В момента чета...53

• 64 289
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Scotland
Винаги съм се чудила как хората четат по две книги  newsm78 Аз не мога. Мога де, но едната задължително е научна литература. Две художествени едновременно няма да успея  Confused

# 406
Винаги съм се чудила как хората четат по две книги  newsm78 Аз не мога. Мога де, но едната задължително е научна литература. Две художествени едновременно няма да успея  Confused

Jinxey, и аз се чудех, но сега съм подхванала поне 4 наведнъж. Голяма шизофрения е  Turn-l

# 407
  • София
Винаги съм се чудила как хората четат по две книги  newsm78 Аз не мога. Мога де, но едната задължително е научна литература. Две художествени едновременно няма да успея  Confused
И аз преди се чудех, тази година, обаче това ми се превърна в навик... и то не се ограничавам с две, и по четири накуп чета.
Явно има нещо, че една не може да мисъсредоточи интереса напълно в момента и прескачам, освен това чета например една вкъщи, друга на телефона например, когато ми се налага да чакам детето тук и там... В един или друг момент една надделява над другите... в симсъл не ми вървят равномерно.... честно казано предпочитам, когато една книга ме погълне напълно, но....

# 408
  • Scotland
Олееее  Party Браво на вас. Аз се заравям в една история и я преживявам на 100%...затова не мога по няколко наведнъж. Даже понякога толкова много се сливам с дадена история, че после трудно се откъсвам. Ето сега, например, след 63-та на Кинг изчетох друга, но все още не мога да се откача напълно то историята  Confused Луда работа  Crazy

# 409
  • София
Ами по принцип и аз съм като теб с наистина хубавите книги, поглъщат ме, но явно повечето, които чета тази година не ме грабват на 100% и не мога истински да потъна в тях... иначе когато нямам проблем някакъв с книгата, трудно мога да се отлепя дори за наложителни дневни задължения, какво остава да отделя внимание на друго четиво...

# 410
  • София
Това с четенето наведнъж е нормално. Аз най-много две съм почвала, ама рядко ми се случва.
Разбирам ви, има толкова книги, а времвто е малко. #Crazy
Аз засега се разбирам с Некрономикон, само че очаквах малко повече като че ли, повечко хорър. Въпреки, че разказа Шепнещия в мрака е доста добър.

# 411
  • Belgium
Тарталета, и аз не харесах особено "Крайбрежие", не я мъчи.

Може би просто Харис не е твоят автор  Laughing

До сравнително скоро и аз четях само по една книга, но напоследък честичко захващам по две, че и по три паралелно. Но някакси винаги една остава водещата и нея изчитам най-бързо.

# 412
Тарталета, аз като чела само "Джентълмени и играчи" на Харис, освен да ти я препоръчам?  Blush

Иначе прочетох "Градината на пеперудите". Първо от кумова срама й сложих 2* в ГР, ама после се поправих на 1*  Joy Доста посредствена книга, някакъв градинарско-извратен Биг Брадър с пеперудени момичета... Tired
Не я препоръчвам.

Започнах "Черната къща" на Питър Мей.

Аз чета само по една книга Simple Smile

# 413
  • София
И аз ударих греда с Джо Хил и неговата "Кутия с форма на сърце". Като цяло книгата сигурно си е ОК, но на мен нещо в нея не ми допадна, не ми вървеше като хората.
Снощи тръгнах да вадя "Сиси" на Алисън Патаки, но ровичкайки из библиотеката хванах "Нещо чака сред дърветата" и започнах нея.

# 414
Повлияна от тук и аз пробвах 2 книги да чета. Ами получи се, че едната още чака, а прочетох 3-4 други през това време Crazy Чета само по една книга и това е, ако не е на четеца я мъкна с мен дори и да е тухла, а толкова по-лесно би било на хартия да я чета само вкъщи, а на четеца нещо друго когато съм навън. Ама не става при мен...

Много харесвам Харис, ще го пробвам това "Крайбрежие", и аз засега само "Синеоокото момче" не съм харесала, много беше странна.

# 415
  • Scotland
Морско момиче, ако само синеочкото не си харесала, то Крайбрежието ще ти допадне.  Wink
Аз напредвам с "Космос".

# 416
Не мога да чета две книги едновременно, никога не съм го правила.
Снощи приключих "Мъжете, които мразеха жените". Вече разбирам защо има съмнения около смъртта на Стиг Ларшон. В началото - първите трийсетина страници, ми вървеше малко мудно, но после... Много се надявам останалите две части от трилогията да са поне толкова добри, колкото първата.

# 417
  • София
Милениум ми е сред любимите в жанра. Четох ги преди около 3 години и повече, детайлите съм ги позабравила, но си спомням тръпката и нетърпепието, с които ги поглъщах.
След Момчешки живот, която много харесах, покрай сина ми попълвам пропуск от детството с Войната на таралежите (гледала съм само филма).
И аз не мога да чета повече от една книга. Имало е случаи когато четената книга ми е мудна и не върви, а в същото време ме очаква някоя, която съм сигурна, че ще ме завладее, но си налагам да я дочета или в краен случай я зарязвам (случвало се е само 2-3 пъти)и продължавам нататък.

# 418
  • Belgium
Снощи приключих "Мъжете, които мразеха жените". Вече разбирам защо има съмнения около смъртта на Стиг Ларшон. В началото - първите трийсетина страници, ми вървеше малко мудно, но после... Много се надявам останалите две части от трилогията да са поне толкова добри, колкото първата.

На много високо ниво са и другите две части  Laughing

# 419
Напредвам със Стаята на Джейкъб на Улф. На моменти е малко какофонична, но като цяло ми харесва. Въобще Улф засега е много мой автор.

Общи условия

Активация на акаунт