WIZZ AIR - 26

• 78 366
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Моля , да ми кажете къде  трябва да пусна съобщение за допълване на първото име?  На телефона оператор ми даде адрес на който да изпратя писмо, но веднага ми върнаха съобщение с два линка, които не са активни?!

# 661
A защо ти е? Принципно по телефона или по имейл, но трябва да имаш търпение, не се знае кога ще отговорят.

# 662
Говорих по тел. откъдето ми обясниха да пиша имейл на адрес от който ми дадоха два линка, които не са активни! Аз си мисля, че не би трябвало да има проблем, тъй като така или иначе не се изискват трите имена ,а само първото и третото. Моля, някой , който е бил в подобна ситуация да сподели!
Да поясна,че грешката я забелязах при чекирането и спрях, не  съм го потвърдила. Преди да изтегля бордната карта, ако има значение!?

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 19:54 от monesia

# 663
Аз не разбрах съвсем каква е грешката, ама ако се казваш примерно Ана-Мария и си писана само Ана, нямаш никакъв проблем. Ако се казваш Анелия, а си писана Ана, е добре да го поправиш. Не се изискват всички имена, може да пишеш само две, може да си оставиш билета така. Винаги си пиша само две имена в билетите.

# 664
Да, внучка ми се казва Мая Елена по паспорт,а аз съм записала само Мая.

# 665
Днес направих резервация до колко време ще ми издърпат парите от картата

# 666
Парите се дърпат веднага, но отнема няколко дни докато се осчетоводят от банката

# 667
Да, внучка ми се казва Мая Елена по паспорт,а аз съм записала само Мая.

Няма проблем, щом имената от билета ги има в паспорта. На жена ми името се състои от 6 думи (не е българка), винаги пиша само две.

# 668
Е да, ама сега от колцентъра са обърнали името Елена Мая , а по паспорт е Мая Елена!! Smiling Imp Какво да направя?

# 669
  • София
Искам да резервирам еднопосочен билет Рим-София. Цените ми ги показва в евро и накрая общата цена в лева, ми я преизчисляват по курс 2.15, което не ми се нрави особено.  Има ли начин, единичната цена още в началото на резервацията да ми излиза в лева, а не в евро? 

# 670
Платете направо в евро, не е нужно да обръщате в лева.

# 671
Искам да резервирам еднопосочен билет Рим-София. Цените ми ги показва в евро и накрая общата цена в лева, ми я преизчисляват по курс 2.15, което не ми се нрави особено.  Има ли начин, единичната цена още в началото на резервацията да ми излиза в лева, а не в евро? 

Няма, а и да има просто още отначало ще почне с техния си курс. Платете в евро, с карта. Банковия курс е най-добър.

Е да, ама сега от колцентъра са обърнали името Елена Мая , а по паспорт е Мая Елена!! Smiling Imp Какво да направя?

Еми по същия начин докато го оправят. Аз лично бих го оставил така, за да не стане по-зле, но не всеки е толкова непукист.

# 672
  • София
Nedy Ivanov, neuromancer, благодаря за бързите отговори. Значи ако платя директно в евро, курсът на превалутиране ще е на банката и се спасявам от измисления курс на Уиз?

# 673
Nedy Ivanov, neuromancer, благодаря за бързите отговори. Значи ако платя директно в евро, курсът на превалутиране ще е на банката и се спасявам от измисления курс на Уиз?
Именно.

# 674
Здравейте ,имам 2 закупени билета от Уиз еър София-Рим и Рим-София ,отиване 11.08 и връщане 01.09 .Няма да мога да ползвам тези билети поради промяна в плановете ,бихте ли ми обяснили какво мога да направя с тях при положение че не искам да сменям дата на полети .Мога ли да си върна сумата за билетите ,или някакъв дръг вариант да се препродадат на друг човек,изобщо кой е най-изгодния вариант .Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт