В момента чета...53

• 64 278
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • на североизток от Рая
the_valkyrie, винаги с огромно удоволствие чета ревютата ти.  Heart Eyes

И аз.  Simple Smile Как увлечена те прочетох. Преди 2-3 години имах намерение да чета "Космос" пак заради едно интересно споделено мнение, но не я прочетох, дори не я потърсих. Дали вече не е време да постъпя по-сериозно. Това е сериозно четиво, смислено, не трябва да пренебрегвам такива книги.
Благодаря за споделените мисли, the_valkyrie!

Днес се каня да започна "Момичето, което обичаше Том Гордън", на Кинг, но настъпи нощта, а така и не я започнах. Но не ми се спи, ще му се отдам на Кинг.

# 391
  • Scotland
the_valkyrie, благодаря за начина, по който описа 'Космос', ще я прочета. За мен точно това описание е ревю. Изразява емоцията, която се отприщва у читателя и която е винаги уникална. Схващането ми за Майката Природа (както я наричаме с децата ми ) е доста сходно и определено написаното от теб ме сграбчи  Heart Eyes

Аз почти изядох 'The Painted Veil', която ми се отразява доста добре след Кинг Simple Smile

# 392
  • София
Радвам се, че ви е грабнах с думите си. Надявам се и като прочетете книгата да останете доволни. Simple Smile
Мисля след "Некрономикон" да започна "Контакт" на Сейгън. А за "Космос" има 10 епизода със самия Сейгън, а новата версия е с ученика му Нийл. Засичала съм новите епизоди и са интересно направени. Но не искам да прекарвам свободното си време в гледане, а в четене. И без това с мъника ми е ограничено.  Mr. Green

# 393
Вчера дочетох "Какво забрави Алис". Днес мисля да започвам "Сватбени пчели".

# 394
  • Scotland
'Цветният воал' я глътнах за два дни. Интересна история, но не ме разтърси ни най-малко. Прекалено кратка за моя вкус, не ми остави време да се влюбя в героите. Четох, че филмът бил доста по-добър от книгата. Предполагам е така. Темата е благодатна за филм. И все пак успя да ме извади от лавината емоции, която ме бе заляла след 11/22/63. Сега захванах 'Космос', малко да ме настрои на друга вълна, че покрай художествената литература ми закъса научната, а не малко от нея ме чака  Confused

# 395
  • София
Започнах и преполових "Среднощният дворец" на Сафон. Много ми харесва!

# 396
Да се отчета и аз.
Заорала съм в абстрактни автори.
Прочетох
- Лотарията и Край на играта на Кортасар. Харесаха ми, но не съм сигурна, че авторът ще ми стане любим.
- Мисис Далауей на Вирджиния Улф. Прекрасна книга, но трябва да се чете, когато си в настроение за нея.
- Алефът на Борхес - уникален, чудесен Борхес. Ще продължавам, докато не го изчета целия.

В момена чета няколко книги наведнъж:
- Писма до Непознатата на Андре Мороа - влюбих се в това книжле. Искрено препоръчвам.
- Позор на Кутси - чета я със смесени чувства, май имах други очаквания за книгата.

На background ми седят Кинг с 22 ноември 1963 и Бруклин. Лятото нещо ме  лишава от мотивация за големи = "тухли" четива. Та не знам кога ще приключа с тях.

# 397
Приключих с "Музата"- Джеси Бъртън. Много ми хареса. Сега се чудя какво да подхвана, но май ще е нещо от фантастиката.

# 398
  • София
alvelly, много се радвам, че и на теб ти е допаднал Борхес! И аз много го харесвам!

# 399
  • Разпиляна във въображението
Напредвам с 63-та на Кинг. Много ми харесва.

# 400
  • Пловдив

На места ми беше доста протяжно влачеше се. Идеята за преплитане на минало с настояще с леко фантастични за мен елементи не ми се понрави. Не бих препоръчала книгата.

# 401
  • Бургас
И аз я четох преди година,и на мен не ми хареса. Нещо й куца на книгата.

# 402
  • Mediterraneo
Аз прочетох една боза, дето даже няма да й казвам името  ooooh! После подхванах Крайбрежие на Джоан Харис и я зарязах безславно. Нямам нерви. Насила изчетох Шоколада и Виното, с тази не можах да се преборя. Чудя се защо я мъча Харис, като знам, че не се харесваме с нея... Направих ли грешка, да се върна ли към книгата?

Междувременно ми попадна, докато скролвах из четеца, Последно писмо до любимия на Джоджо Мойс и ще пробвам с нея. Отлагам удоволствието на Милениум  Mr. Green

# 403
  • Ямбол
От книгите на Джоан Харис, които съм чела, "Крайбрежие" най не ми харесва.

Аз чета "Врагът на Господа" от Корнуел на четеца:

и "Четирите цвята на магията" на хартия:

# 404
  • Scotland
Напредвам с 63-та на Кинг. Много ми харесва.
Разкошна е  Heart Eyes

Колко сме различни само  Blush Аз обожавам Харис, а 'Крайбрежие' ми е най-любима  bouquet Всъщност, само синеокото момче не ми хареса. Прочела съм почти всичко от нея и я обичам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт