Малки Сладки Лъжкини - №16 - Краят на лъжите

• 38 855
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Gotham City
Писах и на страницата и туитове на тъпата Мара  #Cussing out
hahaha

# 601
Аз ѝ туитнах след финала със Сиси, за да ѝ кажа колко съм разочарована. Никакво внимание, естествено, беше твърде заета да ретуитва разни момиченца, дето я превъзнасяха и величаеха и се прехласваха пред "голямото разкритие". Laughing

# 602
  • Gotham City
Те на никой не отговориха, освен Норман Бъкли, който нахрани феновете, дето му изкарват паричките  Whistling

# 603
Е как бе, и Марлийн се изказа, че т'ва не били грешки, а творчески решения. Laughing

# 604
  • Gotham City
So professional
http://68.media.tumblr.com/607820489d0ab06f43b53eb515d1e0b0/tumb … bT1tqgmld_400.jpg

не мога да намеря другите, ама от тази поредица беше

# 605
  • Вестерос
8,9 въпроса ѝ написах, смятам да я нахраня след финала. Смотла!

# 606
Щеше да е 10 пъти по-добре да си бяха продължили със сюжета от книгите без Сиси, а с Кортни baby_neutral

# 607
  • Gotham City
8,9 въпроса ѝ написах, смятам да я нахраня след финала. Смотла!

Хахахаххаха Тиф, ти си я разсипала.
Те това се бъзикаха в Тъмблър
Феновете в Туитър:
"Оооо Марлий, обичаме те, толкова си талантлива, всичко е страхотно"
Феновете в Тъмблър:
"Няма ли да се свършва с тази помия вече? Нищо няма логика. Защо сте толкова тъпи???"

# 608
  • Вестерос
Определено

хахаха не издържах. Обаче не мога да видя къде са коментарите имаше 46 под последната ѝ публикация, с моите станаха 51, но не ги виждам , поне да ги прочете  Mr. Green

# 609
Да ви кажа, ако ѝ разгледаш отговорите на туитовете, особено след финала със Сиси, далеч, ама далеч не са повечето "О, Марлийн, супер си, обичаме те!", просто тя си ретуитва и отговаря само на тези, дето ѝ правят комплименти. Laughing

# 610
  • Вестерос
Oswen да я похваля и като ме ретуитне да я нахраня с голямата паламарка

# 611
  • Gotham City
Точно ми изскочи  Mr. Green
Скрит текст:

Току що по Фокс Лайф гледах епизод 4х24, където уж Сиси вече е А. Това е в периода, когато те точно бяха разбрали, че Али е жива, а  полицията издирваше Сиси. Дават обичайния край на епизода с А, който си наема стая в хотел и докато отиде рецепциониста да му донесе нещо или да вземе нещо, не знам, А хваща книгата с посетителите и намира името на Сиси, след което се обажда в полицията да  я издаде, че се крие там. Стана ми смешно, цялото убеждаване, че ако гледаме стари епизоди всичко ще се навърже, а то колкото повече гледаш, толкова по-малко логика има

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 20:12 от Harleen

# 612
Аз точно края на 4-ти сезон гледам в момента и абсолютно нищо по никакъв начин не се връзва със Сиси. hahaha

# 613
Скрит текст:
Аз искам АД да дойде да ми изчисти колата  Mr. Green Нищо друго не ме впечатли в този епизод  hahaha

# 614
  • Gotham City
И през нас, ако може да мине. Вече бият на свръхестествено шоу

Общи условия

Активация на акаунт