Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 525
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Завръщам се и аз във вашите редици. Записах се на степ аеробика във фитнес центъра до нас, който се казва Aktiver Leben. Доста скъпичко си е, но се надявам поне тренировките да са на ниво. Записах се за 24 месеца и така ще плащам доста по-малко, отколкото ако се бях записала за 3 или 6. Първоначално исках Зумба, защото това лято си дойдох в България за 2 седмици и гледах как леля ми тренира. Беше много готино и веднага пожелах да се запиша и аз на нея. За съжаление часовете са ми супер неудобни: вторник от 10:30 до 11:15 и четвъртък от 19:30 до 20:30. Степ аеробиката беше единствената, която беше в поносимо за мен време.
Възглавничката, постелката и платформата за степ ми седят от известно време в гардероба. Време е да ги извадя оттам и да се захващам за работа. Съвсем се отпуснах.

# 586
Джер  Hug цунк  Heart Eyes За кръста неуробекс  Peace ,нали и диклак може -аз така действам от години

Много успешни тренировки  в новият-стар фитнес ,много свежи ти бяха постовете като тренираше там   Crazy

Вчера отчитам тази супер куул,базова тренировка  за долна част  Heart Eyes много ме изкефи https://vk.com/video?z=video-80779696_456239141%2Fpl_cat_updates

# 587
  • 1st floor
 D_ana, скитници сме си ние!  Hug Утре рано се товарим на колата и потегляме към Пирин, живи и здрави. Ако има желаещи, да свиркат. Към Синаница сме.  travel А Джери бързо да се оправя.  Hug

За днес отчитам БР 6 за последен път. Озори ме, признавам. Добре, че последният кръг е по-лежерен.  Mr. Green Имам и лека МТ на дупето и ръцете от вчера. Който се е търкалял по плажа две седмици, сега си сърба попарата! hahaha

Балкай Бартокомляс , привет! Grinning

# 588
Джери, душа, да се оправяш! Hug bouquet
Малии, 60кг, че то  повече от теб тежи това чудо! Аз мога да вдигна 20 със сигурност, за повече не знам. Joy

Отчитам успешен половин маратон вчера, под 2 часа, както мечтаех- 1:54:22 и съм 2ра в моята категория (бабички какички, ехм, ехм).  За мен е успех, иначе ми е ясно, че това си е бавничко, но толкова мога.
Днес голям порой се изля на 2 пъти, сутринта не успях да тичам, сега чакам да ми се разкарат пържолите от обяда и отивам да направя регенериращи 8км.

Чувствам се много, много добре, което супер ме радва, може би и дори повече от резултата- нямам мускулна треска! Мускулите ги усещам, че са работили на пълни обороти, но нито съм схваната, нито имам болки. Радвам се, че съм във форма в която разстоянието не е проблем.

Но и вчера предвидливо си взех 2 аспирина Ц, 30мин. вана, а после и се разходих. Без да искам направих един спринт да хвана автобуса, а после се хилих истерично (и тихичко, че ме гледаха хората).

Започвам да броя калории, за да спадна до следващото състезание на 16.09.  newsm18 Много съм нахъсана.  Blush
Лек и успешен! Hug

# 589
Здравейте, Момичета!

На линия съм. Тренирам си по план 3 пъти в седмицата за сега, кръгови тренировки. Малкият, вече големият  Mr. Green ми разля кафето върху клавиатурата и стария компютър даде фира. Наложи се да купуваме нов и затова ме беше хванала липсата.  Mr. Green

След 2-3 седмици ще увелича на 4 тренировки на седмица като разделя на долна и горна част. Не си усещам кръста, все едно е в безтегловност. Предполагам страничен ефект от епидуралната. Надявам се с времето да се подобри положението.

Ноу Фрейм, супер фитнес си имаш!
Дези, браво за завзршения полумаратон!

# 590
Днес горна част с 2,3 и 7кг +малко за корем-планкове и т.н. .Тренирам за тонус ,чееее иначе храната ми е абсурдна-днес пици,баница,сладолед и марс-за пиене вино и мастика Blush ooooh! Mr. Green

# 591
Благодаря, момичета Heartbeat Heartpulse Hearts Обичам Ви!
ОПравям се, щом заради един (двама) готини фитнес инструктори отидох и гръб направих.
После малко разходка по бабешката пътечка над Симеоново Stuck Out Tongue

Непо, е много ми се искаше, но ако закъсах по пътя. Но той нали е отиване и връщане все щях да си ви дочакам. Дай Боже и с някой 'убав млад турист.

Дезидерата, супер. Обожавам маратоните:kiss:

Сега съм се заредила за новия/стар фитнес (инструкторите де Relaxed) не виждам добре тез емотикони. Та за гърди и трицепси. Кардио маратонът ще е към Боянския водопад. На някого да му се ходи с мен? Към 10 да  тръгнем?

