Нови придобивки в гардероба - 48

• 196 155
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Като им гледам сайта, шансовете да попадна на "добро попадение" по- скоро клони към нула Wink.
Не знам каква е тази мода и много пъти съм го казвала, но това е много характерно за така наречените Бг "дизайнери", които в стремежа си да създадат нещо уникално, създават някакви модни недоразумения.

# 376
Като им гледам сайта, шансовете да попадна на "добро попадение" по- скоро клони към нула Wink.
Не знам каква е тази мода и много пъти съм го казвала, но това е много характерно за така наречените Бг "дизайнери", които в стремежа си да създадат нещо уникално, създават някакви модни недоразумения.

Напълно съм съгласна, само с уточнението, че ризка с паднали рамене и волан въобще не ми звучи оригинално.

# 377
Часовник  Heart Eyes

# 378
  • София
Да ти е честииит!  Hug Прекрасен е и с кеф да го носиш! Много-много любима марка часовници  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 379
# 380
  • Пловдив
Много е красив. И аз им се чудех като марка, но мой познат се опитва да ме разубеди, че ако се дават повече пари за часовник, той трябва да е автоматичен. дали часовникът е за 300 или за 30 лв, нямало голяма разлика,при положение, че е на батерии. Имате ли мнение по въпроса?

# 381
  • София
Много е красив. И аз им се чудех като марка, но мой познат се опитва да ме разубеди, че ако се дават повече пари за часовник, той трябва да е автоматичен. дали часовникът е за 300 или за 30 лв, нямало голяма разлика,при положение, че е на батерии. Имате ли мнение по въпроса?
И аз съм чувала, че автоматичните са по-добри като качество, но смятам,  че Fossil са много добри също, нищо, че са на батерии. С много готин дизайн са /поне по моя вкус  Heart Eyes/, имам три различни, а искам поне още 5  Laughing

# 382
  • Бургас
Много хубав часовник.

# 383
https://www.peek-cloppenburg.de/lauren-ralph-lauren/damen-kleid- … hwarz-9714105_10/
Тази рокля, само че тъмно синя и с доста стабилно намаление за една сватба другия месец

# 384
https://www.peek-cloppenburg.de/lauren-ralph-lauren/damen-kleid- … hwarz-9714105_10/
Тази рокля, само че тъмно синя и с доста стабилно намаление за една сватба другия месец
Носила съм тази рокля в сиво на сватба Simple Smile Страшно удобна и седи небрежно елегантно!

# 385
# 386
  • Пловдив
Чаровна, ботите от къде са?

# 387
Чаровна, ботите от къде са?
Писах ти на ЛС Simple Smile

# 388
# 389
  • София
Страхотни! Със здраве и настроение да си ги носиш! Би ли споделила, моля, от къде е роклята.

Общи условия

Активация на акаунт