WIZZ AIR - 26

• 78 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Zaharinka, благодаря.

Ние летим за Будапеща, но нямаме изписан Терминал на Boarding Pass-a , който изпринтих днес след чек-ин-а. За пръв път летим с Уиз. Peace

От БП също кацат на Терминал 1 в София. Не се притеснявайте, че не го пише, вижте разписанията на летището и там е посочено.
Всичко ще е наред!
Приятен полет!

# 256
 Да, Балогадаря! Мен по- скоро излитането ми е приоритетно, да не обикаляме.... и без това Брюксел е в ремонт..хихи...

# 257
Здравейте. Когато редактирам профила си в WIZZ дължа ли такса? Имам нов телефонен номер и се чудя дали да го сменям изобщо, защото трябва да се чекирам вече.. Някой ще ми се обажда ли?

# 258
Здравейте. Когато редактирам профила си в WIZZ дължа ли такса? Имам нов телефонен номер и се чудя дали да го сменям изобщо, защото трябва да се чекирам вече.. Някой ще ми се обажда ли?
Здравейте,

Не дължите такса за подобна редакция в профила.

# 259
Zaharinka, а как точно мога да видя разписанията на летището??? newsm78 Онлайн...? Важно е да знам къде каца със сигурност, ако имам посрещачи. После с детето ще трябва да стигнем до Централна гара- струва ми се, че един и същ номер автобус минаваше и през двата терминала (от години не съм излитала/кацала на Т1 Laughing )?
Купихме билетите и ми изписва, че мога да чекирам вече. Grinning Заплатих за приорити бординг за мен (само за мен, защото включва още една малка чанта към безплатния малък салонен багаж, а детето си има платен голям салонен багаж). На сайта пише, че дава право на допълнителна "малка ръчна чанта, чанта за лаптоп или фотоапарат" и съответните допустими размери. Нали дамската ми чанта ще се брои за "ръчна чанта"? Laughing  Не е по-голяма от чанта за лаптоп.
Flash*, дано и нас да ни сложат заедно Praynig, добре, че сме с еднакви фамилии, щом подреждат по фамилия Mr. Green Благодаря за напомнянето за декларацията, но тя ще ни трябва на връщане. bouquet

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 18:13 от dolce miele

# 260
Zaharinka, а как точно мога да видя разписанията на летището??? newsm78 Онлайн...? Важно е да знам къде каца със сигурност, ако имам посрещачи. После с детето ще трябва да стигнем до Централна гара- струва ми се, че един и същ номер автобус минаваше и през двата терминала (от години не съм излитала/кацала на Т1 Laughing )?
Купихме билетите и ми изписва, че мога да чекирам вече. Grinning Заплатих за приорити бординг за мен (само за мен, защото включва още една малка чанта към безплатния малък салонен багаж, а детето си има платен голям салонен багаж). На сайта пише, че дава право на допълнителна "малка ръчна чанта, чанта за лаптоп или фотоапарат" и съответните допустими размери. Нали дамската ми чанта ще се брои за "ръчна чанта"? Laughing  Не е по-голяма от чанта за лаптоп.
Flash*, дано и нас да ни сложат заедно Praynig, добре, че сме с еднакви фамилии, щом подреждат по фамилия Mr. Green Благодаря за напомнянето за декларацията, но тя ще ни трябва на връщане. bouquet
Това, че сте купили качване с предимство само за себе си, означава че имате различни резервации, поради което вероятността да сте на съседни места е минимална (единствено ако резервациите са правени непосредствено една след друга, и пак е много условно).

Вариантите от Терминал 1 за Централна гара с обществен транспорт са два:
- с автобус 84 до сп. Хотел Плиска и оттам смяна с автобус 213 или 305;
- с безплатния шатъл или с автобус 184 до Терминал 2 и оттам с метрото до метростанция Сердика 1 и прехвърляне на другата линия от метростанция Сердика 2 до Централна гара.

Разписанията на летището

# 261
Nedy Ivanov, благодаря за разписанията на летището! bouquet Закупих двата билета едновременно по време на една и съща резервация, вторият пътник е дъщеря ми на 5г. Не ме интересува предимството на качване в самолета, а допълнителния брой малка чанта- затова се надявам да не правят проблеми с настаняването в самолета. newsm78
Искам да попитам местата в самолета винаги ли се заплащат? newsm78 Даже и когато ги изберат от Уиз вместо мен? Сега ми дава опция само за платени места (а свободните не са много).  Логиката ми е, че закупените билети дават право на място (било то и назначено ми), но знам ли.....за първи път ще пътуваме с Уиз.... Thinking

# 262
  • София
Не се заплащат винаги местата на Уиз. Като започнете да се чекирате 1 месец преди полета, ще ви разпределят безплатни места. Щом сте на 1 резервация и с дете, не ми се вярва да не сте заедно.
Странното е, че като вземате приорити, обикновено трябва да се купи за всички пътници в резервацията, т.е. и за дъщеря Ви.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 20:40 от dechy

# 263
Nedy Ivanov, благодаря за разписанията на летището! bouquet Закупих двата билета едновременно по време на една и съща резервация, вторият пътник е дъщеря ми на 5г. Не ме интересува предимството на качване в самолета, а допълнителния брой малка чанта- затова се надявам да не правят проблеми с настаняването в самолета. newsm78
Искам да попитам местата в самолета винаги ли се заплащат? newsm78 Даже и когато ги изберат от Уиз вместо мен? Сега ми дава опция само за платени места (а свободните не са много).  Логиката ми е, че закупените билети дават право на място (било то и назначено ми), но знам ли.....за първи път ще пътуваме с Уиз.... Thinking
Системата разпределя автоматично местата още при закупуването на билетите, т.е. са някои от заетите на схемата, но едва след чекиране ще разберете кои са.

# 264

Не, невинаги се заплащат. Ако не си изберете място срещу заплащане, в бордната карта се появява мястото, което служебно са ви дали.

По повод придвижването от летището до автогарата, наскоро с моя позната платихме 12,50лв от терминал 2. С такси, повикано чрез диспечера на ОК Супертранс на летището.

# 265
Странното е, че като вземате приорити, обикновено трябва да се купи за всички пътници в резервацията, т.е. и за дъщеря Ви.
dolce miele може и да не е разбрала, че купува приоритет и за двете. 

# 266
  • София, България
Здравейте, момичета,

От два дни се опитвам да вляза в сайта на Уиз и да резервирам билети,но ми дава постоянно, че зарежда страницата. Някой друг има ли подобен проблем?

# 267
Старият сайт вече пренасочва към новия.

# 268
  • София, България
Здравейте,

Да, видях че пренасочва, като пробвах и двете версии, но не става.

# 269
dolce miele, вече са отговорили на въпросите ти. Ето къде можеш да видиш на кой терминал ти каца самолета(дадох вчерашния ден заради полета от БП, за който ставаше дума по-горе и който каца в София на Терминал 1 в 12:05) :
https://www.sofia-airport.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%8 … D0%B0%D1%89%D0%B8

П.П. За съжаление трябва да се промени датата на 19.06.2017г. и да се види въпросния полет от БП...незнам защо не се копира коректно.

Общи условия

Активация на акаунт