Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 021
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,след толкова четене,взех да се питам дали ММ е възможно да има варикоцеле...
Никой не го е преглеждал,само д-р Стефанов му изписа хапчета за 3 месеца и след това при него да решим какво ще правим.
Сега обаче се замислям дали да не отиде да видят дали има такова "чудо"  Thinking
В ин витро Стефанов има ли екип или уролог,който да преглежда мъже или се търси другаде? Чудя се дали доктора няма един вид да се обиди,ако ММ отиде при уролог,без той да знае  Thinking
Ако вашата половинка е ходила някъде,бихте ли споделили къде?
Благодаря bouquet

# 61
Моя има варикоцеле. Това не се лекува слънце. Има 2 варианта:
  - 1я е да му изпишат хапчета за временно подобряване (което Стефанов е направил)
  - 2я е да оперират мъжа ти и съвсем малък шанс за подобрение в резултатите.
Ние направихме 2я и резултат нулев дори още по зле и остава травмата от операцията (там си го наболява). Варикоцеле е множество вени в тестиса (ако помня май само в левия се изразяват тези вени) и сами може да ги напипате. При операция отстраняват малка част от тези вени да ги намалят, защото когато са много претоплят спермата. Общо взето е това.

# 62
Моя има варикоцеле. Това не се лекува слънце. Има 2 варианта:
  - 1я е да му изпишат хапчета за временно подобряване (което Стефанов е направил)
  - 2я е да оперират мъжа ти и съвсем малък шанс за подобрение в резултатите.
Ние направихме 2я и резултат нулев дори още по зле и остава травмата от операцията (там си го наболява). Варикоцеле е множество вени в тестиса (ако помня май само в левия се изразяват тези вени) и сами може да ги напипате. При операция отстраняват малка част от тези вени да ги намалят, защото когато са много претоплят спермата. Общо взето е това.

Да,Вермудче. Точно това прочетох - за операцията. Мислех ,че има подобрение след нея. Значи няма да го травмирам тогава.
Благодаря ти  Hug

# 63
Ами моя съвет е изобщо да не се занимавате с операция. След нея ще има малък шанс за подобрение, срязаното си е срязано и преболява за цял живот, + това ще ви коства време пари и нерви.
Ако искате направете 1 консултация със специалист в тази област. Ние първо бяхме при Уролог и после при 1но от светилата- д-р Милен Кацарски. Уролога се опита по всякакъв начин да накара ММ да се оперира в нашия град, но ние отказахме и потърсихме 2ро мнение. Др.Кацарски ни остави спокойно да решим дали да се подложи на операция. Предпочетехме по ефикасния начин от двата но нямаше ефект. Много малък е %та при които има подобрение след операция.
Ние бяхме с мъжки фактор и от първи опит сега съм в 5 месец. Дори с много лоша сперма накрая ми Върнаха 2 яйцеклетки от 14 оплодени и едната се хвана и се молим да бъде нашето коледно чудо (да е успешна до самия край). 
Успех  Peace

# 64
Благодаря ти за разясненията и съветите bouquet

Всичко ще бъде наред и под елхата ще имате най-прекрасният подарък на света  baby_neutral

# 65
Мадлен, няма обида в тези работи! Каквото и да те притеснява или съмнява питай за всичко. Ако трябва търси второ мнение и трето, важен е крайния резултат. В случая Вермутчето от опит, споделя мнение и е права за операцията, че е малко успешна, но за нещо друго ако ти се наложи, най-малкото което трябва да те притеснява е дали някой ще се обиди!

# 66
  • Стара Загора
Мадлеен, преди време и аз от много четене стигнах до извода ,че ММ може би има варикоцеле. Ходи на уролог и се оказа , че няма. Така ,че моя съвет е твоя мъж да си отиде на преглед, поне да знае със сигурност какво е положението. Моя го пратих при д-р Стойно Стойнов , и беше останал много доволен от отношението му. Успех!

# 67
Здравейте , момичета днес ми излезе резултата за вродената тромбофилия. Обадиха ми се от клиниката и ми казаха ,че д-р Стефанов е казал да продължа фраксипарина и аспирина по схема и да увелича дозата на Неофолик мета 20 дни по 4 таблетки дневно , следващите 20 дни по 3 таблетки дневно и до края по 1 таблетка. Момичето от регистратура не можа да ми обясни защо. Въпросът ми е има ли някоя от Вас на която е  увеличавана дозата на Неофолик мета и каква е била причината? Явно има нещо , а няма кой да ми обясни.

# 68
На мен ми увеличи фолиевата на 5 таблетки дневни до края, защото не я усвоявам когато беше 1 на ден.

# 69
Аз пих неофолик мета 3х2 и после 3х1, но аз имам мутация в гена и не усвоявам фолиевата киселина. Може би доктора това е видял при изследванията, а и вече попреминаха зелените салати.

# 70
Благодаря , момичета малко ме успокоихте. Бях се притеснила доста.

# 71
  • Сливен
Здр момичета може да е малко тъп въпрос но пречили ако посетя ушен лекар за промивка на ушите защото хич не чувам моя мъж като ми говори  Laughing Grinning оф хич не ми е смешно  направо е ужасно да чувам заглъхнало телевизорите са на макс увеличени.Преди година пак така ми се запуши че капки ли не капах накрая отидох на доктор и той с една огромна желязна спринцовка 10 пъти е пълни с топла вода и е изпразваше в ушите ми.Каза че каналчета са ми мн тесни и затова така ставало.Та не мисля че ще пречи топлата вода и промивката нали.

# 72
И аз не мисля, че ще е проблем  Grinning

# 73
Здр момичета може да е малко тъп въпрос но пречили ако посетя ушен лекар за промивка на ушите защото хич не чувам моя мъж като ми говори...

Не пречи, fair.
Мисля, че е по-добре ТОЙ ТЕБ ДА ЧУВА какво му говориш, отколкото ти да го слушаш какво мрънка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy, ако е недоволен от нещо .
Моят имаше запушване на ушните канали, ама през две стаи и затворени врати ме чуваше като го "благословя" под носа си "Да те таковам в глухите уши!" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе като помолех учтиво, крещейки да свърши нещо - все не ме бил чул  Joy

# 74
  • Сливен
Здр момичета може да е малко тъп въпрос но пречили ако посетя ушен лекар за промивка на ушите защото хич не чувам моя мъж като ми говори...

Не пречи, fair.
Мисля, че е по-добре ТОЙ ТЕБ ДА ЧУВА какво му говориш, отколкото ти да го слушаш какво мрънка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy, ако е недоволен от нещо .
Моят имаше запушване на ушните канали, ама през две стаи и затворени врати ме чуваше като го "благословя" под носа си "Да те таковам в глухите уши!" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе като помолех учтиво, крещейки да свърши нещо - все не ме бил чул  Joy
Хахахах ти си го оправила на бързо.Той само мрънка че телевизора е увеличен онобено вечер като гледам до късно.Ама е мн гадно тези промивки ама четох че един път като си почнал и край.А и така съм наплашена преди години бях получила инфекция и мн ме болеше и тогава една заместваще ЛЛ мале като ми бръкна с едно очите ми изкочиха хаххах.Ама поне сега при този който ще ходя е мн ввимателен и пуска постояно майтапи.
Да ви попитам някой от вас пила ли е нещо за подсилване на имунитета че аз съм мн кекава а лятото се очертава да имаме доста гости запалени по плажа.

Общи условия

Активация на акаунт