WIZZ AIR - 26

• 78 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
получавам това сощение :  " Задаване на паролата отново
Паролата е зададена отново. Новата ви парола е изпратена. "  и ме връща отново на вход където отново не ми приема паролата да не  тук точно да греша?! подавам новата парола или натискам отмяна?

Би трябвало да ти даде НОВА парола на имейла, който даваш. Там вероятно през линк трябва да да я въведеш и след като влезеш с НОВАТА парола в сайта на Wizzair да си я смениш както пожелаеш.

# 631
Ако съвсем не става, направи си нов акаунт, какво толкова

# 632
На някои случвало ли му се е от Уиз Ер да му вземат повече пари при плащането с карта?
Резервацията ми беше за 1000 и малкко, а от картата  ми взеха 1100 и нещо... със 100 лв повече. Писах им, отговорът беше че съгласно общите им условия картовите разплащания се обработват от международна система.. и т.н. за която те не носят отговорност. А аз като резервирам съответно съм се съгласила с Общите условия...

# 633
  • София (Възраждане)
Е каква пък е тази система, дето дърпа 10% комисионна??. Пробва ли да се свържеш с банката?

# 634
 В момента, в който плащате трябва да се вижда сумата, която авторизирате...не може да се изтегли различна сума...

# 635
Ако плащате 1000лв. , ама летите от Лондон и автоматично ви е дало стойността в паунди, а сметката ви е в евро, например...ето как ще се навържат 100 лв. горница

# 636
И на мен ми се случи така, една беше цената в лева и после при стъпките за плащане се промени в евро и аз не обърнах внимание и в крайна сметка ме таксуваха повече.

# 637
Здравейте!

Ще купувам билети за началото на декември.

Имате ли представа кога Уиз ще имат намаление? Срещала съм 20% намаление за всички билети закупени например днес.
Бихте ли ме посъветвали да изчакам или да купувам?

Извинявам се, ако въпросът ми е глупав.

# 638
  • София
Аз когато си купувах билетите пишеше крайна цена 301 лева, от кредитната ми карта бяха изтеглени 313 лв.

# 639
Най-вероятно причината е превалутирането, както каза Zaharinka, но няма начин да авторизирате плащане за 100 лв например,  а да ви вземат 110 ..

# 640
  • София (Възраждане)
Фран, уж до към 8 седмици предварително цените са най-ниски. И аз дебна началото на декември, но ще изчакам още. Акциите с 20% намаление са неритмични, имаше период в който ги пускаха през ден, напоследък много по-рядко. Наскоро имаше, но само за членове. Ще има пак за всички!

# 641
  • Sofia
Здравейте!

Имате ли представа кога Уиз ще имат намаление? Срещала съм 20% намаление за всички билети закупени например днес.

Според мен зависи от конкретните дати и от дестинацията.
Ако датите са около празниците и ако дестинацията е "университетска", т.е. много студенти ще се прибират тогава, то цените ще се вдигат.
За началото на декември аз съм си купувала най-евтините билети, но след септември.

# 642
Здравейте!

20% намаление може да има по всяко време, имаше тия дни например. Иначе за началото на декември към септември-октомври вероятно ще са най-ниски цените.
Абе най-добре си проверявай от време на време и ако цената ти изглежда ок, взимай. А не цената да е 30 лв, а ти да чакаш да стане октомври за да стане евентуално 20лв (примерно само)

# 643
Момичета, много ви благодаря! bouquet Hug

Става въпрос за Барселона!

# 644
Миналата седмица взех Барселона за началото на януари на 30 евро, но с Райън, а Уиз си държат цените.

Общи условия

Активация на акаунт