WIZZ AIR - 26

• 77 991
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Кой е безплатният телефон? Този на сайта им е всичко друго, но не и безплатен, а по 1 лев на минута, като те държат в позиция на изчакване доооста време. Мен са ме държали 20 минути.

РаянЕър в това отношение са много коректни, имат си лайв чат, днес ги използвах, за 5 минути безплатно ми свършиха работа.

Никаква работа не ми свършиха на мен райън еър, вече стана месец сигурно, от както им писах. Не е за нещо супер важно, но за мен не са коректни.

# 376
Кой е безплатният телефон? Този на сайта им е всичко друго, но не и безплатен, а по 1 лев на минута, като те държат в позиция на изчакване доооста време. Мен са ме държали 20 минути.
024928367 - телефонът е само при отменен или променен полет - не е безплатен, но не е и импулсен.

https://book.wizzair.com/bg-BG/useful_information/schedule_change

# 377
  • София
Благодаря много, много полезна информация!

Впрочем отговарят и на мейла, тествах ги и след 4 дни ми отговориха, което също е вариант, ако на човек не му е спешно.

# 378
  • Варна
Привет, имам питане: налага ми се да променя двама пътника в резервация, виждам че таксата е 91.00 лв. за промяна на име. Разбирам ли правилно, че това е само за промяната и новите имена не са обвързани с цената на която са закупени билетите/за двупосочен полет/, и ще се наложи ли и някакво друго плащане /все още не съм чекирала, защото полета е на 22.07./? За първи път ми се случва да правя подобна гимнастика и реших да се допитам първо, за да не остана изненадана, ако е по-сложно действие замяната. Благодаря предварително, хубав ден на всички!

# 379
Да споделя опит при връщане на пари в сметката на профила. При мен се получи мигновено, на втората минута имах кредит в сметката си и платих нова резервазия първо с тях и остатъка с карта.

# 380
Dali ще има 20% ?  Grinning

# 381
на колко време се сменят цените, някой забелязал ли е?

# 382
Няма логика в цените- след 1час (примерно) могат да са различни(на мен ми се е случвало и рамките на 10 мин. да се променят), така че, ако те устройва цената в момента- купувай.

# 383
Няма логика в цените- след 1час (примерно) могат да са различни(на мен ми се е случвало и рамките на 10 мин. да се променят), така че, ако те устройва цената в момента- купувай.

не ме устройва и се надявам на по-изгодна.
не знам дали има шанс обаче  Rolling Eyes

# 384
Никой не може да каже Peace

# 385
  • София

Не знам дали ще ви свърши работа, но днес има 20% на всички полети до и от Великобритания.

# 386

В момента, в който се изкупят билетите на текущата цена цените се сменят с по-високи. Нов ценоразпис, промоции и други влизат в сила от полунощ унгарско време.

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 20:25 от neuromancer

# 387
Добър вечер планирам да  пътувам само с ръчен багаж и то ще е с раница въпроса ми е следния : Дръжката върху раницата позволено ли е да извън размерите дадени от сайта или те влизат в точно 42 см. Също така всичко ли е позволено да се слага в ръчния багаж.

# 388
  • София
https://www.sofia-airport.bg/sites/default/files/security_requirements.pdf

А аз мога ли да попитам защо 1 стр не се чете изобщо?

# 389
  • Пловдив
Нито в София, нито на летището в Бове искаха да се слага багажа в клетките за проверка

Общи условия

Активация на акаунт