WIZZ AIR - 26

• 77 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
ako imam karta qlenstvo za grupa
imam li i namalenie na cenata na 4ekiran bagaj?

# 481
ako imam karta qlenstvo za grupa
imam li i namalenie na cenata na 4ekiran bagaj?

Не мога да разбера защо не четете? https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/wizz-discount-club#/

И писането на шльокавица във форума е забранено.

# 482
  • Русе
Спешна нужда от помощ. Извинявам се ако е коментирано. Полетът ми е променен. Имам имейл в който е описано, че ако искам да ми върнат парите това може да стана 1. По кредитната карта с коятго съм платила и 2 С банков превод. Платила съм с виртуална карта, към дебитна на ДСК. Кое трябва да избера и ако избера 1 ще има ли проблем? Благодаря.

# 483
  • Варна
Здравейте, за жалост моята тридневна разходка в МИлано отпада, защото двете ми дружки се отказаха. Питането ми е следното: трябва ли да правя нещо по резервацията, защото още не съм чекирала или да оставя нещата така, полетът е Варна-Милано-Варна/в една резервация, двупосочен/ на 22.07.17 г.

# 484
  • София
Спешна нужда от помощ. Извинявам се ако е коментирано. Полетът ми е променен. Имам имейл в който е описано, че ако искам да ми върнат парите това може да стана 1. По кредитната карта с коятго съм платила и 2 С банков превод. Платила съм с виртуална карта, към дебитна на ДСК. Кое трябва да избера и ако избера 1 ще има ли проблем? Благодаря.

Не би трябвало да има проблем да върнат парите по картата. Виртуалните карти си имат сметка, и ще постъпят там. На мен са ми връщали пари по виртуална карта, не Уиз, но мисля, че няма значение.

# 485
Става и аз съм получавала в такава карта

# 486
  • Русе
Мерси, притесних се защото в новия сайт не я приемаше за плащане и платих през стария. Аз също съм получавала по нея, но от други търговци.

# 487
  • sofia
Здравейте, за жалост моята тридневна разходка в МИлано отпада, защото двете ми дружки се отказаха. Питането ми е следното: трябва ли да правя нещо по резервацията, защото още не съм чекирала или да оставя нещата така, полетът е Варна-Милано-Варна/в една резервация, двупосочен/ на 22.07.17 г.
не е необходимо да се прави нищо

# 488
Здравейте, искам да си закупя , билет от Ryanair, но цената ми я дават в паунди, а дебитната ми карта е в левове. Какви възможности имам за плащане?    Справих се.Smiley

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 13:47 от monesia

# 489
  • София
Здравейте, искам да си закупя , билет от Ryanair, но цената ми я дават в паунди, а дебитната ми карта е в левове. Какви възможности имам за плащане?

Независимо къде плащате, когато плащането е в друга валута, превалутирането се извършва автоматично от банката, издала картата - или по курс, определен от нея, или по обменния курс за съответния ден, обявен в сайтовете на картовите организации (Виза/Маестро/Мастъркард и т.н.) Как точно стоят нещата при вашата карта, вероятно можете да откриете на интернет страницата на банката.

# 490
Имаме резервация чак за м.декември. Снощи случайно влезнах в профила си и съответната резервация и ми се изписа, че мога да се чекирам. Това някаква промяна ли е - т.е. да е сменен срока, който беше от 30 дни преди полета, или нещо друго? newsm78 Не че ще го направя почти 5 месеца по-рано, но просто не следя всичко относно нови версии, мобилни приложения и т.н.

# 491
Здравейте, искам да си закупя , билет от Ryanair, но цената ми я дават в паунди, а дебитната ми карта е в левове. Какви възможности имам за плащане?

Независимо къде плащате, когато плащането е в друга валута, превалутирането се извършва автоматично от банката, издала картата - или по курс, определен от нея, или по обменния курс за съответния ден, обявен в сайтовете на картовите организации (Виза/Маестро/Мастъркард и т.н.) Как точно стоят нещата при вашата карта, вероятно можете да откриете на интернет страницата на банката.
Абсолютно вярно.  благодаря:yum:

# 492
  • Русе
Нов въпрос по същия казус. Който е искал възстановяване, ако може да сподели, колко време им отне анулирането на полета и получаването на е-майл за възстановяване. В понеделник подадох заявка за възстановяване, до този момент няма никаква обратна връзка, резервацията стои непроменена. Питам защото сайта им не е съвсем наред напоследък, а и други се оплакаха, че не им минава възстановяването по сметката в профила.

# 493
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте, искам да си закупя , билет от Ryanair,

Но тук за WIZZ си говорим.  Sunglasses  Laughing

# 494
  • Германия
Нов въпрос по същия казус. Който е искал възстановяване, ако може да сподели, колко време им отне анулирането на полета и получаването на е-майл за възстановяване. В понеделник подадох заявка за възстановяване, до този момент няма никаква обратна връзка, резервацията стои непроменена. Питам защото сайта им не е съвсем наред напоследък, а и други се оплакаха, че не им минава възстановяването по сметката в профила.
При мен беше някъде над седмица, дори може би две. Като през това време пък ми беше потвърден новият полет и плащането му .

Общи условия

Активация на акаунт