Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 053
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, записах си час - 13.10. - петък хихиххи! Ще чакам, какво да се прави, тъкмо да почина малко, че сега приключи последния ми опит. Ще направя предварително изследвания, няма как, искам да спестя време, а и ходене, понеже съм от Сандански и ми е доооста далеч, но какво да се прави, не знам вече кой път да поема, дано този е правилния. Късмет и на вас момичета и много благодаря за отговорите!

# 91
Аз харесвам петък 13ти, мисля че ще ви е на късмет. Пусни си предварително няколко изследвания.  Доктора най-вероятно ще ви пусне в същия ден спермограма в клиниката, така че мъжа ти да се подготви (от 3 до 5 дни въздържание и без алкохол в тези дни) 85 лв беше разширената по Крюгер. Много успех ви желая  Peace

# 92
Благодаря вермутче - ще се подготви и той задължително.

# 93
Здравейте момичета, в процес на избиране на клиника и най-важното лекар естествено за инсеминация. Спрях се на две места в София и се зачестиха за Д-р Стефанов, тъй като родителите ми са в Стара Загора. Много ви моля, дайте съвет?

# 94
Да ви се похвалим колко сме борбени Wink
Ходих днес при един доктор за консултация за хапчетата  (тук в Англия). Видеозон правят 3-4 пъти за цялата бременност. Моя ще е на феталната в 21та седмица. Та в кабинетите им само Доплер имат и доктора вика "дай да чуем сърдечната дейност, ама да знаеш че може да е слаб и да ми е трудно ама ще го чуем" . Лягам аз, опира "пръчката" той и като тръгна един парен локомотив- силен, ясен и бърз и мен ме напуши на смях. Доктора остана мн учуден какъв пулс вади бебо, вика мн силно това бебе  Party . Като за първа бременост още от 16та седмица започнах да го усещам мн ясно, а сега в 19та ме буди когато си иска сутрин и такива къчове или танци прави че не знам по нататък Simple Smile нямам търпение да си го гушна  Hug (след 2 седмици ми е феталната и ще видим пола) а таткото днес мн се кефи, на феталната какви емоции ще има хах. (Ще си направим видео на прегледа с камерата ни за спомен)
 Party Party Party

# 95
  • Сливен
Еййй вермудче страхотно сте го изненадали доктора  Grinning  Laughing.Дали няма да е някой юнак хихи.Каквото ѝ да е важното е всичко да бъде наред,а то ще бъде! Hug Heart Eyes

# 96
  • Сливен
Супер,Вермудче!Чакаме новините и от феталната.Българите сме силно племе.

# 97
Направо ме учудва това борбено българче.  И ще сме им за пример на тея мързеливи англичани и мудната им система. И аз вече нямам търпение да си го видим при положение че на 11 април на БХС го видях за пръв път и до сега нямам друг видеозон, но поне като мърда ме успокояваше мисълта че се развива. Нз тук как издържат с 3-4 видеозона. По е веднъж месечно да са ама не ми бил такъв късмета.  Явно смятат че е мн вреден - незнам.

# 98
  • Сливен
Ти направо си герой от 11.04 то ще станат близо два месеца че и нещо.Но щом вече го усещаш и това дава спокойствие.Абе туй дали ехографа е вреден са пълни глупости просто явно това им е закон.То и в бг са два или три видеозона по ЖК.

# 99
Те може да са 3 ама 90% от Аг-тата гледат всеки месец на видеозон. Другите 10% ламптят за пари. Тук само на частно можеш (и кой знае какви пари струва). В българските клиники (мисля в Лондон имаше на близо) всичко е 2-3 пъти по високо от цените на англичаните пък, защото има такива дето въобще не могат да обяснят какъв е проблема или какво искат и отиват в Бг клиника и ги дерат   #2gunfire
Както и да е, скоро ми е прегледа.  Какво е било що е било не ми е толкова важно честно казано. Каквото е писано. Просто сравнявам до някъде в бг и тук какви са им политиките.  Например тук дават 500 паунда ваучер на родилката да си купи каквото иска за бебето.

# 100
Прекрасна изненада ви е спретнало бебчето,Вермудче Party baby_neutral

# 101
  • Сливен
Те може да са 3 ама 90% от Аг-тата гледат всеки месец на видеозон. Другите 10% ламптят за пари. Тук само на частно можеш (и кой знае какви пари струва). В българските клиники (мисля в Лондон имаше на близо) всичко е 2-3 пъти по високо от цените на англичаните пък, защото има такива дето въобще не могат да обяснят какъв е проблема или какво искат и отиват в Бг клиника и ги дерат   #2gunfire
Както и да е, скоро ми е прегледа.  Какво е било що е било не ми е толкова важно честно казано. Каквото е писано. Просто сравнявам до някъде в бг и тук какви са им политиките.  Например тук дават 500 паунда ваучер на родилката да си купи каквото иска за бебето.
Навсякъде е различно, а й всеки си преценя кое е добро за него и за бебето.Да се сравняват две коренно различни държави за това или онова няма смисъл.Честно казано нз но аз  и 90 % от др мами са съгласни да си плащат но да виждат  бебо всеки месец (някой път и по вече ако бременоста не е от безпроблемните) това ти дава един вид спокойствие не е застраховка но.....Живот и здраве вс да износим живи здрави бебчета. Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 16:35 от fair wind_82

# 102
Ама то и аз предпочитам да го виждам всеки месец Simple Smile не ми е лесно, но някак издържам  (незнам как честно хахах) не съм непокистична, с толкова желание го направихме и всеки миг а него ми е мил, било в корема ми или извън, ще го спукам от любов това дете  Joy но не съм и лигла като някои дето ходят всяка седмица. Всеки според ситуацията, важното накрая да имаме живи, здрави и много обичани дечица  Hug  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 103
Здравейте момичета, в процес на избиране на клиника и най-важното лекар естествено за инсеминация. Спрях се на две места в София и се зачестиха за Д-р Стефанов, тъй като родителите ми са в Стара Загора. Много ви моля, дайте съвет?
Здравей, бременна съм след инсеминация със стимулация (първа) при д-р Стефанов и съм много доволна и от отношението и от резултата, разбира се Simple Smile

# 104
  • Сливен
Ама то и аз предпочитам да го виждам всеки месец Simple Smile не ми е лесно, но някак издържам  (незнам как честно хахах) не съм непокистична, с толкова желание го направихме и всеки миг а него ми е мил, било в корема ми или извън, ще го спукам от любов това дете  Joy но не съм и лигла като някои дето ходят всяка седмица. Всеки според ситуацията, важното накрая да имаме живи, здрави и много обичани дечица  Hug  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Еее да на всички са ни мили и ще ги дарим с много любов.Всичко ще е наред и на фм.И аз нямам търпение за фм но имам доста време до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт