Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 88 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Момичета,имам въпрос към вас...
От няколко дена започнах хапчетата,които доктора ми изписа... ясмин,метфогамма,оксибио+,селен и т.н...
Обаче след първия прием на Prenatal/пренатал ,втори път не мога да го лапна това хапче. Има вкус на бирена мая и това е! От малка не понасям този мирис,камо ли да ми е в устата. Мъчих се,но веднага тръгвам да порвъщам.
Според вас проблем ли е,че не го пия?

# 376
  • Стара Загора
Момичета,имам въпрос към вас...
От няколко дена започнах хапчетата,които доктора ми изписа... ясмин,метфогамма,оксибио+,селен и т.н...
Обаче след първия прием на Prenatal/пренатал ,втори път не мога да го лапна това хапче. Има вкус на бирена мая и това е! От малка не понасям този мирис,камо ли да ми е в устата. Мъчих се,но веднага тръгвам да порвъщам.
Според вас проблем ли е,че не го пия?
Едва ли ще е проблем да ги смениш с други витамини за бременни. Когато аз правих опита док изписваше Актив мама на Допел Херц.

# 377
Благодаря за отговора,Тани.
Те имат ли такъв вкус (на бирена мая)  ?

# 378
  • Стара Загора
Благодаря за отговора,Тани.
Те имат ли такъв вкус (на бирена мая)  ?
Не, те са гладки, по-малки като размер и се гълтат лесно и поне аз не съм усетила някаква неприятна миризма 😀

# 379
И аз пиех Актив Мама близо 10 месеца (от старта докато не дойдох в Англия и от тук си купувам Прегнанси + омега 3, също са хубави), спокойно си купи Актив мама или Прегнанси и пии тях. Разликата между двете е минимална (в прегнанси има малко повече витамини от АкМ).

# 380
Момичета, на някоя от вас да й трябва естрофем? Подарявам ефна кутийка + още хапчета, но не са си в кутийката.

# 381
С теб какво се случва, загуби се Hug

# 382
Вермутче, не съм. Чета ви редовно Blush Моя опит не беше успешен и сега ще подаваме документите за фонда и почва пак чакането... Бебчо не е бил готов да дойде при нас, но ние ще го чакаме колкото е нужно. Знам, че ще е в най-подходящия момент Kissing Heart

# 383
Ех, ами явно е по-срамежливо, ще му мине докато стане време за другия опит Gift Heart, че даже ще са 2 People Baby Hug

# 384
Дано, Вермдче, дано Hands Pray

# 385
Здравейте  момичета втори месец пия витамините и ми се появи гадна суха кашлица предния ми опит беше по същия начин мисля че бях чела някъде че се появят някви гъбички на гърлото или се бъркам ако на някоя им се е случвало да пише незнам дали да пия нещо предния път пих какво ли не от нищо не минава....

# 386
При мен не е имало проблем и не съм чула някой да има подобен.

# 387
И аз не съм имала кашлица, а пих добавките почти година. Може би не е от тях.

# 388
Може и да не е от тях четах че от някой хапчета се получава ще ида на уши нос гърло да видя какво ще ми кажат не смея да пия хапчета ей така без някой да ми е изписал

# 389
Здравейте. Бих и скала да попитам при спиране на противозачатъчните и през това време, като съм започнала да си бия декапептил трябва ли да ми дойде месечния цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт