Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 722
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, момичета! Hug

# 196
На мен ми взеха 30-35 лв през 2015

# 197
Вермутче, много голяма е била таксата. Реално освен куриер за 5-6 лв, другото за какво е? Може би за епикриза.

# 198
Ха де, незнам защо толкова ми поискаха при положение, че само ми разпечатаха листите и сама си ги попълних (не да кажеш, че те са ми ги попълвали и затова да ми вземат толкова) Мариана ми помага тогава. Абе живи и здрави и да са, за 10 лв нищо не ми стана освен, че доктора "изгуби" 2 ембриончета и аз си намерих едното Wink  Joy
Между другото ти сама си ги пускаш по куриер, така че не ти вземат в клиниката такса за куриерска услуга.

# 199
  • Ямбол
Здравейте! Исках да попитам дали от килиниката звънят няколко дена преди насрочен преглед. Една познага ми го каза, а скоро сме на преглед.

# 200
Ако е нова политика на клиниката - може и да звънят. На мен лично никога не са ми напомняли чрез обаждане. 

# 201
  • Сливен
Вермудче,кога е ФМ,снощи си мислех за теб.

# 202
Вермудче,кога е ФМ,снощи си мислех за теб.
Утрееееее от 13 часа (мое време, 15 ваше)  Party Heart Eyes Flutter нямам търпение вече. В 28ма седмица ще ходя да ме изследват за диабет (като предпазна мярка, понеже от майчина линия дядо ми, баба и вуйчо имат)

# 203
  • Сливен
Хайде всичко ще е наред и ще чакам да пишеш.Как си със жегите,доста е топло в Англия тези дни.

# 204
Почти не сме излизали заради жегата, следобед в двора ставаше сянка и сядахме там. Хванах малко тен на ръцете и раменете, корема го крих  Sunglasses, предимно плодове и много течности приемах тази седмица. Сега вече го дават застудяване - ще се живее демек хах.
Ти кога ще ни зарадваш с хубавата новина за най-новия малък член на групата  baby_neutral то по-скоро при теб ще са жегите от тук на сетне.

# 205
Вермутче, Ваня утре ви чакаме със страхотни новини!

# 206
  • Сливен
10 юли е датата ,дано да си стои на топло дотогава.Иначе времето е топло няма да устискам и сигурно ще пусна тези дни климатика.
Сали ,как сте ?

# 207
Аз съм на 6 юли  Heart Eyes

# 208
  • Сливен
На 5 юли пък ни е годишнината от сватбата и имам едни съмнения дали няма да реши тогава да се появи.

# 209
  • Стара Загора
Гледах интересно клипче в нета, може би и д-р Стефанов ще започне да прилага този метод. Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=WgA-loZV8sg

Общи условия

Активация на акаунт