Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
Ейй Кексче на полуфинала си Wink . Ще устискаш .Всичко ще е наред на фм. Hug. Ох това с покупките ще е доста вълнуващо като цяло всичко е толкова вълнуващо.

# 121
  • Сливен
Добре съм,преди малко стегнах сака,че вече му е време ,макар че има още някои дребни неща за добавяне.Трябва и да изпера и изгладя бебешките дрешки.И най-сетне да видя клипчета за кърмене ,къпане и т.н.

# 122
Феърче, много е вълнуващо, особено като не можеш да стоиш права повече от 5мин., но сега като отидем в Стара Загора ще купя почти всичко накуп.

# 123
Леле Оеси кога мина времето при теб неусетно. Аз гледах клипчета на кърмене и къпане. Дори преди няколко дни докато чакахме в чакалнята за доктора, пуснаха клипове само за такива неща. Имаше мн подробен клип на кърменето (в нета не съм го виждала) мен повече ме притеснява къпането в началото дето трябва да се пази да не се мокрело пъпчето ама имам време да го до измисля  (пък и след раждането 10 дни идва тази сестра която ще ме следи и тя ще помага Simple Smile )
Ох кексче и твоята не е лесна, стискай колкото можеш и дано до когато трябва да устискате. Отидете в магазини дето да можеш да седиш седнала пък да те обслужват  Whistling .

# 124
  • Стара Загора
Леле Оеси кога мина времето при теб неусетно. Аз гледах клипчета на кърмене и къпане. Дори преди няколко дни докато чакахме в чакалнята за доктора, пуснаха клипове само за такива неща. Имаше мн подробен клип на кърменето (в нета не съм го виждала) мен повече ме притеснява къпането в началото дето трябва да се пази да не се мокрело пъпчето ама имам време да го до измисля  (пък и след раждането 10 дни идва тази сестра която ще ме следи и тя ще помага Simple Smile )
Ох кексче и твоята не е лесна, стискай колкото можеш и дано до когато трябва да устискате. Отидете в магазини дето да можеш да седиш седнала пък да те обслужват  Whistling .
Вермудче, няма нужда да се пази пъпчето да не се мокри. Просто след банята го минаваш с памуче, напоено в спирт. В болницата където раждах и двата пъти, къпят бебетата на мивки под течаща вода и никой не пази пъпчетата, а и нашият педиатър казва, че няма смисъл да се пази.

# 125
Абе и на мен ми споменаха че вече не ги пазят и си  ги мокрят, ама на всички клипчета в нета все казват да се пазел. И аз ся по средата хах. Едно че има време до тогава и друго че в болницата или пък тази сестра дето ще ме следи ще го каже.
Много благодаря за инфото Тани  bouquet

# 126
mimsilota89 Браво! Честито, лека и безпроблемна бременност до термин! Много се радвам за вас, че така бързо и по-най щадящия за теб начин се е получило!  Hug
Малчо го къпехме, като го държахме през коремчето с една кърпа на пъпчето, но наистина бе е проблем и да се намокри. В болницата не ги пазят, само му капнаха спирт с много напоено памуче.

# 127
  • Сливен
Момичета с какво се предпазвахте от гадините лятото и най вече ужасните комари.Че мен мн ме хапят и ставам на едни големи червени пъпки  Sad

# 128
  • Сливен
Може да пробваш с Бочко,щом стават за новородени би трябвало да стават и за бременни.
http://apteka.framar.bg/30025641/бочко-бебе-защитен-репелент-150-мл

# 129
  • Сливен
Може да пробваш с Бочко,щом стават за новородени би трябвало да стават и за бременни.
http://apteka.framar.bg/30025641/бочко-бебе-защитен-репелент-150-мл

Благодаря ти оейси сетих се че нещо бебешко ще става и за нас но викам да попитам.Че мн ми е гадно от тез комари преди ползвах аутан но сега няма как

# 130
Здравейте,искам да попитам нещо ако е удобно.От скоро ходя в клиниката на Д-р Стефанов и както е редно започнахме с иследвания.На 07.06. ми правиха иследване за проходимост на тръбите. Че въпроса ми е .....карвя и то обилно от втория ден след процедурата. Случвало ли се е на някой и как да постъпя.... а не ме боли нищо....Благодаря предварително

# 131
Ивелина, обади се утре в клиниката и ги попитай, за мене не е нормално. Аз имах само зацапване 2 дни.

# 132
  • Сливен
При мен беше леко зацапване само 1 ден.Имаш ли температура?Обади се още в 8.30 преди да е станала лудница,може и да поискаш да говориш направо с Яница.

# 133
Намам температура нито ме боли нищо ама утре ще званя.....доста е кравта и сякаш се усилва....Благодаря ВИ

# 134
  • Сливен
Пиши какво е станало.Дано бързо да се оправиш.

Общи условия

Активация на акаунт