WIZZ AIR - 26

• 78 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Nedy Ivanov, благодаря ти!

А някой пътувал ли е на отиване с Уиз, а на връщане с Райън/или обратно/?

Защото в едната посока ми е удобно с Райън като дати, а в другата с Уиз.

# 646
  • София

Няма проблем. Само трябва да се съобразиш с различните изисквания за багаж.

# 647
И на мен ми се случи така, една беше цената в лева и после при стъпките за плащане се промени в евро и аз не обърнах внимание и в крайна сметка ме таксуваха повече.

Ами нз, сигурно така е станало. Много некоректно и няма какво да направиш.

# 648
  • София (Възраждане)

Аз, на отиване с Райън, навръщане с Уиз, точно в началото на миналия декември. Като се изключи дъждът, който ни валя на Тибидабо, времето беше чудесно за разходка:)
И с багажа не би трябвало да е тегаво, защото Уиз за вашите дати вече ще допуска по-голям безплатен салонен багаж, подобно на Райън. Приятно изкарване в Барселона!

# 649
Аз, на отиване с Райън, навръщане с Уиз, точно в началото на миналия декември.

Благодаря! Hug
И моите планове са такива. А спомняш ли си кога закупи билетите си?

Ние пътуваме вече само с ръчен багаж, без куфари.

Аз не мога да чакам до края на септември-октомври и предполагам тези дни ще купя самолетните билети за да съм приключила.

# 650
  • София (Възраждане)
Райънския май го взех лятото, защото беше около 20 евро. Уизкия го забавих до септември. Виждам, че съм платила 50 евро. Не помня да е имало драстична промяна в цената надолу. Но датите ни бяха фиксирани, не съм следила цени извън тях.  

# 651
Райънския май го взех лятото, защото беше около 20 евро. Уизкия го забавих до септември. Виждам, че съм платила 50 евро. Не помня да е имало драстична промяна в цената надолу. Но датите ни бяха фиксирани, не съм следила цени извън тях.  

Благодаря ти! bouquet Hug

# 652
Момичета,чекирането най-рано колко дни преди полета е?30?
Датата е 14.9,опитах да чекирам сега,и не може
Въпреки че излиза прозорец с надпис"Вече можете да се чекерате"

# 653
Момичета,чекирането най-рано колко дни преди полета е?30?
Датата е 14.9,опитах да чекирам сега,и не може
Въпреки че излиза прозорец с надпис"Вече можете да се чекерате"

30 дни...имаш време още

# 654
Благодаря
Чуденката ми беше защо има надпис че може вече да се чекирам,когато всъщност не може Thinking

# 655
Имам чувството, че може да се чекираме и повече от 30 дни преди полета, но ако платим за място.

# 656
  • Бургас
Понеже преди няколко дни стана спор като попитах дали мога да се ориентирам по схемата на самолета за свободните места вътре, да ви кажа какво стана. Имах купени билети без да плащам за място. Реших днес да чекирам, но преди това отново влязох да видя схемата на самолета с местата и направих снимка на екрана. При чекина системата автоматично ми определи местата. За голяма моя изненада, после като сравних със снимката излезе, че местата , които съм получила при чекирането са в зелено на схемата преди чекина. Т.е давало ги е като свободни. Явно на тази схема се отбелязват като заети само местата , които са платени предварително, не и купени билети без места. И не можеш да се ориентираш за заетостта на самолета.

# 657
Добър ден ще пътувам с малък ръчен багаж и мисля това да е раница , но въпроса ми е в това че като мерих дължината дръжките на раница са извън тези сантиметри дали ще има проблем или да си купя тип сакче

# 658
  • Бургас / UK
Добър ден ще пътувам с малък ръчен багаж и мисля това да е раница , но въпроса ми е в това че като мерих дължината дръжките на раница са извън тези сантиметри дали ще има проблем или да си купя тип сакче

Чак пък за дръжките не вярвам да се хванат  Simple Smile ,важното е самата раница да отговаря на допустимите размери.Аз съм пътувала със сак с дълга дръжка и не съм имала проблем...Дръжките са меки и не заемат място.

# 659
Имам чувството, че може да се чекираме и повече от 30 дни преди полета, но ако платим за място.
Имам запазено място,но пак не мога да се чекирам преди 30-дневния срок.

Общи условия

Активация на акаунт