Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 022
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Охооо, благородно ти завиждам за вечерите с приятели и то на плажа Wink срам не срам се обличай и се пази много, особенно от слънцето.

# 76
  • Сливен
Охооо, благородно ти завиждам за вечерите с приятели и то на плажа Wink срам не срам се обличай и се пази много, особенно от слънцето.
Честно да ти кажа все още не съм махнала потника Simple Smile спа със нощницата с дългия ръкав и моя мъж мн ми се смее.Ми докато не стане над 30 градуса нищо не махам Simple Smile.
А ти как си мина ли вече преглед в Англия или все още си в процес на чакане.

# 77
Имам по 1 среща с различни доктори всяка седмица до края на месеца. Ще е изпълнен с всякакви емоции този месец Wink

# 78
  • Сливен
Имам по 1 среща с различни доктори всяка седмица до края на месеца. Ще е изпълнен с всякакви емоции този месец Wink

Ехе защо така и все пак по добре.Всичко ще е наред.Ще си доста ангажиран човек Simple Smile

# 79
Здравейте момичета, извинявам се за глупавия въпрос, но звънях в клиниката и никой не вдига, затова реших да попитам вас - искаме да сменим клиниката с тази на д-р Стефанов и сега не знам колко време се чака за първичен преглед и той ли те поема или има и други лекари? Вече имам 2 неуспешни опита, общо 3 ЗЕТ - 1 извънматочна и 2 биохимични бременности и наистина не знам накъде. Успех на всички!

# 80
  • Сливен
По последна информация за първи преглед около месец-месец и половина като ти зависи и от цикъла.Целият август док е в отпуска,така че може да остане и за септември.Само той преглежда,звънни по-упорито,че е доста натоварено.Успех!

# 81
  • Сливен
Аз май месец в началото като бях н клиниката чух че записвали за октомври.Така че сигурно сега записват за ноември.Успех

# 82
.... в петък - 02.06.2017, наминах сутринта... все още записват за Октомври, така че действайте по-скоро със записванията. Ще ви питат за продължителността на цикъла, дано Ви е редовен. Ако си спомням правилно докторът искаше консултацията да е между 10 и 15 ден от МЦ, за да може да Ви прегледа на ехограф. Ако бъркам, да ме поправят момичетата ходили по-скоро на първичен преглед.

Носете си всички изследвания, а можете и на своя глава да си пуснете някои (стига да имате финансова възможност) преди да отидете на консултация. Поне стандартните хормони, които се искат, за да имате "пресни резултати" и да си "спестите" един месец чакане примерно. - FSH, TSH, Estradiol , LH,- тези ги иска на 2 или 3 ден от МЦ.

# 83
Ехеее бая е напред с часовете доктора.
Въртоглава ти къде се загуби бе слънце  Hug
Феър - 1я преглед е при гинеколог (мисля заради хапчетата които взимам) 2я е с midwife това е спец обучена сестра, която се грижи за бременните тук (тя назначава и обсъжда изследванията, тя мери корем килограми и друго квота се прави. За всичко се обръщаш към нея. При проблем тя се консултира с доктор) 3я час е за фетална морфология.

# 84
Ехеее бая е напред с часовете доктора.
Въртоглава ти къде се загуби бе слънце  Hug

.. ааа тука съм си Grinning Нищо ново под слънцето засега   Shocked Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Наминавам чат пат да видя какво става Simple Smile

# 85
  • Сливен
Супер вермудче и ако от такова внимание се оплачеш  Laughing Laughing.Успех на прегледите.Ще видиш колко мн е порастнал/а бебо/а.

# 86
  • Сливен
Направо ме убихте със записването чак октомври,явно имат много работа.

# 87
Ами ние се убихме да хвалим всички в клиниката и ей го на ефекта сега  Joy лошо няма ама тея дето ще правим второ-трето- пето да му мислим с часовете  newsm78

# 88
  • Сливен
Така е,аз много си го хваля ,то в Сливен доста бебета са направили с Наталия и сливенските доктори го знаят.

# 89
Ехееее, чак за октомври .... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт