WIZZ AIR - 26

• 77 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
300 бр цигари е разрешено да внесеш в страната за лична употреба. Това е разпоредбата на Германските митнически власти. Няма значение в кой багаж ще ги носиш. Тук можеш да прочетеш

# 466
Цигари, зарядно, лаптоп- може в ръчния.
Никога не са ми изчезвали цигари от куфара.

# 467
Моля, за помощ. Наши познати са си купили билети двупосочни, но няма да могат да заминат. Смяна на имената се таксуват по 90 лв на посока. Мога ли да ползвам билетите само за връщане със смяна на имената, а на отиване да купя нов билет, тъй като цената на отиване е по-ниска от 90 лв?
                                  Момичета, никой ли не знае?

# 468
Мисля, че нямаш проблем да ползваш само връщането

# 469
  • In transit
Видях, че мога да сменя ръчния багаж в резервацията си само в едната посока. А може ли същото да го направя след като веднъж съм направила чекирането? Т.е да сменя ръчния багаж с голям ръчен, да си доплатя и пак да разпечатам бордната карта?

# 470
Здравейте Simple Smile В края на този месец ми предстой пътуване с Wizzair и искам да си изтегля полета да е с по-ранна дата. Някой знае ли какви са таксите за промяна на полет? Благодаря предварително

# 471
  • София
Според сайта 81,00 ​лева​ такса за промяна+ разликата в цената на билета

# 472
Моля, за помощ. Наши познати са си купили билети двупосочни, но няма да могат да заминат. Смяна на имената се таксуват по 90 лв на посока. Мога ли да ползвам билетите само за връщане със смяна на имената, а на отиване да купя нов билет, тъй като цената на отиване е по-ниска от 90 лв?
                                  Момичета, никой ли не знае?
Момичета, не става само за връщане, тъй като изписва, че е един пътен маршрут - отиване и връщане  Crossing Arms

# 473
ако си платя за куфар (32кг..)
безплатния ръчен отпада ли или имам право и на него ? (Раница например)?

# 474
". WIZZ Discount Club -
Скрит текст : Скрий
разделено е вече на две категории: Стандартно членство и Групово членство. Накратко за разликите между двете: Стандартно - пътуват 1+1 с цена на членството 60лв. и получавате: отстъпка от 20лв. за цени над 39,99лв., отстъпка от 10лв. от всеки голям и чекиран багаж; Групово - пътуват 1+5 с цена на членството 100лв. и получавате същите отстъпки както при Стандартно членство.
Всички настоящи членове на Wizz Discount Club могат по всяко време да променят членството си на Стандартно или Групово(трябва да доплатят разликата от 40лв.), като срока на членството им в  Wizz Discount Club не се променя. "

Citat ot 1va str.

Аз виждам смяна на цената само на билети, но не и на багаж  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 475
  • София
KRISTI4 Ако си платите за чекиран багаж, имате право на малък ръчен багаж.
Вторият въпрос не го разбирам.

# 476
  • In transit
Видях, че мога да сменя ръчния багаж в резервацията си само в едната посока от малък на голям платен.
Може ли същото да го направя след като веднъж съм направила онлайн чекирането? Т.е да сменя ръчния багаж с голям ръчен, да си доплатя и пак да разпечатам бордната карта?
Да си повторя питането?  Praynig

# 477
  • Бургас / UK
Видях, че мога да сменя ръчния багаж в резервацията си само в едната посока от малък на голям платен.
Може ли същото да го направя след като веднъж съм направила онлайн чекирането? Т.е да сменя ръчния багаж с голям ръчен, да си доплатя и пак да разпечатам бордната карта?
Да си повторя питането?  Praynig

Мисля,че може,пробвайте и ,ако сайта ви допусне ,направете промяната...Аз съм го правила за чекиран багаж,но от тогава сайта се промени два пъти  Mr. Green и не знам сега дали може...

# 478
Може бе, може, ама дали през сайта или по телефона само не знам.

# 479
  • In transit
Благодаря ви!  bouquet Важното е, че може, дали през сайта или телефон няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт