WIZZ AIR - 26

• 77 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас / UK
Ами скъп е билета,а за 25.08 стана 680 лв. Срама нямат тия хора с тези цени...е не са виновни те,сега ме е яд на мене си... #Cussing out
Наистина цените са ....прекалени за нискотарифна АК. За коя дестинация е тази сума ? ( и всъщност това цена на 1 билет ли е? ) ?

Дестинацията е Бургас-Лондон и  цената е за един билет.Всъщност аз си купих от тези,които са най-скъпите,защото е включен багаж(32кг),голям салонен,безплатно чекиране както онлайн,така и на летището,прайорити бординг,мястото ми е 1D(зад шофьора демек  Mr. Green ) пак включено в цената и ще имам място да си ширя краката,имам право и на още един малък ръчен,безплатен и още нещо имаше...Само за справка най-евтиния билет беше около 480лв.,после багажа (23кг) 105 лв,място 20 лв...и те почти станаха колкото аз платих,за повече услуги.
Но от Бургас винаги е много по-скъпо от София...

Нещо се майтапите. Верно ли си мислите, че цените ТРЯБВА да са ниски? Цените ги определя пазарът.
А "нискотарифни" е лош превод. Всъщност са нискоразходни, т.е. разходите на самата компания са ниски.

А защо тогава ги водят LOW COST авиокомпании ???  newsm78

# 706

Нещо се майтапите. Верно ли си мислите, че цените ТРЯБВА да са ниски? Цените ги определя пазарът.
А "нискотарифни" е лош превод. Всъщност са нискоразходни, т.е. разходите на самата компания са ниски.

А защо тогава ги водят LOW COST авиокомпании ???  newsm78

Прочети последното изречение

# 707
  • Бургас / UK
Прочетох го,но пак няма логика.

# 708
  • In transit
Low cost e ниска стойност, но явно се има предвид разходите на АК, не това, че има евтини билети.

# 709
  • Бургас / UK
Low cost e ниска стойност, но явно се има предвид разходите на АК, не това, че има евтини билети.

Съгласна съм,но коя компания ще се рекламира като Low cost,а ще има пред вид ,че и са ниски разходите...Кой го интересува разходите им,хората се интересуват от крайния продукт,бил той билет,или хляб,или салам...До колкото съм запозната идеята на тези авиокомпании е за по-ниски цени.И като са им ниски разходите,защо са им високи цените,само това не разбрах от подчертания цитат по-горе ???

# 710
Low cost e име на бизнес модела, не знам дали те самите се рекламират така. Като са ниски разходите, естествено имат възможност да играят повече с цените, отколкото ако бяха високи.
А цените се определят само от пазара. Ако имат възможност успешно да продават билети по 500лв, както се вижда, защо да продават по 100? Ако не им се връзват сметките и почнат много да губят, спират да летят до този град и готово.

# 711
  • Бургас / UK
Като се замисля има резон в написаното  Peace...Докато има такива като мен да им плащат високите цени  Mr. Green,съответно и ще летят.За мен си е добре,защото летището ми е на 15 мин. и не се налага да пропътувам цяла България,за да си хвана самолета...
Лека вечер на всички  smile3558 newsm58

# 712
Здравейте ! Тези ниски цени например на Ryanair окончателни ли са?
Има ли допълнителни такси за плащане?  Обявили са цени до Милано 14.99E.,някакви промоций.Моля споделете не бих искала изненади!
Начинаещ!

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 09:54 от bellaa

# 713
  • София
Ako пътувате само с ръчен багаж и не запазвате място, са окончателни цените.

P.S. Всъщност големият ръчен при Уиз ще бъде безплатен за пътувания след 29.10.17г.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 11:28 от dechy

# 714
А също така е важно да се купят директно от сайта на авиокомпанията, а не през някой от българските посредници, които рекламират тези цени. Защото сме били неведнъж свидетели от оплакващи се за начислени такси от 20 лв./евро на билет, а после се оказва, че са пазарували от esky примерно.

# 715
За Копенхаген винаги ли са по-скъпи билетите за пролетта и лятото? Да чакам ли някаква промоция за тогава?
Ноември излиза най-изгодно, но не знам дали ще издържим на тези температури за разходки и разглеждане на забележителности.

# 716
Купуването на билети няколко месеца предварително принципно е  неизгодно. Не знам какви са цените за Копенхаген, но например за Бергамо за април - май са 120 лв на посока, а за близките месеци спокойно могат да се намерят и по 20 лв...

# 717
Благодаря! Студено ли е в Лондон през ноември?За обикаляне с деца май не е добре!

# 718
Как да не е добре?
Има достатъчно места са комбинирате, навън и вътре.
Ние ходихме с деца по Коледа и 3_4дни не се спряхме. Е, по паркове не сме ходили.

# 719
Благодаря! Студено ли е в Лондон през ноември?За обикаляне с деца май не е добре!
Била съм и през ноември и в началото и края на декември - времето на Острова е непредсказуемо. За студено, може и да не е, но може да вали - дали няколко часа, а след това слънце за кратко време, дали няколко дни.... Освен това се стъмва сравнително рано, а и ако е облачно, става много подтискащо.

Много зависи от възрастта на децата, от интересите им, от възможностите за ходене.... Най-общо казано, не е най-подходящото време за ходене с деца, в зависимост от написаното по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт