WIZZ AIR - 26

• 77 949
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, защо не мога да платя билетите си? Проблем ли имат със страницата?

# 451
На летището има услуга опаковане куфар със самозалепващо се фолио. 10-ина лв на куфар е. Разбира се, че не гарантира 100%, че няма да ти отворят куфара, но е по-малко вероятно. Отделно, предпазва куфара от захабяване.

# 452
  • Другата България
Къде да го търся това нещо?Добре де, толкова ли често се отварят куфарите?

# 453
Моля, за помощ. Наши познати са си купили билети двупосочни, но няма да могат да заминат. Смяна на имената се таксуват по 90 лв на посока. Мога ли да ползвам билетите само за връщане със смяна на имената, а на отиване да купя нов билет, тъй като цената на отиване е по-ниска от 90 лв?

# 454
  • Бургас / UK
Къде да го търся това нещо?Добре де, толкова ли често се отварят куфарите?

Ами като влезеш на летището ще видиш машината за опаковане,ако случайно НЕ я видиш попитай...
И вече ти писах,че много отдавна не съм чувала за такива проблеми,аз пътувам от 7-8 години и никога съм нямала проблем.

# 455
  • Другата България
Много благодаря на всички. bouquet

# 456
Машината за опаковане обикновено е около контролната везна, на която можеш да си претеглиш предварително багажа, преди да го дадеш за чекиране. Това е на входа на летището, преди или в залата за оставяне на чекиран багаж. След опаковането куфарът тежи около 1кг повече, което е важно ако кг на багажа са на горна граница.

# 457
  • Другата България
И все още се чудя да слагам ли цигари в ръчния багаж.........

# 458
Цигарите се проверяват на митница и количеството зависи от държавата, в която отивате. Т.е. няма значение къде ги слагате.
На мен ми е странно някой да краде цигари от куфара, ако има по-интересни неща, ама всеки си знае. Ако отивате на място, където цигарите са скъпи, ще ви се иска да сте си взели макималното количество. Ако са евтини е все едно.

# 459
  • Другата България
За Германия пътувам, определено са скъпи. Максималното е 800 цигари, правилно ли съм прочела?

# 460
Ще летим до Будапеща. На летище Ференц Лист ли кацат Wizz Air. Има ли някакъв удобен транспорт до града? newsm78

# 461
  • Другата България
Още нещо само да попитам.
Зарядни за лаптоп и телефон в ръчния багаж може ли?
Както и самия лаптоп?

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 15:49 от Merri_An

# 462
Ще летим до Будапеща. На летище Ференц Лист ли кацат Wizz Air. Има ли някакъв удобен транспорт до града? newsm78
Няма директен обществен транспорт, необходимо е прекачване от автобус на метро, т.е. в този смисъл не е много удобен транспорта до града. Пътуването отнема около 40-50 мин.

# 463
  • София
За Германия пътувам, определено са скъпи. Максималното е 800 цигари, правилно ли съм прочела?
За Германия е 300

# 464
  • Другата България
Тоест 300 мога да взема в ръчния багаж, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт