Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Дойде и моят толкова дългочакан момент!!!! На 01.11 се роди със спешно секцио моят прекрасен син Божидар!!! Малката нинджа е 3050 гр. и 49 см!😁 Вдига нна балон цялата болница , когато реши и определено е мъж с характер ( дупе да ми е яко)!!!! Пожелавам на всички момичета , борещи се за тази мечта , много успех и само положителни мисли!
Честито бебче! Желая ти да сте здрави и бързо да се възстановявате и да се гушкате вкъщи! [/b]

# 601
Дойде и моят толкова дългочакан момент!!!! На 01.11 се роди със спешно секцио моят прекрасен син Божидар!!! Малката нинджа е 3050 гр. и 49 см!😁 Вдига нна балон цялата болница , когато реши и определено е мъж с характер ( дупе да ми е яко)!!!! Пожелавам на всички момичета , борещи се за тази мечта , много успех и само положителни мисли!
Честито, да ви е жив и здрав малкия наследник и много ама много да ви радва.

# 602
 G.g_stz, да ви е честит, малкия мъж с голям характер! Да здрав, силен и много щастлив!  bouquet

# 603
  • Сливен
Честит малък принц!Много да е здрав и да ви радва.На теб бързо въстановяване.
Ilenceto1990 ,като градска предполагам съм насреща ако имаш въпроси.Д-р Стефанов е страхотен ,надявам се да ви помогне.

# 604
Честита рожба!Да е жив и здрав и много да ви слуша:hugs:

# 605
Честит син и от мен! Да расте здраво и щастливо дете! На мама бързо възстановяване!

# 606
Stz2 какво решихте? Днес ли е големият ден или ще отложите?

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 12:06 от Мадлеeн

# 607
Мадлен ,благодаря ,че попита:hugs:Станала съм рано рано и чакам Наталия да се обади да се разберем.Такава ни е уговорката.Иначе аз съм добре вече и не кашлям.Така ,че мисля че днес ще е трансфера.Нямам търпение да ми се обади Наталия за да и кажа BlushМомичета стискайте палци всичко да е наред.Kissing Heart

# 608
Мадлен ,благодаря ,че попита:hugs:Станала съм рано рано и чакам Наталия да се обади да се разберем.Такава ни е уговорката.Иначе аз съм добре вече и не кашлям.Така ,че мисля че днес ще е трансфера.Нямам търпение да ми се обади Наталия за да и кажа BlushМомичета стискайте палци всичко да е наред.Kissing Heart

Палците са стиснати:))
Върнахте ли шушулките,как си?

# 609
Здравейте момичета.И най вече Мадлен HugДнес беше трасфера BlushВърнахме и трите шушулки.Наталия каза ,че двете били много хубави,а третото с малки фрегменти. Транфера мина много добре.Както каза доктора като по учебник.Имаше още едно момиче.Аз бях втора и реално сама в клиниката Kissing HeartСега лежа и чакам.Имам много големи надежди.Дано всичко е наред и поне едно се захване.Heart

# 610
Здравейте момичета.И най вече Мадлен HugДнес беше трасфера BlushВърнахме и трите шушулки.Наталия каза ,че двете били много хубави,а третото с малки фрегменти. Транфера мина много добре.Както каза доктора като по учебник.Имаше още едно момиче.Аз бях втора и реално сама в клиниката Kissing HeartСега лежа и чакам.Имам много големи надежди.Дано всичко е наред и поне едно се захване.Heart

Хайде след 2 седмици те чакаме с най-хубавата новина! ☺

# 611
  • Сливен
Успех и от мен.Чакам и аз хубавите новини след 2 седмици.

# 612
  • Стара Загора
Успех, stz2! Имаш стиснати палета и от мен! Blush

# 613
Ех, че хубава новина stz2 Flutter Успех!  Hug

# 614

Stz2 дано всичко е наред. Дано дано дано

Общи условия

Активация на акаунт