WIZZ AIR - 26

• 78 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • До Балкана
Много благодаря! Сега си погледнах бордовата карта - не пише от лой терминал, а Wizz пътуват от Т1, нали? Не трябва ли да го посочват някъде?

# 361
  • София
Много благодаря! Сега си погледнах бордовата карта - не пише от лой терминал, а Wizz пътуват от Т1, нали? Не трябва ли да го посочват някъде?
Да, от терминал 1 летят. Само полетите за Варна са от Т2. Действително не пише терминал на бордната карта. Можете да си проверите на сайта на летището, за по-голяма сигурност.

# 362
  • До Балкана

Да, от терминал 1 летят. Само полетите за Варна са от Т2. Действително не пише терминал на бордната карта. Можете да си проверите на сайта на летището, за по-голяма сигурност.
Благодаря!

# 363
Здравейте, членството ми изтече през март и оттогава не съм купувала билети.
Сега пробвам резервация за двама с цена на билетите 213.94 и добавям членство за 59.99, и Уиз ми смята крайна цена 333.94.
Някаква идея аз ли нещо, Уиз ли нещо, новата мобилна версия ли...?
Опитах няколко пъти с различни дати и все ми смята груповото членство, въпреки че избирам и ми пише това за 59.99.
Ако избера груповото членство, сумата става 453.94!  
Да не би сумата за членство да се начислява за всеки пътник??

Допълвам: през компютъра няма такъв проблем, смята ми точно.
Може да е бъг в мобилното при последния ъпдейт.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 09:05 от Или.

# 364
  • Другата България
Здравейте. Ще летя за първи път и ми е малко притеснено.
Имам няколко питания.
Първо - понеже ще ми купуват билет в чужбина, какво трябва да ми изпратят по мейл? Само него ли?
Второ - за багажа вече една любезна дама ми обясни, но да питам и тук - всякаква козметика като шампоани, балсами и кремове в чекирания багаж няма ограничения, нали така? А ножичка примерно или нокторезачка?

# 365
  • София
Ами то пак съм аз тука.  Laughing

След като ти купят билета трябва да те чекират и тогава да ти пратят бордната карта. Освен нея ти трябва само документ за самоличност - л.к или паспорт.

За козметиката пак ще си кажа в чекирания може всичко.

Ножичка може в чекирания, в ръчния е възможно да ти я изхвърлят.  Peace

# 366
  • Другата България
42x32x25 това са размерите на малката чанта, тоест на ръчния багаж, така ли? Дължина, широчина, височина - правилно ли се ориентирам? Извинете, ако въпросите са тъпи, но не ми се иска да имам проблеми от незнание и ...руса глава. Embarassed

# 367
Това са размерите на ръчния багаж. В чекирания може да носите всичко, освен взривни вещества, киселини, бутилки със сгъстен въздух и подобни

# 368
  • Другата България
Да, това са размерите, но правилно ли ги тълкувам - 42 дължина, 32 ширина, 25 височина?

# 369
все едно как ще ги въртиш, това са трите размера

# 370
  • Другата България
Е, не мисля така, нали все пак трябва да има някаква...мярка на всичко? Не е все едно 42 дължина и 25 дължина, знам ли и аз....

# 371
мярката е сантиметри Simple Smile
а дълбочина кое от трите е? Simple Smile
трите пространствени измерения са равноправни, няма зачение кое какво е. Може да имаш висока чанта, като я завъртиш да влезе, ок си е

# 372
Абсолютно, в случая кой размер на кое отговаря няма значение. Обема им е важен, да не го превишиш. Превишиш ли -плащаш за по-големия багаж. Този уикенд до Бедапеща и обратно, нито в едната,нито в другата посоки ни провериха.

# 373

Theodosia

Привет, имам нужда от помощ, не открих на първа страница казуса, а съм следила темите назад. Имам закупен билет Ларнака Варна за 20.08, но получих имейл, че часът се променя и опции да потвърдя, откажа или следното.
"НОВА РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА ПОЛЕТА(ИТЕ) ВИ
Ние ще презаверим Вашата резервация за друг полет, изпълняван от нас по същия или – ако е необходимо – по подобен маршрут, 14 дни преди или 30 дни след предвидената дата на заминаване на забавения или отменен полет, при условие че има свободни места.
Ако искате да направите нова резервация по същия или сравним маршрут, влезте в профила си на адрес wizzair.com, изведете резервацията си и изберете опцията за нова резервация. Това е най-бързият начин да изберете нов полет за всички пътници по резервацията си.
ОТМЕНЕТЕ ПОЛЕТА(ИТЕ) СИ И ПОЛУЧЕТЕ 120% КРЕДИТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Ние отменяме резервацията Ви и кредитираме в „клиентския Ви профил“ пълната стойност на заплатената за отменения полет сума, както и за обратния полет, ако това е приложимо, плюс 20% от сумата, заплатена за отменения полет."
Реших, че щом има възможност ще сменя полета, но искам дата 30.07, което е повече от 14 дни преди резервацията. Ако отменя полета и поискам кредит за резервация 120%, кога ще се види този кредит в профила ми за да успея с него да направя нова резервация?
Благодаря предварително.

Защо не пробвате да позвъните на безплатен телефон от първа страница и кажете,че искате да ви върнат 120%.Иначе за няколко дена ще видите кредита в профила си.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 20:12 от Димитров6

# 374
  • София
Кой е безплатният телефон? Този на сайта им е всичко друго, но не и безплатен, а по 1 лев на минута, като те държат в позиция на изчакване доооста време. Мен са ме държали 20 минути.

РаянЕър в това отношение са много коректни, имат си лайв чат, днес ги използвах, за 5 минути безплатно ми свършиха работа.

Общи условия

Активация на акаунт