Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 014
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
Мадлеен ,може би заради очакваните промени във фонда да не е предложил да пускате сега документите.
Да между другото днес една позната и се обадили но тъй като тя няма да е използва са и казали че ще и я пазят до навършване на 43 години и тя ми сподели че преди възсрастовата граница е била до 42 незнам дали е била наистина толкова

# 46
Феър правилно е до 42. Когато навърши 43 няма да й  я дадът. Дано ме разбра Wink
А тази твоя приятелка, колко време е чакала. Питам,защото ми е интересно дали са в сила вече новите промени. Колкото и да са нови, няма как да дават по 1000 заповеди на месец, но може би даването за самата заповед, ще става не за година или 10 месеца, а за около 6 месеца. 6 месеца си е добър период за изчакване и поносимо, тъкмо да си направим нужните процедури и предподготовка с витамини преди опита. Ха дано  Peace

# 47
  • Стара Загора
Здравейте,пуснах си пълните имунологични изследвания и ANA скрининг ми е положителен титър 1:80. Информацията в нета е доста объркваща , някой имал ли е такъв положителен резултат, да ме "светне" какво всъщност значи това.

# 48
  • Сливен
Феър правилно е до 42. Когато навърши 43 няма да й  я дадът. Дано ме разбра Wink
А тази твоя приятелка, колко време е чакала. Питам,защото ми е интересно дали са в сила вече новите промени. Колкото и да са нови, няма как да дават по 1000 заповеди на месец, но може би даването за самата заповед, ще става не за година или 10 месеца, а за около 6 месеца. 6 месеца си е добър период за изчакване и поносимо, тъкмо да си направим нужните процедури и предподготовка с витамини преди опита. Ха дано  Peace
Ами именно че са и казали че ще и е пазят до навършване на 43 г което явно е промяна преди е било до 42

# 49
Във фонда пише 43 навършени

# 50
  • Сливен
Момичета вчера и днес починтих малко с белина за съвсем кратко време пречили на бебчо защото прочетох доста противоречиви мнения повече въобще няма да чистя с препарати Sad

# 51
  • Сливен
Най-добре ограничи употребата на толкова агресивни препарати.Ако може ТМ да поеме чистенето докато си бременна.

# 52
  • Сливен
На той вс прави и чисти и аз вчера и днес докато го няма реших да почистя и сега така ми се накара повече освен веро др няма да пипна

# 53
  • Сливен
Феър,прав е да ти се кара.Браво,че имаш такъв мъж,сигурно ти се свиди че се товари с много неща,но сте водили борба тази бременност да ви се случи.
ММ до 4 месец не ми даваше дори чиниите да измия,още спорим когато искам да му помагам с гладенето.Нищо няма да им се случи на мъжете 9 месеца да ни отменят в домакинската работа.

# 54
  • Сливен
Феър,прав е да ти се кара.Браво,че имаш такъв мъж,сигу
рно ти се свиди че се товари с много неща,но сте водили борба тази бременност да ви се случи.
ММ до 4 месец не ми даваше дори чиниите да измия,още спорим когато искам да му помагам с гладенето.Нищо няма да им се случи на мъжете 9 месеца да ни отменят в домакинската работа.

Хаха и моя мъж сутрин преди да тръгне на работа мие чиниите пере (пералнята де ) простира прохусмукачка пуска хаххах голяма домашна помощница имам.Но наистина ние тези неща ги правим от както сме станали жени и ще ги правим цял живот така че сега малко да ни отменят.
Росинта до къде стигнах те с опита стискам палци и успех

# 55
Хайде малкоо син прашец от мен и успех на всички  bouquet Hug

# 56
  • Сливен
Здравейте Вие до кога бихте фраксипарина и да кога пихте аспирина.Благодаря

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 14:03 от fair wind_82

# 57
  • Сливен
Аз бях на клексан,спрях го мисля в петия месец след като се оказа,че нямам тромбофилия ,тогава спрях и аспирина ,но на ФМ се оказа че имам недобро кръвоснабдяване на матката и д-р Михова ми каза пак да го пия.Спях го преди седмица ,горе-долу края на 7 месец за да може до раждането да се възстанови нормалното съсирване на кръвта.
Как мина прегледа?

# 58
  • Сливен
Аз бях на клексан,спрях го мисля в петия месец след като се оказа,че нямам тромбофилия ,тогава спрях и аспирина ,но на ФМ се оказа че имам недобро кръвоснабдяване на матката и д-р Михова ми каза пак да го пия.Спях го преди седмица ,горе-долу края на 7 месец за да може до раждането да се възстанови нормалното съсирване на кръвта.
Как мина прегледа?
Добре и мойте излезнаха че нямам тромбофилия и ще спирам фраксито в 16 гбс.Бебчо както на всеки преглед спеше расте добре се развивапу пу и тъй да е кара до края Simple Smile ама нали те пипнах за късмет така че вс ще е наред. Ще чакам кръвните резултати казаха до 7 дни че ще излезнат.Проверява ли се с трите имена и рожд.дата

# 59
  • Сливен
Всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт