WIZZ AIR - 26

• 77 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
Кампанията по събиране на печати в "Капитански паспорт" дали е приключила вече?
Никъде в сайта на WIZZ не намирам линк за сваляна на такъв, или каквато и да е друга информация.

# 691
Май месец ни подпечатаха детския паспорт в самолета. Ако искаш, прати мейл на лични, за да ти пратя файла.

# 692
  • Бургас / UK
Здравейте,
Наложи ми се да променя датата на полета от 18.08 на 25.08.Направих необходимите стъпки и накрая ми изписа,че сумата ми е в УИз профила ми или нещо от рода.После започнах да правя новата резервация и накрая ми дава цялата сума за новия полет,а не само разликата в цената и наказателната такса...
Някакви съвети какво да правя.Благодаря  Peace

# 693
Здравейте! Бихте ли ми казали дали дискаунт клуб намалението може да се комбинира с ваучери. Не откривам нищо на сайта.
Мерси

# 694
Здравейте,
Наложи ми се да променя датата на полета от 18.08 на 25.08.Направих необходимите стъпки и накрая ми изписа,че сумата ми е в УИз профила ми или нещо от рода.После започнах да правя новата резервация и накрая ми дава цялата сума за новия полет,а не само разликата в цената и наказателната такса...
Някакви съвети какво да правя.Благодаря  Peace

От написаното не се разбира какво точно си направила. Отказала си първия полет и затова сумата отива в УИз профила ли? Там ли е наистина? Това не е същото като промяна на датата. Освен това ако откажеш полета, ти взима такса от сто и нещо лв и ти връща остатъка в профила, ако си направила това, в профила може да има много малко или нищо.

# 695
  • Бургас / UK
Влязох в резервацията и имаше промяна на резервация,а от там  стъпка по стъпка анулирах тази резервация и накрая ми изписа ,че сумата ще е в профила ми и ми даде да направя нова резервация...
Тази сума не я открих...По думите ти разбирам,че май е можело само да сменя датите  newsm78 така ли е???
Дори и да ми вземе 100 и няколко лв. пак би трябвало да има остатък,платих към 420 лв.

# 696
Влязох в резервацията и имаше промяна на резервация,а от там  стъпка по стъпка анулирах тази резервация и накрая ми изписа ,че сумата ще е в профила ми и ми даде да направя нова резервация...
Тази сума не я открих...По думите ти разбирам,че май е можело само да сменя датите  newsm78 така ли е???
Срещу такса - сменяш датите.
Анулирането често е най-неправилното решение - тогава ще получиш някаква сума, само ако билета е бил доста скъп.

# 697
  • Бургас / UK
Влязох в резервацията и имаше промяна на резервация,а от там  стъпка по стъпка анулирах тази резервация и накрая ми изписа ,че сумата ще е в профила ми и ми даде да направя нова резервация...
Тази сума не я открих...По думите ти разбирам,че май е можело само да сменя датите  newsm78 така ли е???
Анулирането често е най-неправилното решение - тогава ще получиш някаква сума, само ако билета е бил доста скъп.

Охх Мимии  Hug ,как по-рано не ти писах...Уж всичко гледах ,а това със смяната не го видях и направо анулирах...Много съм завеяна  ooooh! Ами скъп е билета,а за 25.08 стана 680 лв. Срама нямат тия хора с тези цени...е не са виновни те,сега ме е яд на мене си... #Cussing out

# 698

Охх Мимии  Hug ,как по-рано не ти писах...Уж всичко гледах ,а това със смяната не го видях и направо анулирах...Много съм завеяна  ooooh!
Чефи, защо не пробваш да им се обадиш?
Понякога са отзивчиви в такива случаи.

# 699
  • Бургас / UK
Мими ,обадих се ,до максимум 72 часа ще ми преведат сумата(остатъка) в Уиз профила ми и тогава ще резервирам за 25.08.Благодаря ти  Hug
Не мога да повярвам  Shocked ,докато напиша и паричките ми са при мен   Blush

# 700
Мими ,обадих се ,до максимум 72 часа ще ми преведат сумата(остатъка) в Уиз профила ми и тогава ще резервирам за 25.08.Благодаря ти  Hug
Не мога да повярвам  Shocked ,докато напиша и паричките ми са при мен   Blush
Радвам се.  Laughing

# 701
  • Бургас / UK
Само за информация да напиша,че за анулирането на полета не ми взеха 100 и няколко лева,а 55 лв.
Платила съм 451 лв ,а ми възстановиха 396 лв.После доплатих 181 лв за новия полет и в главата ми е цифромания вечее  Crazy
Мими,оправих се и с другите  Wink и вече съм  Rolling Eyes

# 702
Само за информация да напиша,че за анулирането на полета не ми взеха 100 и няколко лева,а 55 лв.
Платила съм 451 лв ,а ми възстановиха 396 лв.После доплатих 181 лв за новия полет и в главата ми е цифромания вечее  Crazy
Мими,оправих се и с другите  Wink и вече съм  Rolling Eyes
Чефи, радвам се, че се е получило, макар цифрите да са стряскащи...

# 703
Ами скъп е билета,а за 25.08 стана 680 лв. Срама нямат тия хора с тези цени...е не са виновни те,сега ме е яд на мене си... #Cussing out
Наистина цените са ....прекалени за нискотарифна АК. За коя дестинация е тази сума ? ( и всъщност това цена на 1 билет ли е? ) ?

# 704
Нещо се майтапите. Верно ли си мислите, че цените ТРЯБВА да са ниски? Цените ги определя пазарът.
А "нискотарифни" е лош превод. Всъщност са нискоразходни, т.е. разходите на самата компания са ниски.

Общи условия

Активация на акаунт