Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 093
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
При първия опит правих тест на Цветница,бях сърдита на Бог ,че е отрицателен и половин година не влязох в църква,но чудото се случи .

# 631
Аз не му сърдя, ама все се питам заща за едни може, а за други неможе по лесния начин. Миналата година на следващия ден след операция за прекъсване на лявата тръба заради хидросалпинг дойде една жена да прави аборт-и си казвам каква ирония ти правиш нечовешки усилия да гушнеш мечтаното дете, а друга с лека ръка прекъсва един живот.  Но както казвате за всичко си има план. А аз се надявам за коледа да си сдобия с положителен тест.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 05:59 от ziv

# 632
  • Сливен
Аз като чуя,че някоя си убила бебето и ми иде нея да убия.Живота е доста несправедлив понякога.

# 633
Ох, момичета и аз така, когато чаках умираща от страх да ми правят серклажът, с идеята, че го правя заради бебетата и за да запазя бременността, в стаята докараха две момичета след аборт. Толкова ми стана криво, че ние търпим какви ли не болки и разочарования, и толкова нерви да имаме дете, а някои ги махат с лека ръка.
Но, аз за себе си знам, че този път, който трябваше да измина ме научи на търпение (даже не си направих теста по-рано, а си изчаках датата). Така че ще мине и това препятствие и ще изгрее слънце и на вашата улица, само вяра и търпение. Стискам палци за всички ви! И не забравяйте да се похвалите!:sparkling_heart:Sparkling Heart

# 634
Kissing Heart
Бях на 21 и направих обмислен аборт. Нямах избор. Трябваше да избирам или да уча или да гледам бебе. Сега на този етап правим ИКСИ . И си мисля че господ ме наказа по някакъв начин за това решение. А сега действително срещнах човека с когото искам да създам семейство но никои не ме предупреди че ще е толкова трудно

# 635
И аз толкова чаках да срещна моя принц-и най-накрая се случи имам своя мъж мечта и пак трябва да става по трудния начин. Но всяко зло за добро.  Момичета искрено ни пожелавам  на всички да сбъднем мечтата си да имаме детенце.  Sparkling Heart

# 636
keksche, вие докъде стигнахте с дребосъците? baby_neutral baby_neutral

Момичета, всичко, през което преминаваме е толкова тежко и за приемане, и за преодоляване, че моля ви не се самонаказвайте с тежки мисли, как едва ли не изкупуваме някакви стари грехове  Heart Eyes Hug

# 637
Здравейте, момичета! В понеделник ми предстои изследване за проходимост на тръбите в клиниката. Тези, които са минали през това изследване, бихте ли споделили как протича? Само ми казаха, че се прави с кратка пълна анестезия.

# 638
  • Сливен
Аз съм правила,упойката е кратка около 10 мин,след това може леко да прокървиш.След като се поосвестиш може да те пуснат да се поразходиш и по-късно ще се видиш с доктора за коментар.
За упойката предполагам знаеш гладна ,жадна.

# 639
Дива, благодаря, че питаш. Моите момчета станаха на три месеца, ревем, растем и такива бебешки работи, с които пожелавам на всички скоро да се сблъскат. А ти докъде стигна?
А относно тръбите, няма страшно. Отиваш, слагат ти абокат, приспиват те, после те събуждат, лежиш в стаята един час да те отпусне упойката, Минаваш през кабинета да ти каже докторът какъв е резултатът и какво правите нататък и това е в общи линии. Другото е индивидуално, вземи си превръзка, че може да има зацапване, мене не ме е боляло, всъщност май беше съвсем леко. Не се притеснявай, няма да усетиш нищо.

# 640
Благодаря ви. От това, което споделяте наистина не ми изглежда толкова страшно. Дано всичко да мине безпроблемно.

# 641
Kekschе, чудесни забавления си имате, нека растат здрави и щастливи за радост на маме, и тате  Hug
При мен нещата се пооплетоха/един миомен възел е нараснал, хормоналните ми изследвания все едно не са моите, явно всичко е в резултат на двете стимулации, уж леки, но явно за мен тотално изтощаващи/, чакам срещата с доктора да чуя и неговото мнение,не остана , има няма 10-тина дни  Grinning

# 642
[video][/video]
Последно декапептила се бие на един пръст в ляво от пъпчето нали така. Бавно че да не боли и подкожно. Взела съм си и спирт да дезинфекцирам аз да не прецакам нещо. А така ме е страх.
Обърках ли нещо? Ако има някои съвет приемам

# 643

Утре сутринта ми е първата инжекция заедно с преднизолона нали така

И аз утре го започвам, мисля, че е на два пръста от пъпчето, може и от двете страни. Успех Hug

# 644
Дива, и аз бях с миомен възел, за който Стефанов не ми каза, но аз видях снимката от ехографа. Беше 4.2см. и до 5месец беше станал 7см. Следящото ме АГ менуплаши, че можел да предизвика контракции, да разкъса матката и още една камара глупости, скара ми се защо не сме го махнали, а като отидох в София на феталната, Чавеева ме успокой, че не може да навреди по никакъв начин, защото бил външен. Така че не са толкова страшни, но все пак Стефанов ще прецени. Щом на мене не ми е казал, значи не е било нужно. Дано всичко се подреди и да се случат нещата. Искам всички да успеете, ако може от първия път. Много стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт