Малки Сладки Лъжкини - №16 - Краят на лъжите

• 38 835
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Кеф голям, има само за мен.

# 706
  • София
Кеф голям, има само за мен.

По спомен не беше само ти желаеща.  hahaha

И да ви се оплача спрели са повторенията по фокс лайф.  Crossing Arms Mr. Green

# 707
Яд те е, нали? Гледкаше си го всяка вечер. Joy
Засичала съм го няколко пъти и си счупих пръстите да преместя канала.

Само аз съм засега и по-добре. Joy

# 708
  • София
Всъщност следобед в 15.10 гледах повторението.  Joy

# 709
Душичка. Laughing

# 710
  • Gotham City
Хм, аз на уикендите по 3 епизода, рано сутрин гледах  Thinking сега и тях ли няма да ги има?

# 711
Страшни сте! Hug
Аз не бих си го причинила.

# 712
  • Gotham City
Ми по Фокс дават още епизодите, в които реално имаше дори и минимална логика, сега дават 3-ти сезон, след него започва и Шепот от отвъдното, пак три епизода, ми направо си ми е заета сутринта  Mr. Green

Миналия уикенд се прибираме и аз превъртам да си ги гледам, а ММ уж не гледа, не го кефел Лъжкините и както си гледам аз, а той се рови по телефона, дават сцената с ревюто с булчински рокли и как Емили звъни на Али. И ММ "Чакай бе, нали Алисън беше мъртва  Shocked " паднах от смях, но не му обясних, не мога Mr. Green

# 713
Шепот от отвъдното съм го гледала 100 пъти, мога и още толкова, наизуст ги знам сериите.

# 714
 hahaha
Аз само подигравки отнасям с този сериал. Все ме пита - Не го ли открихте вече този А и аз тръгвам да обяснявам и като гледам неразбиращата му физиономия като стигна до смяната на пола и само казвам - Оф, зарежи, не мога да ти обясня  hahaha hahaha

Шепот от отвъдното и аз много го харесвах. Дженифър Лав Хюит винаги ми е била много симпатична и красива. И като го гледах сериала все и завиждах за идеалната очна линия и коса.
Обаче като умря мъжът й май изтървах един-два епизода или просто не ми стана ясно каква е тази работа с прераждане ли, вселяване в друго тяло, твърде много ми дойде и се отказах.

# 715
На мен пък точно тогава ми стана интересно. Flutter

Аз си трая, че съм го гледала туй чудо. Whistling

# 716
  • Вестерос
Гледала съм го по сто пъти и аз, много го обичам, тя ми е много красива, после гледах с нея един сериал правеше масажи с щастлив край  hahaha

# 717
Попадала съм на него, но не съм  го гледала, но другия ми е много на сърце. Heart Eyes

# 718
  • В две мънички очи...
Знaчи не съм единственaтa която гледa шепотa Wink
Моя мъж кaзa че винaги откривaл убийците в филмите, предложих му дa отрие a и aд.

# 719
  • Gotham City
Шепота и аз минимум 100 пъти, обичам си го този сериал, днес точно си мислех, че би ми било интересно crossover между Шепота и Супернейчъръл  hahaha
Много ме е яд, че го спряха, никога няма да разбера защо се спират сериали с висок рейтинг и голяма фен база.
Аз не само очната линия и косата, но и дрехите и страшно харесвам, завиждам и , че умее да ходи на тооооолкова високи токове  Mr. Green
Mисля, че няма неин аутфит от нощница до ежедневно облекло, в който да не съм влюбена

Общи условия

Активация на акаунт