Хубав ден, момичета Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 07:56 от Jerry F

# 592
  • Бургас
Здравейте дами, Дано не ставам досадна, че ... май прекалявам с промотирането на едно събитие, но.. отвориха регистрацията за IFCB 11 - International FItness Convention Bulgaria 11 и този път ще отида. Предишният път пропуснах и много съжалявам, но този път - няма.
Миналата седмица бях на друго събитие  The BLUE ROCKS в Сливен, направено е по подобие на горното, но е по-малко като участници и видове, но също е чудесно организирано, хареса ми и пак ще отида  Mr. Green

Сега да пиша малко по темата, радвам се, че Свети завърна  Hug,  радвам се, че има и нови момичета и искрено се надявам като мине лятото все повече момичета от пишещите преди да се завърнат. Аз също нямам време за форуми от следобеден плаж  Mr. Green и излизания с децата или приятели.
От скоро тръгнах  на групови тренировки - Табата, освен Зумбата на която ходя от години. Иначе само си намирам оправдание да не тренирам  Embarassed Всъщност последната седмица съм много активна в  една затворена група за Табата. Имаме ежедневни онлайн тренировки и е грехота да ги пропускам. Много харесвам треньора и от уважение към труда му си налагам воля да правя всеки ден по близо час. Ами ...това е от мен. Иначе за първо лято не спазвах режим и изглеждам потресаващо. Като се самосъжалявах, че не съм във форма мъжа ми заяви - "Напротив, във форма си но вече си за друга дисциплина ............. тласкане на гюле...нещо такова"  Laughing

# 593
  • Пловдив
Здравейте!
Оф, не съм ви чела от месец сигурно, защото ме беше срам, след малко се връщам. Не бях тренирала близо 3 месеца, което ми се случва за първи път, откакто съм започнала тренировки, до сега по-дълго от седмица не бях го заформила, отделно нещо наблегнах на ранЪтЪ, не знам защо, как да кажа, в състояние бях, че е, да кача, голяма работа, та не стига, че си качих свалените с Хич килограми, ами качих още 2 /които обикновено качвам около НГ/, след това отидохме на ОлИн и снощи се претеглих, и , да, още 3 кг. Е, тези последните са вода, но все пак говорим за много много тлъстинки. Та, от днес се зарекох да започна тренировките, плюс по-стриктен режим, поне за известно време. Ще видим дали ще устискам, но е супер наложително, защото за първи път от 4 години съм на море като морж и почти без следа от мускул, като изключим огромния гръб. Много мислих какво да почна и след лутане , реших нещо, с което започнах преди 4 години, и сега, понеже ми е ново начало, пак същото, а и не е трудно, а и имах резултати /и то какви/, та Непо, ще си правим с тебе компания, Боди революшън , за плавно навлизане в света на фитнеса отново. Първата тренировка ми дойде добре, лека и лесна, не съм загубила изцяло форма, а и Джил определено плавно качва натоварванията, та да не ме уплаши. Смятам да я препоръчам и на мъжльо, който не може да тренира от три месеца и е много нещастен. Ама и той като мен, не може ,защото не се напъва, а не, защото наистина няма време. Ще се опитам да си върна навика да тренирам сутрин, няма как да се спарвя иначе. Бях споделила, уж щях на фитнеси да ходя, на не знам си какво, ами нямам време, много време отнема, не ми се отделя. Явно няма да градя супер фигура, поне за тонус и здраве да продължавам.
 Свети, много се радвам да те видя!!! Много прегръдки!
Изчезвам да ви чета назад  bouquet

# 594
Здравейте отново и от мен.

luba_rizova - добре завърнала се от нас новите Simple Smile

Аз започвам днес последна седмица от първия месец на Insanity Max 30. Снощи приятеля ми, с който ще заживеем заедно накрая на тази седмица ми направи комплимент, че съм се стегнала доста, а дори не знае какво и как тренирам, което ми буустн-а самочуствието и енергия за още Grinning

Но именно това преместване от София в по-малък град и нова работа, нов човек, за който да готвя ( за себе си готвя два пъту годишно, не и е кеф, но за него обичам и сега поне ще се храня по-здравословно) ...нов град и нова среда...та ми се иска и нещо в тренировките да ми е ново.

В София си тренирам в апартамента - имам тежести, постелки, бла-бла. Иска ми се сега да вкарам 2-3 пъти фитнес (или поне 2 пъти) и тренировки и навън. Сега ще живея в къща с двор с хубава зелена тревичка и мисля поне докато е топло да си пренеса повечето тренировка в задния двор....А приятеля ми спортува по принцип в парка (много хубави паркове си имат в Ловеч) и по стадиони, та и там ще се мотая. Ама пусто, той е с кокошките в 6 на линия и свеж, мен сърцето ми спи поне до 7:30 Flushed Rolling Eyes Sweat Smile

Та, бих искала да ви попитам - как разпределяте тренировките между изцяло силови дни (ако имате такива), комбинация между силови и кардио - тип HIIT и колко пъти изцяло кардио?

# 595
Орхидея, вече не знам. Единият инструктор ми казва първо силовата, после кардиото. Другият инструктор  (атлетът)  - кардиото е безмислено след силовата. А и на двамата съм казала какво искам и те го знаят - да отслабна и да се стегна.
Инструкторът атлет тренираше две закръглени дами по следния начин - малко хиит, малко силови.

Довечера съм на фат бърнинг йога на стадиона Stuck Out Tongue

Ама да не си мислите само това - 20 минути сутринта кардио някаква мешавица между гамата на Шон и кардио 1 от БР. После самоубийствената тренировка във фитнеса крака +рамене.

# 596
Аз да споделя, че съм една патка заспала. Това с картата за фитнеса не можех по-погрешно да го разбера. Оказало се, че можело да се посещава всеки курс и не само това. Можеш да си ходиш на нормален фитнес и да използваш всички уреди doh Значи тези 36 евро на месец не са никак много, дори напротив: сделката е повече от добра Party Мога да посещавам който си курс пожелая в зависимост от смените и свободното ми време.
Аз ще си почина известно време и пак подкарвам 6-седмичната програма на Румяна Илиева за начинаещи.

# 597
  • Пловдив
Започнах ден по-рано със седмица 3, защото после няма да помога да тренирам в Петък - отчитам Insanity Max 30 - Tabata Strengt и Crunch-Free Xtreme Abs_02 - Julian Michaels.

Момичета, редактирам си поста и идвам да си порева на вашето рамо.

Говорих с един приятел, който като хоби се занимава с бодибилдинг. Иначе програмист Grinning
Питах го защо нещо не ми се получава напоследък чистенето и релефа, при положение, че сравнение с миналата и по-миналата година се храня по-изчистено (даже крайно неразнообразно) и тренирам доста повече. До преди  година си позволявах пържено, бобови хра

А тази година дори на фитнес бпх тръгнала с треньор, почнах инсенити, ям главно кисело мляко, сирене, зеленчуци (главно домати, краставици, царевица и чушки) съвсем малко плодове...И на кг съм по-малко, да, дрехите ми стават и най-тесните...но се виждам една...сещам се думата на английски Bulky...все едно отдолу има мускул, ма на повърхността седи по-меко.

Явно си трябва супер ного чистене...или не знам вече какво бъркам. Той разбира се яде глано броколи, пиле и протеини и ми каза, че това с тялото или го правиш както трпбва или не очаквай резултати с релеф. Трябва да се съглася с него, ама все ми се иска да си спомня какво правих различно преди година-две, когато тренирах по-малко със сигурност и не помня да съм се ограничавала толкова в храната.

Вярно, храних се по-разнообразно и може би това ми е засилило метаболизма. Напоследък и сладко хапвам по-често, което сто процента се отразява...и направих 30 години, та и тов си казва думата...

Не знам дали имам конкретен въпрос, по-скоро ми се иска да споделите опит дали сте наблюдавали нещо подобно при вас и съвет за релеф. Вярно, че съм едва 1.60 и в рода ми всички(без баща ми) са пълни, което явно е и до ген...но пък съм толкова упорита и да не мога да го концентрирам тоя инат в малко релеф ме побърква Imp
От така изложеното ядене се виждат два Проблема - липсва, ама липсва крещящо протеин в храненето ти, и вкарай разнообразие, дава разлика. Иначе, за релеф - освен някоя и друга плочка аз лично никога не съм виждала някакъв релеф, но никога не съм се хранила стриктно, още по-малко - билдърски. Та, решението е, ако искаш релеф, много внимание към менюто, с много протеини, с бавни въглехидрати, ако може с не повече от плод на ден, зеленчуците, каквито момчето яде и така. Не става просто с ограничаване, още по-малко с така бедно на всичко ядене.

# 598
Привет!

За днес кръгова тренировка за цяло тяло в 3 кръга. Направих 3 седмици тренировки. По 3 пъти, но пак е нещо.  Mr. Green Всеки път комбинирам различни упражнения. Лошото е, че претупвам разтягането накрая, но дребната започва да мъца .

Любче, много ми е драго да те видя.  Hug А и като те прочетох малко се успокоих, че не съм единствената започваща от нула. С най-добри чувства.  Mr. Green

Дрехите от преди бременността не ми стават още, но се чувствам перфектно.  Mr. Green Не се тегля. Продължавам с "тренировките", храня се добре 80 % от времето. Иска ми се да вкарам повече пържолки, но все не намирам време.  Mr. Green Но и това ще стане.

Яна,  Hug Радвам се да видя и теб. Пиши после как е минало. Няма ли да се видиш с някои от старите кучета... Mr. Green

# 599
Привет и от мен!
Аз преминах на 21 дейс екстрийм, не знам дали казах. Миналата седмица добре мина, даже ми направиха коментар, че си личали по-големите тежести в ръцете. Днес обаче никаква мотивация нямах. Тук е толкова задушно и тежко време с 80% влажност на въздуха. Реших да се изсиля с dirty 30 extreme. Как го избутах, не знам, но на няколко пъти мислех да спирам. Нито ме е задъхало много, нито тежестите ми бяха тежки, но упражненията са за цяло тяло и просто всичко ми тежеше.
Люба, давай с отчетите. БР ще ти легне, за нея няма нужда се насилва човек.

Общи условия

Активация на акаунт