.Днеска е по добре щом искаше и вънка да ходим.

# 247
  • NE
Честит празник на всички!
Арвенче Честито завършване на братчето ти! По вода да му върви. bouquet
Аз все си мисля, че поне капризите на моя са по-малко защото не си казва.
Напредваме с говора, но повече не казва от инат, а не че не може. Днес казал очила, вчера каза бебенце (пее песничката "нани,нани бебенце", че приспивам малкия). Педиатъра чисто човешки ме предупреди да изчакам с детската градина, че двама ще разболявам.
Дани Имат инстинкт за самосъхранение. Той сам ще се пази докато не зарасне разреза.

# 248
  • до едно тепе
Честит Празник!

# 249
  • Бургас
Честит празник!

Феичке, това ми напомня на една моя позната, тя има големи синове, обаче ми разказва една история от като са били мънички, тамън на тази възраст. Има две момчето, едното - голямото много говорело, бързо се развивало, супер социално дете, другото, по-малкото като било на 2-3 , грам нищо не казвало, дръпнато било едно, майка му вика- темерут абсолютен. И до толкова се била побръкала, че един ден и дошло в повече седнала ревала и му се молила и по-скоро на себе си говорила- Мамеее, що така бе маме, защо не искаш да говориш, добре ли , какво ще правим, кога ще можеш да говориш...ревала си и се вайкала така, ама лкото само изръсило
- Аз мога, ама не искам..... Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy
Жената ми разказва, че била в пълен потрес, естествено никой не и повярвал, докато не минало времето и му дошло желанието на младежа.....ей тогава не могли да го накарат да млъкне с никакви средства, днес следва адвокатура  Joy Joy

# 250
  • В сърцето на любимия човек
Честит празник, момичета!

Фейче, ММ е бил така - мълчал и нищо не казвал, даже го водили на преглед за проверка на слуха, защото свекърва ми се притеснявала да не е глух. На път за морето свекърите коментирали сюжета на някакъв филм и ММ ги поправил директно с цяло изречение, едва не се блъснали с колата от изненада. Като го попитали защо до сега не е говорил отговорил "нали ме разбирахте и без това".

Дани - как е Дени, по-добре ли е днес?

Арвенче - честито завършване на брат ти! Да му върви по вода в живота!

Аз успявам само да ви чета набързо или сутрин рано или вечер късно, защото кумовете ни с детенцето им са ни на гости от миналата седмица. Установихме, че бабите ни хич не са били будали да си гледат децата заедно - то било голям кеф да има още една майка наоколо, която да може да гледа децата докато се изкъпеш или сготвиш. Даже вчера успях да отида на маникюр  Crazy

# 251
  • В къщурката на хълма на феите
Честит празник на всички!!! 1, 2, .......... 12, ууууууууууу ! 😁😁😁
нИ тА биА, чУек hahaha hahaha hahaha

На свеки дакела така спъна Ема, че си разби лицето в един шкаф .. има сериозна аркада на веждата и клепача й е раздран .. добре, че ме хванаха, иначе тоя добитък щях да му светя маслото #Cussing out #Cussing out

# 252
  • NE
Милата Ема. Дано скоро и мине.
Вчера Вилизар тъкмо се затича и котката мина под краката му, но нямаше в близост мебели и само коляното натърти.

# 253
  • shumen
Пънче,по добре е днеска.Сега тъкмо беше задрямал и дойдоха да ни местят в друга стая и сега не иска да спи.Опитвам се да го приспя,но без успех за сега.
Цвете пази се засега.Като отидем до тоалетна не иска да гледа и все нагоре иска да гледа,да не гледал дренажа.Утре не знам как ще му го махнат,че не дава да го пипнат.

# 254
  • до едно тепе
Моя синковец стана с конюктивит тая сутрин. Къв е тоя вирус не знам, ама е много подобрен- температура, гърло, сополи, кашлица и конюктивит. Само дрисъка му липсва за идеален завършек. Ма то и АБ мое да свърши тая работа #Cussing out
Мецко да се оправя Ема бързо.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт