Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
И аз почвам да стискам палци. Само хубави мисли, почивка и без горещи душове нали знаете Heart

# 616
Благодаря ви момичета HugТолкова сте мили Kissing Heart

# 617
stz2, много стиснати палчета и от мен! Чакаме те с добрите новини след две седмици!

# 618
Здравейте момичета да се включа и аз в темата току що си записах час но е чак за 15 февруари така че ще следя темата

# 619
Добре дошла Hug

# 620
Добре дошла,Мариела. Много успех ти пожелавам:))

Тъкмо излизам от кабинета. Започвам с Гонал 62.5 сутрин и 62.5 вечер.

При доктора имаше ново момиче този път. След това тя ми обяснява,под надзора на Яница. Да няма да си отива 🤔🤔🤔

Редакция - забравих да питам Гонала на гладно ли се бие или не?

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 17:12 от Мадлеeн

# 621
Здравейте. Има ли някой с отложен трансвер и висок Прогестерон след стимулация. И след калко време спада този Прогестерон?

# 622
Мадлен, няма значение яденето, само часовете да си спазваш.  Може би се разрастват в клиниката, дано да е това а не да напуска някой

# 623
ziv, на последния опит имах да задържан фоликул, който не се махна с противозачатъчни и доктора го пунктира. Той каза, че може да се превърне в жълто тяло и да секретира прогестерон, така и стана, затова на втори ден не можах да стартирам, правихме изследване на прогестерона всеки ден до петия ден на цикъла, който беше последния възможен за стартиране на процедурата. За късмет точно тогава спадна и започнахме. Но имаше голяма вероятност да не спадне и да отложим стимулацията за следващия цикъл. По принцип при покачване на прогестерона, ако няма настъпила бременност, започва да пада с падането настъпва цикъла, така че трябва да спадне, до следващия цикъл. Ако е висок след стимулация, преди трансфер е знак, че лигавицата отива към презряване и е по-добре да се отложи трансфера. Хубаво е да започне да се покачва малко преди трансфера за да си съвпадне и да даде добра среда за имплантиране.Какво стана при вас?

# 624
Преди стимулацията всички хормони перфектни, по време на стимулацията прогестерона се покачи и ми казаха че ще е ЗЕТ. От пункцията 19 яйцеклетки, 18 оплодени и лека хиперстимулация. Имаме 5 замръзени ембриончета, мина един цикъл изследвахме прогестерон на 23-ти ден от цикъла беше висок и сега 10 дни на  дуфастон и 20- 25 ти ден от цикъла пак ще ходя за изследвания.

# 625
По-добре, че сте го отложили. Някои фоликул е персистирал в жълто тяло. Сега организма ще си почине от хиперстимулацията и от лекарствата и всичко ще е ОК. Последните проучвания залагат много на ЗЕТ, даже чета че някой чуждестранни клиники, започват да практикуват основно замразени трансфери.

# 626
Да и аз така четох и гледах доста предавания относно ЗЕТ, и самия доктор доста
 подробно ми обясни всичко. Но нали знаеш, като търпението почне да се изчерпва и искаш всичко да се случи на мига.

# 627
Знам, как да не знам  Hug толкова съм го чакала! А за последния опит трябваше да започнем януари, отложихме заради задържания фоликул, февруари пак, още не се беше махнал, март доктора го пукна...и а да почнем и се вдигна прогестерона, щях да се пукна от напрежение и нетърпение. Предишния опит беше неуспешен малко преди Коледа и бях толкова отчаяна и без настроение по празниците, а после всичко се нареди, като по чудотворен план! Трансфер на рождения ден на майка ми, положителен тест за рождения ден на баща ми и термин, рождения ден на баба ми 30 декември, е малчо си имаше и негов си план и вкъщи се прибрахме за Бъдни вечер! Така че вярвам, че и от горе някой ни помага! Имало е защо да се отлага и да чакам, вярвам че и при теб е имало причина да поизчакаш! Успех ти желая!

# 628
Знам, как да не знам  Hug толкова съм го чакала! А за последния опит трябваше да започнем януари, отложихме заради задържания фоликул, февруари пак, още не се беше махнал, март доктора го пукна...и а да почнем и се вдигна прогестерона, щях да се пукна от напрежение и нетърпение. Предишния опит беше неуспешен малко преди Коледа и бях толкова отчаяна и без настроение по празниците, а после всичко се нареди, като по чудотворен план! Трансфер на рождения ден на майка ми, положителен тест за рождения ден на баща ми и термин, рождения ден на баба ми 30 декември, е малчо си имаше и негов си план и вкъщи се прибрахме за Бъдни вечер! Така че вярвам, че и от горе някой ни помага! Имало е защо да се отлага и да чакам, вярвам че и при теб е имало причина да поизчакаш! Успех ти желая!

Да така е там Горе си има план. Ще гледам да съм по-търпелива. Благодаря за хубавите думи. Flowers Bouquet

# 629
Аз от години си мечтаех за Коледа да имам малко чудо под елхата и тази година ми се сбъдна мечтата. Същ о вярвам че там горе  има някой и чува молитвите ни  Hug
 Не се отчайвайте и не се предавайте!!!!

Общи условия

Активация на акаунт