WIZZ AIR - 26

• 78 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Може да ги откажеш, срещу такса от около сто и нещо лева на билет на посока, или да смениш името срещу такса от 90 лв на билет на посока. Точните суми са на сайта.
Най-смислено е да чакаш, докато (ако) направят промени в часовете и тогава да ги откажеш безплатно.

# 676
Това с промяната на часовете ми е любимо, защото дават възможност да се сменят безплатно билетите за дати, за които цените са значително по-високи (+- 15-30 дни). Но четири дни преди полета едва ли ще има промяна, на която човек да разчита.

# 677
Ще пътуваме с дете на 2 години и половина, позволена ли ни е количка, или нещо друго на борда, свързано с детето? За под 2 години разбрах, но за по-голямо?

# 678
Аз искам да попитам от къде да извадя WizzAir Membership number? Имам регистрация в клуба, но цъкам из профила си и не го откривам. Търсих си имейла от регистрацията, и в него не видях номер.

# 679
  • София
Еовин, при личните данни - име, мейл, адрес.
Този номер няма общо с това имаш ли закупено клубно членство или не.

# 680
Bibi, благодаря, разгеле, видях го! Вчера и там гледах уж, но явно много ми се е спяло толкова късно Simple Smile)

# 681
Може да ги откажеш, срещу такса от около сто и нещо лева на билет на посока, или да смениш името срещу такса от 90 лв на билет на посока. Точните суми са на сайта.
Най-смислено е да чакаш, докато (ако) направят промени в часовете и тогава да ги откажеш безплатно.

Благодаря за отговора .И аз се надявам на промени за да мога да ги откажа ,ще чакам дано поне единия да променят .

# 682
  • Германия
Ще пътуваме с дете на 2 години и половина, позволена ли ни е количка, или нещо друго на борда, свързано с детето? За под 2 години разбрах, но за по-голямо?
Количката ще трябва да сгънеш и предадеш на товарачите на стълбичката при самолета. Една раничка с бебешки неща можеш да носиш /нашата навремето детето си я носи на гърба си/.

# 683
Днес в пощата ми бе изпратен мейл в който имам фактура за самолетния билет , тя трябва ли да се принтира

# 684
  • София (Възраждане)
Не!

# 685
  • където и да е,само да не съм сама
Здравейте!Сутринта се сдобихме с билети за Валенсия за края на октомври.Ще пътуваме с 3 деца и бебе на 5месеца.За бебето ни взеха само такса,т.к.ще е без място,съответно и без право на ръчен багаж.Ние ще сме само с ръчен.Четох в сайта,но не разбрах има ли някакво ограничение за размера на количката и дали мога да й взема малка чанта с памперси,мокри кърпички,резервни дрешки,отделно от нашия ръчен?Благодаря предварително!

# 686
  • Германия
За бебето можеш разбира се малка чантичка или раничка. Мисля, че го има изрично упоменато и в правилата за превоз на пътниците..

# 687
  • където и да е,само да не съм сама
 Пепеляшке,благодаря!

# 688
Проблем ли е да вземеш на борда 2 чисто нови телефона и заяждат ли се ако допълнителният ти багаж ти при приоритетно качване е с 1-2 см по голям ? : )

# 689
Проблем ли е да вземеш на борда 2 чисто нови телефона и заяждат ли се ако допълнителният ти багаж ти при приоритетно качване е с 1-2 см по голям ? : )

Ако пътуваш в ЕС няма да е проблем да носиш телефоните

Тази година 2 пъти пътувам с малък ръчен и чантата от приорити и не мериха нито една от чантите

Общи условия

Активация на акаунт