Как да му помогна?

• 10 989
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
Няма да повтарям другите, и не искам да ти набивам канчето.
Но:
БЯГАЙ!
Колкото и да го обичаш - това просто не е твоя човек.
И трябв да си тръгнеш, за да намериш истинския.
Дай си шанс.

# 91
  • София
Авторката на темата – не само го напусни, но ако наистина обичаш човек, който те бие непременно потърси помощ. Има вече достатъчно центрове за жени жертва на насилие, там си имат специализирани психиатри, които да ти помогнат да не налетиш на следващия бияч, на когото да искаш да помагаш.

# 92
  • София
absurT , ако не бях станала свидетел на една случка днес, тъкмо по сюжета на темата, сигурно и аз щях да мисля, че е измишльотина.....
Вървя си по улицата, зяпам по витрините и изведнъж чувам само на метър от мен "Ела тук, ма, кучкооо....къде си мислиш, че отиваш?!".
В първия момент почти подскочих, реших, че някой вика по мен.....обръщам се, някакъв младеж на двайсет и няколко гледа лошо, от очите му "летят мълнии", а към него плахо се приближава някакво слабичко девойче.Спира до него, той вдига ръка, замахва и залепва шамар....."Наистина ли си толкоз проста?" , при което аз бързо тръгвам, че да не вземат да набият и мене, като свидетел, де...    Laughing
Та, явно е нова мода в отношенията на младите...да се бъхтят за щяло и нещяло.МЪжът бие, жената гледа покорно в краката си и мълчи.

Виж, спрях да ѝ вярвам, когато написа, че предишните, които е бил, без да ги е ревнувал, не само го търсели, ами милеели за него.
Това си е вече подигравка с публиката, при положение че цяла тема е пуснала, с въпрос как да му помогнела да не я ревнува.

# 93
Абсурт, това е типично при мъжете с възможности..Wink

# 94
Аз пък се чудя къде е бащата на детето на авторката в цялата история. Аз ако разбера, че майката на детето ми си представя своя и на въпросното дете живот с насилник, лошо им се пише и на двете "влюбени" гълъбчета.

# 95
Ти продължаваш да смяташ, че си виновна. Ако е така, защо тогава е биел и предишните си приятелки?!И те ли са виновни, и те ли са го наранили....?!
Горкият той кроткия и милия и лошите жени, които все го нараняват.... Все той е жертвата! Не виждаш ли колко е абсурдно това?! Той е най-обикновен насилник.
Продължавай да вярваш, че ти си виновната. Продължавай да мислиш,че ще се промени...
Човек, когато сам не иска да си помогне, никой не е в състояния да му помогне.

# 96
Ти от колко профила пишеш? Laughing

Първият и той насилник, и той те заплашвал.

Нали се сещаш общото между мъжете ти кое е...

# 97
Виж, жено,

Ти си типична жертва. А мунчото, който си хванала, освен мухльо, е типичен насилник. Както беше написал някой, направо по учебник. Той НИКОГА, запомни го добре, няма да се оправи. Вменил ти е вина, сринал ти е самочувствието и тотално те е побъркал, за да смяташ, че тази пародия е нещо дори леко доближаващо се до любов. Така че или стой да те бие, или се спасявай. Друг вариант няма.

# 98
Айси , прочетох само историята ти , но без да прегледам коментарите и другите неща , които си писала , позволи ми да позная какво се случва - въпросният "мъж" ограничава контактите ти , защото според него всички  мъже те свалят ,а жените те наговарят срещу него . След всеки шамар ти казва колко съжалява , вменява ти чувство за вина и ти казва колко те обича и не може да те дели с други . Когато се опитваш да го зарежеш той започва да те тормози , звъни ти нон стоп , пише ти съобщения , плаче , съжалява , изведнъж сменя маската и става агресивен , започват да валят обиди и заплахи . Той е не само патологичен ревнивец и насилник , но и шизофреник . Когато не е във фаза ти се струва , че е най-прекрасният мъж на планетата , този тип хора са изкусни манипулатори , които ще те убедят , че черното е бяло и че денят е нощта . Най - важното е да осъзнаеш , че нямаш никаква вина за това , което е той  , подлагаш на опасност не само себе а и  детето си . Не забравяй , че той асоциита това малко създание с теб самата и нищо чудно някой ден да започне и на него да посяга . Преключвай нещата докато не са се задълбочили още повече . Не живеете все още заедно , нямате брак и общи деца , сега е моментът да се оттървеш . Заобиколи се с хора , на които можеш да разчиташ , издействай ограничителна заповед и подреди живота си . В началото ще е много трудно , няма да се измъкнеш лесно , но той реално няма с какво да те държи  Naughty

# 99
Влюбена жена - загубена. Ето това се получи при мен.

Викат любовта боли, ма чак толкоз ли бе  ooooh!

# 100
Защо те е страх и му вярваш, че може да ти направи нещо? Предизвикай го пак и запиши „разговора” ви, извади си медицинско, ако те удари и подай жалба. Никой няма право да се държи така нагло с теб. От къде на къде ще ти говори такива неща и ще ти посяга? Имай малко достойнство. Потриса ме мисълта направо за такива мъже, които се правят на „тежкари” пред жените. Смешници.

# 101
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked на 30 акъла ти се предполага ,че трябва да е дошъл  Shocked Shocked Shocked
виновна била ,че той и бил любовник  Shocked Shocked Shocked ти на сила ли го държеше и го караше да ти е любовник ?

# 102
Аз пък не разбрах защо последният ми коментар по темата е бил изтрит и къде изчезнаха постовете от другия профил на авторката. Както и да е.

# 103
Стана ми интересно прочитайки първия и последния пост  Joy Г-жа ледена е мазохистка и ме е яд, че се регистрирах с първата ми поща най-вече  Joy И още повече никога няма да разбера защо има толкова много "изписани страници".

Общи условия

Активация на акаунт