Кафяво течение

• 3 958
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте момичета! Имам проблем с цикъла. Днес трябваше да ми дойде, но вместо него имам кафяво течение. От 2-3 дни имам кафеникаво зацапване, което днес вече е течение, точно като цикъл, но в кафяво и на съсиреци. Досега не ми се е случвало. Миналия месец пих Оргаметрил, предписан ми беше защото последните 6 месеца ми закъснява с по 7-8-9-10 дни. Имам ли повод за притеснение? Случвало ли се е на някой? Дали не е хормонален проблем? Ужасно съм притеснена. ...

# 1
Консултирайте се с лекар  Peace

# 2
  • София
По-добре отиди на гинеколог. Най-добре ще те консултира и ще ти каже причините. Вероятно е цвета на течението да е такова, заради приема на медикамента.

# 3
пусни тест за бременност, за всеки случай

# 4
Много ви благодаря. Ще изчакам до довечера - ако не се оправят нещата ще отида на гинеколог.

# 5
Най-добре не чакай, а отиди на лекар. Успех!  Hug

# 6
  • София
Какво стана, ходи ли на лекар?

# 7
Не, защото днес цикъла ми се възвърна в обичайното си състояние, само болката я нямаше този месец. Доста колежки и приятелки се оплакват от цикъла си този месец. Явно с настъпването на пролетта полудява. Може би като свърши ще отида на лекар да се успокоя Simple Smile

# 8
Здравейте, момичета! Отдавна търся отговори на много въпроси тук, но за първи път пиша, защото съм доста притеснена. Попринцип имам нередовен цикъл, често ми закъснява, но не фрапантно. Декември ми откриха киста на яйчника и пих противозачатъчни два месеца, при което цикълът ми си идваше на 28-9 ден, включително и двата месеца след като спрях хапчетата. Този месец обаче ми закъсняваше много, някъде около 3 седмици. Миналата събота получих кафеникаво зацапване и реших, че ми е дошло, но нямам никакви болки, което не е характерно за моя цикъл. Течението остана кафяво и е воднисто, не е много като количество, но продължава вече 9-ти ден (попринцип М ми е около 4-5 дни). Правих си тест от тези смотаните за 2лв с лентичката, но беше отрицателен. Почвам да се чудя дали не е бил грешен или просто нещо ужасно се случва с хормоните ми. Съжалявам за романа, но все пак се надявам, ако някоя се е сблъсквала с нещо подобно да даде съвет. Благодаря ви  Blush

# 9
  • Варна
Магдалена, за твое спокойствие защо не отидеш на лекар да те погледнат? Може пак да са кисти, може да е от нерви, може много неща да са.

# 10
Здравейте момичета.По шринцип цикала ми мина от нередовен към редовен.последната менструация беше на 05.07.2017.
Цикалът ми е 32-33дни. Преди около 3 седмици забелязах че имам парене и сърбежи придружени от непроятна странна миризма заедно с съвсем лекичко зацапване  жълтенилаво на цвят заедно с спазми в ниско в корема яйчниците и кръста . Отидох на лекар на 28.07 и той ме прегледа на магарето без ехограф или водеозон а с спекула ли го наричаха нз. Погледна ме и ми каза че имам инфекция и предписа лекарства на мен и приятеля ми които трябвало да пия след цикала ми който трябваше да бъде на 05.08 или най-късно 08.08 тук някъде. Два дни след прегледа при гинеколог започна едно кафяво зацапване което след около още един два дни започва съсвем лекичко да се усилва. Беше малко не покриваше и ежедневната ми малка превръзка. Течението продължи 5-6дни преди моя цикал който все още го няма никакъв. Утре ще отида пак на лекър но преди това искам да ви питам дали ви се е случвало. Възможно ли е да е киста и ако е не би ли трябвало лекаря да я беше видял при прегледа с спекулата??
ПОМОЩЩ..

# 11
  • Варна
Деси, кисти се виждат само с ехограф. Кафявото течение, не означава задължително киста, а и ти има очевидно инфекция и тя може да повлияе. Кафяво течение може да имаш и при разбутани хормони. Хубаво е лекаря да ти вземе секрет и да се пусне микробиология и тогава да ти изписва лекарства, не така на сляпо.

# 12
Надявам се да не е киста.. благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 13
Утре ще посетя друг гинеколог!

# 14
  • Варна
Утре ще посетя друг гинеколог!

Отиде ли на лекар? Какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт