Малки Сладки Лъжкини - №16 - Краят на лъжите

• 38 847
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Новия сериал Вампирски лъжкини ли ще се казва  hahaha

# 676
Това Кейлъб или Езра е ? newsm78

Ако е Кейлъб, значи Езра не присъства изобщо във промото Rolling Eyes , което означава че може би Езра ще е А.Д  или както казват на някои места, може би Рен ще го застреля newsm78

Това е от Снапчат, но не знам дали е като жокер, или просто са се шегували Thinking

# 677
  • В две мънички очи...
Е то ако Езра е АД значи има попадения с предположенията.
Мара беше казала че досега никой не е познал

# 678
Е, не мисля че е възможно никой да не е познал.. Тогава кой ще е?
Майк  Mr. Green, близначка на някоя друга, или някой който е участвал 2-3 пъти на сезон.. newsm78

# 679
Няма да е Езра. В оная страница от сценария, дето бяха публикували (в която се разбира, че Али и Спенсър заедно са ремонтирали мотела, който Мери им остави), Езра имаше някаква реплика. Няма как да си говорят приятелски с него, ако са разбрали, че е А.Д. Освен ако разкритието не е станало след това, ама не вярвам, мисля си, че последните сцени ще са баш в/около тоя мотел.

# 680
А Мона и Кейлъб дали ще умрат, понеже нали ще има специална част с тях двамата, Ноел и Сара newsm78 newsm78

# 681
Ноел ли? Нали умря?

# 682
Видях преди малко в бг страницата на pll, че 5 нови актриси взели участие във финала, което значело, че щели да получат съобщения също като тях в пилотния епизод Naughty

# 683
Ако е истина.... Joy Joy

# 684
Дано да не е Joy

# 685
# 686
  • Gotham City

То и гнуСара умря, аз нещо не и схванах поста.

Иначе съм окей, нека има 5 нови, с които да се завърши кръга, но моля те, Марче, не ми пука дали и кой ще им праща смс-и

# 687

То и гнуСара умря, аз нещо не и схванах поста.
За това говоря newsm78
https://www.youtube.com/watch?v=rdYGIq_qBlo

# 688
Оле, ако се върне Ноел преждевременно свиркайте, само при това условие ще гледам.

# 689
Е, не, това са някакви интервюта с актьорите, не вярвам да значи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт