Как да му помогна?

• 10 979
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
  • На Марс
Ревността е единствения сигурен начин да забатачиш една връзка, по мои наблюдения. Слава богу аз съм хронично неревнив Simple Smile

# 46
Има жени,които се оправдват пред самите себе си,че ги е страх,та за това седят..
А всъщност,просто не искат да си тръгнат,защото си падат по насилника,страх ги, че ще останат сами,надяват се,че ще го променят и пр..

# 47
Този действиа точно като класически насилник, като по учебник. Болезнена ревност, физическо и психическо насилие и вменяване чувство на вина у жертвата,че тя е виновна. Следва и социална изолация, за да може съвсем да я смачка, да се чувства зависима от него и да мисли, че е неспособна да живее без него.
Авторке, има доста теми за домашното насилие. Прочети какво са преживели и други жени.
Не можеш да му помогнеш. Спасявай себе си и детето си. Има фондации, които помагат в такива случаи. Можеш да се обърнеш за съвет към тях. Сподели с близките и ще видиш, че ще ти помогнат. Баща имаш ли? Най-вероятно ще те защити. Бягай бързо, потърси полиция и не се страхувай. Измъкване има.

# 48
  • София
Прочетох само заглавието и 1-вия пост. Според мен някой си съчинява. Не е възможно да има толкова глупави момичета.

# 49
Никога не съм мислила, че ще бъда в ролята на жена под чехъл, но срещаш даден човек и той обръща целият ти свят. Винаги съм се чудила, когато чуя някакви истории в които жените са малтретирани от мъжете до себе си, как може да го търпят това нещо. Днес аз се чудя как допуснах да стигна до тук. Прави сте, че трябва да бягам с 200 и  да  осъзнавам до къде сме стигнали и какви могат да бъдат последиците.
Просто исках да опитам да се поправят нещата.

# 50
  • Варна
Прочетох само заглавието и 1-вия пост. Според мен някой си съчинява. Не е възможно да има толкова глупави момичета.

За съжаление има,и то много.Не случайно има толкова организации,създадени да спасяват такива жени

# 51
Прочетох много неща написани тук и в други форуми от жени преминали през физически тормоз. Повечето от тях се страхуват да говорят, за това защото се срамуват да признаят, че им е бил нанесен какъвто и да е било тормоз. Аз не се срамувам, че съм позволила да се случи и на мен и че го споделям. По скоро съм бясна на себе си, защото от разумен човек се превърнах в неразумна кукла на конци, която наистина искаше да помогне на човека до себе си да излезе от филма с ревността. Много ми се иска да заспя, да се събудя и да си кажа беше само сън. Не карам никого да ми вярва. Но за едно сте права, определено изглупях много и да за съжаление има много такива жени като мен.

# 52
Мисля,че този човек не е наред с психиката.Това не е проста ревност,той е изключително опасен и не се знае ,някой път като му падне пердето,какво ще направи.Сигурна съм,че и преди е имал неконтролируема агресия.Наркотици ? Потърси помощ от близки мъже ,които да го респектират.Всички тези заплахи със съсипването няма как да станат,но живота ти е застрашен.

# 53
Ще добавя само, че не се страхувам да остана сама. Едва ли на 30 години, ще седна да се тръшкам за това че няма да имам човек до себе си. Страхувам се, че ако не успея да му помогна да изгладим нещата (нещо което за сега води до нови караници), ще стане по-зле. Отстрани е лесно....и на мен ми беше лесно, когато аз казвах на приятелката си бягай, но сега е друго.
Не искам циркове и скандали. Искам мир, тишина, спокойствие, уют и топлина. Нещо нормално.

# 54
Всеки си носи кръста, т.е. личните, нерешени проблеми. Тях има да решава. Те са му по силите. На друг човек, личностен проблем, ти не можеш да решиш.  Peace Негова работа е да го стори, ако осъзнава, ако иска, ако му стиска... Твоята работа си ти и детето ти.

# 55
  • Варна
Ще добавя само, че не се страхувам да остана сама. Едва ли на 30 години, ще седна да се тръшкам за това че няма да имам човек до себе си. Страхувам се, че ако не успея да му помогна да изгладим нещата (нещо което за сега води до нови караници), ще стане по-зле. Отстрани е лесно....и на мен ми беше лесно, когато аз казвах на приятелката си бягай, но сега е друго.
Не искам циркове и скандали. Искам мир, тишина, спокойствие, уют и топлина. Нещо нормално.

Докато си с него няма да имаш спокойствие и тишина.След като се разделиш ще се пени 2-3 седмици и ще си седне на гъза.Особено пък ако пуснеш някоя жалба в полицията и поискаш ограничителна заповед.Такива мъже са страхливи и ако усети,че имаш опора в лицето на някой и ще подвие опашка.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 16:04 от Глухарче

# 56
Никога не съм мислила, че ще бъда в ролята на жена под чехъл, но срещаш даден човек и той обръща целият ти свят. Винаги съм се чудила, когато чуя някакви истории в които жените са малтретирани от мъжете до себе си, как може да го търпят това нещо. Днес аз се чудя как допуснах да стигна до тук. Прави сте, че трябва да бягам с 200 и  да  осъзнавам до къде сме стигнали и какви могат да бъдат последиците.
Просто исках да опитам да се поправят нещата.

Извинявай за тона, но явно от това разбираш КАКВО ДА ОПРАВЯШ, МА?!Някакъв уруд те заплашва, че ще те кара да проституираш и т.н. , само това трябва да ти е достатъчно да го зарежеш! А той те и бие, и не ти дава да общуваш, нито да дишаш...Абе ти нормална ли си?

# 57
Ха-ха, той то обяснява че то си виновна за ревността му и ти му вярваш. Добре ти е промил мозъка наистина.

# 58

Да в твоята глава. Ще те светна, че много от жените тук сме попадали на боклуци и аз специално хич не съм го бавила...Като почне някоя да ми реве, че от страни е лесно и ми се доревава. Превода на тази тъпотия е - обичам да ме мачкат.

# 59
Мисля,че този човек не е наред с психиката.Това не е проста ревност,той е изключително опасен и не се знае ,някой път като му падне пердето,какво ще направи.Сигурна съм,че и преди е имал неконтролируема агресия.Наркотици ? Потърси помощ от близки мъже ,които да го респектират.Всички тези заплахи със съсипването няма как да станат,но живота ти е застрашен.
Наркотици не. Той дори не пие и не пуши. Зная, за негови предишни връзки с жени на който е посягал без да ги ревнува и без да им държи сметка.За това отначало го попитах способен ли е да ми посегне. Разбира се отговора беше НЕ. Не бих го причинил на теб не бих го причинил и на себе си, докато не дойде първият шамар, който беше за една пълна глупост, но аз го преглътнах и забравих, а просто трябваше да си тръгна веднага от него и да не съм стигала до тук.
Няма нещо което да може да го респектира, защото той няма страх от нищо освен от нараняване към него. Той самия знае на какво е способен и много пъти ми е казвай тръгвай си, защото ако останеш до мен и направиш една грешка аз ще те лежа, а теб ще те погребват. Тръгвайки си се започва ти не ме обичаш ти си ме лъгала постоянно имаш друг ще те съсипя....и така на татък.

Общи условия

Активация на акаунт