Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Всичко е наред, Оеси! На 19 Бобо стана на цели 6 месеца! Времето летиии! Днес заминаваме на първата ни почивка заедно, много се вълнувам!

# 211
  • Сливен
Да ви е жив и здрав и все така послушен.Приятна почивка ,да е безпроблемна.

# 212
Мина прегледа, всичко с бебчо е добре, нормално развитие на всички органи, и .... ще ставам някой ден свекърва Wink 100% мъж с атрибути хах, моя мъж даже преди докторката видя пола хах

# 213
Ееееееее, браво Вермудче. На мене след тази ФМ, малко ми олекна. Тази година док май повечемомчета е направил😀.  Само да са ни здрави и да си чакат датите.

# 214
Момичета и аз да се отчета Simple Smile Ще си имаме 2 бебока. Не знам на кой свят съм от радост Simple Smile

# 215
  • Сливен
Вермудче много хубава новина  bouquet
Ваня честито и на теб -лека и безпроблемна до края
Някоя от вас по време на бременноста имала ли е доста силен сърбеж по дланите и по стъпалата направо снощи не съм спала освен това като почеша направо така ме боли самата кожа все едно е изгорена.

# 216
Ваня, честито и на тебе. Почивай повече и ги пази!
Сали, на вас хубава почивка!

# 217
  • Сливен
Ваня,Вермутче страхотни новини.

# 218
Ваня, честито мила и наистина много де пази, че с близнаци е по трудна бремеността, но ще я изкараш докрай с двете Wink
Кексче ДА, сега ми олекна защото имаше моменти в които се чудех - дали всичко му е добре развито, дали ще се роди нормално, беше ме малко шубе предвид че в 11ъа и сега в 21ва седмица го видях и чак към края пак. Много мърдаше бебчо на прегледа (без да ям сладко и да бия коли че да е по-активно, ненавиждам мисълта че жени се тъпчат насила да ядът и пият за да са активни децата, като ти се яде яж ама не на сила 1 шоколад да ми изяде кифлата щот днес малко мърдало бебето, ами и те се умарят думичките и искат почивка)

# 219
Здравейте, вчера бях на преглед доктора , който ми води ЖК като видя списъка на лекарствата ,които приемам се хвана за главата. Иска да ми спре Пренатала  за един месец и след това пак да започна да го пия. На някоя от Вас да са Ви спирани някои от лекарствата и до кога слагахте Утрогестана?

# 220
Каквото и да да ми казвали другите лекари, аз съм слушала само док. /като изключим Фраксипарин/. Утрогестанът ми е казал да го спирам като влезя в деветия месец, ако стигна до датата. А Пренаталът не са ли витамини, какво ти пречат?

# 221
Да витамини са и аз това се чудя, защо трябва да го спирам. Каза ми , че нямало нужда да натоварвам организма си излишно. Мисля да си го продължа както Стефанов ми е казал.Само не пия но-шпа и диаспорала. Пия ги, но ако имам болки т.е. при нужда. Доктора от ЖК се съгласи с това.

# 222
  • Сливен
Аз също бих се придържала към изписаното от док.Слава богу АГ-то от ЖК се придържаше към казаното от док.За утрогестана док ми го спря в края на седмия месец.

# 223
И моето АГ се придържаше към лечението на док. Само ми вдигна малко магнезия- сутрин и вечер по едно, но питах Стефанов и той се съгласи.

# 224
Вермудче, Ваня браво момичета! Чудесни новини!
Ние се прибрахме от почивката, мина чудесно! Детето е роден турист Simple Smile пътува без проблем, в хотела си беше като у дома. Видяхме се с много приятели и роднини, починахме си, водихме го на басейн с минерална вода и много му хареса!
Колкото до лекарствата и друг път съм писала...трябва да се внимава с утрогестана особено когато бебето е момче. На мен ми го спря доктора от ФМ, както ми спря и магнезия и витамините. Утрогестана и магнезия ги назначава само при констатиран проблем с шийката, а за витамините каза, че изкуствено надуват бебето. Та след втората ФМ пих за един месец само омега 3 EPA, след като на доплера се видя, че няма добър кръвоток от едната артерия към мозъка на бебето. С една дума от 12 седмица до края съм пила само омегата и витамин Д.  Хемоглобина ми беше добре, но изпих една опаковка билкова кръв и една опаковка тотема, ей така за профилактика. Доктора в София при който се следих и ми правеше и ФМ държеше изключително много на витамин Б12 ( който изключително малко доктори го следят, да не кажа никой) на витамин Д и на хемоглобин и желязо в норми. Дефицита на Б12 е изключително рисков за развитието на плода и за здравето на детето в бъдеще, така че ви препоръчвам да го изследвате, дори никой да не ви го назначи.

Общи условия

Активация на акаунт