WIZZ AIR - 26

• 77 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Найлоновият плик, в който трябва да са козметика, лекарства и др. може ли да е обикновен такъв, който да е просто завързан отгоре или задължително трябва да е със затваряща се част( а не завързване)? И какви са изискванията за размери?

# 391
  • София
Найлоновият плик, в който трябва да са козметика, лекарства и др. може ли да е обикновен такъв, който да е просто завързан отгоре или задължително трябва да е със затваряща се част( а не завързване)? И какви са изискванията за размери?
Не, не може да се завързва!
"ТАГ в контейнери с максимална вместимост до 100 милилитра, поставени в
прозрачен найлонов плик, с максимална вместимост от 1 литър, който може
да се отваря и затваря и при условие, че съдържанието на найлоновия плик се
побира свободно в него, а пликът е напълно затворен. Стандартен плик с вместимост от 1 л., може да бъде получен на пунктовете за проверка сигурност."
Пликовете можете да закупите от Джъмбо, Кауфланд, ДМ, ...

Четете тук!
https://www.sofia-airport.bg/sites/default/files/security_requirements.pdf

# 392
Здравейте, измъчих се днес с купуването на билети. Миналия месец купих без проблем,а днес системата ми иска някаква 3d парола. Звънях до банката и трябвало да отида, за да ми активират услугата и след като направя резервацията и натисна плащане автоматично, те ще ми пратели паролата на телефона и аз след това да я въведа. Предполагам и други са имали този проблем, но не ми се търси назад в темата.

# 393
  • София
Да, вече все повече банки въвеждат 3D защитата като задължителна. Добре е да си смените паролата с ваша и да я запомните или запишете на сигурно място, тъй като ще ви трябва за всички онлайн плащания в сайтове със знака Verified by Visa, MasterCard SecureCode, J/Secure и American Express SafeKey (в зависимост от картата).

Помня, че 3D регистрацията и създаването на пароли за моите кредитна и дебитна карти стана лесно и бързо онлайн, може би защото имам интернет банкиране.

# 394
  • София
Aз съм към ДСК и задължително трябваше да отида до банката, за да активират услугата.

# 395
А ако към момента, в който се плаща билета ( с карта на бг банка) се намирате в чужбина- как става получаване на този секюрити код? ( ако е необходимо посещение в банката, излиза, че ползването на картата за това конкретно плащане става невъзможно?)

# 396
как мога да платя не с кредитна карта виждам че има WIZZ профил и има 10 цифрен код с него може ли да отида в Easy pay и да вкарам пари и  да платя билета

# 397
как мога да платя не с кредитна карта виждам че има WIZZ профил и има 10 цифрен код с него може ли да отида в Easy pay и да вкарам пари и  да платя билета
Само в банка с превод.

# 398
Момичета,при чекиране отбелязах ,че документа за самоличност е безсрочен,а сега на бордната карта излиза 31.12.9998 г.?????.Дали ще има проблем майка ми?Как да променя датата?

# 399

Ползвам пликче за сандвичи или най- обикновено и го стягам с ластик.
Никога не съм имала проблем.

# 400
Полетът на Wizz air Копенхаген-София днес 06.07.2017 е през Будапеща с престой 45 мин (засега) на летището в Будапеща. Някой да е препатил нещо подобно.
Имаме ли право на някакво обезщетение. Самолетът ще закъснее около 2 часа. Информация никой не дава никъде, защо, кога, как.

# 401
Полетът на Wizz air Копенхаген-София днес 06.07.2017 е през Будапеща с престой 45 мин (засега) на летището в Будапеща. Някой да е препатил нещо подобно.
Имаме ли право на някакво обезщетение. Самолетът ще закъснее около 2 часа. Информация никой не дава никъде, защо, кога, как.

Мисля, че обезщетение се дължи, ако закъснението е повече от 2 часа.

# 402
Момичета, ще пътуваме до Милано. Искаме да си платим за малък салонен багаж. Това нали означава, че ще си имаме право и на безплатния ръчен, който се полага?

# 403
  • София
Няма безплатен ръчен, има малък салонен, който е безплатен и голям салонен - платен. Ако си платите за голям салонен нямате право и на малък, само по един багаж на човек, освен ако не си платите приори бординг. Прочети първа страница на темата.

# 404
  • sofia
Здравейте, купих билети за децата ми в различна резервация от моята(допълнително се взе това решение)! Нали не би трябвало да има проблем при преминаването през гранична полиция, защото аз реално ще мина с тях, с пълномощно от бащата разбира се!
Скоро мои близки не ги пуснаха за Щатите, защото на пълномощното нямаше апостил, за ЕС необходим ли е?
Благодаря на всички, които ще отговорят, притесних се, защото в сайта на Уиз пише:
детето трябва да бъде включено в същата резервация като придружаващия го възрастен

Общи условия

Активация на акаунт