Нови придобивки в гардероба - 48

• 196 177
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
simona1411, 2рата рокля е страхотна, от къде е?

# 736
Ох, такива като първата черната са ми слабост. Прости, изчистени силуети и ... дантела или някакъв тюл. Даже сега съм в издирване на подобна, но нещо с размерите не мога да улуча. Доста ми е голяма гръдната обиколка и вече обмислям да посетя шивачка, защото ми писна да удрям греда с тая гръдна.
Честито и със здраве да ги носиш!

# 737
  • София, България
simona1411, 2рата рокля е страхотна, от къде е?

Благодаря момичета. И двете рокли са от страничка за дрехи във Фейсбук
Като втората има още 2 цвята

# 738
  • Sofia
Ох, тия измислени FB "бутици" най ги обичам. Crazy Още по-любимо ми е, когато под снимките липсва цена или каквато и да е друга информация за дрехата...

# 739
  • Варна
Ох, тия измислени FB "бутици" най ги обичам. Crazy Още по-любимо ми е, когато под снимките липсва цена или каквато и да е друга информация за дрехата...

Роклята по-горе (моята) е точно от фейсбук,но от частно лице ,не "измислен бутик". Някой по-горе каза къде я има .  Wink

# 740
И от мен две рокли

и едно боди

# 741
Шапката и ботушките с кожички са много сладки Wink. Тях взе ли си ?

# 742
  • Sofia
kikamora, много хапеш в тази тема. Laughing

За вкуса на останалите – или добра дума, или нищо.

# 743
Що пък да хапя, на мен ми харесват Wink

# 744
Аз се чудя защо българските фирми, бутици или както там се наричат толкова немарливо се отнасят към представянето на дрехите - снимките и моделите са под всякакви критика. Почти всички манекени имат чалга визия, заемат сластни пози. С каквото и да се облечени, като видя тези сластни погледи, ми се отщява да разгледам дрехата. Ето, вчера давахме линкове към чуждестранни сайтове - ами моделите изглеждаха по друг начин - съвсем нормално и прилично. Но трябва да признаем, че и дрехите изглеждаха различно.

# 745
На мен пък шапката ми хареса много и взех черна за 10 годишната ми дъщеря Simple Smile

# 746
На мен пък шапката ми хареса много и взех черна за 10 годишната ми дъщеря Simple Smile

И моята дъщеря е на 10, има бяла и розова такива.
За "жена" над 18 ми се струва инфантилно.

# 747
  • София

И моята дъщеря е на 10, има бяла и розова такива.
За "жена" над 18 ми се струва инфантилно.

Имам една колежка в офиса, която носи каскет с такива пухчета  Laughing и всички много й се кефят  Laughing

# 748
Големи догадки, голямо питане. Чудя се защо просто като се поства нещо, не се напише откъде е, каква марка е? Тука всеки втори пост е ОТКЪДЕ Е? Еми много е досадно.

Това като във Фейсбук - снимка с дреха и пише за повече инфо на лично съобщение, а отдолу 100 поста "сеna"  Mr. Green

Това предполагам е, защото не искат да ги "хванат" като бизнес и да ги карат да плащат данък. Освен това е стар рекламен трик да не се пише цената, за да се събужда повече интерес ...

# 749
  • София, България
Аз нямам проблем като не пише цената. Ако за даден артикул ме интересува пиша ЛС на "бутика" и ми се отговаря бързо. Така си задавам всичките въпроси. После ако реша купувам, ако не - не и така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт