Фентъзи и фантастика - Тема11

• 50 014
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ммм това е моята любима книга на Зелазни Simple Smile

# 586
Добре, че намерих време да се усетя: тази година не съм се сещала за Карлос Руис Сафон и е крайно време да му обърна отново нужното внимание. Ще чета Среднощният дворец, втората книга от юношеската му поредица. Това ще ми е четвъртата среща с автора, обожавам стила му на писане. Надявам да не ме разочарова.

# 587
Ммм това е моята любима книга на Зелазни Simple Smile

Чела ли си "Намотки" на Зелазни? това бе първата книга която прочетох от него и с нея той ме спечели.

# 588
  • София
Мне - не съм, всъщност не съм чела всичко негово.

Вече може да се прави предварителна поръчка на Заклеващия (третата от летописите)- на Сандерсън.
Цитат
Ако направите предварителна поръчка на книгата до датата на световната премиера - 14 ноември, ще получите копие с автограф от автора. Вашата книга ще бъде изпратена по куриер в деня на излизането ѝ на българския пазар. /
http://artline-store.net/ в един или два тома издание Wink В момента с -10% отстъпка.

# 589
  • В полите на Пирин планина
О, супер! Мерси Angel_Dust за информацията. Hands V

# 590
  • София
Относно Стъкления трон, шестата книга се развива паралелно с Империя на бури и се върти само около Каол.
 Силно се надявам информацията ми да е погрешна, иначе ще си чакам направо седма книга.
Минах 2/3 от книгата и наистина си е твърдо за Каол и Несрин, не виждам надежда да се вясне нещо друго до края. Не е и интересна на всичко отгоре, но ще си я довърша все пак.

# 591
И аз така разбрах от ревюто, което четох. Плача! Искам развръзка на другата ситуация. Дано напише следващата бързо, сега поне няма Дворове да я разсейват.

# 592
  • София
Обявена е за следващата есен... септември ако не се лъжа... Cry
има да почакаме... къде го набута този Каол и драмите му,  само да измъчи читателите с цяла година.

# 593
И аз така разбрах от ревюто, което четох. Плача! Искам развръзка на другата ситуация. Дано напише следващата бързо, сега поне няма Дворове да я разсейват.
А, Дворовете си продължават. Четвъртата /уж новела 1/ ще излиза от печат през 05.2018.
Скрит текст:
First series
    A Court of Thorns and Roses (book 1, May 5th 2015)
    A Court of Mist and Fury (book 2, May 3rd 2016)
    A Court of Wings and Ruin (book 3, May 2nd 2017)
Other books
    Fourth book (2018)
    Fifth book
    Sixth book
Novellas
    Novella #1
    Novella #2

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 22:15 от Аниш

# 594
  • Майничка
Снощи дочетох "Играч първи, приготви се" на Ърнест Клайн и съм сериозно впечатлена. Въпреки че бие на тийн киберпънк и въпреки леко изсмукания от пръсти хепиенд, има доста качествени моменти.

# 595
И на мен ми харесва, но без финала. Там очаквах повече.

# 596
  • София
Аз наскоро прочетох "Аркадия" и ми хареса; интересна заигравка с времето - минало, настояще, бъдеще. На моменти ставаше суховата с обяснения, но като цяло беше хубава.

# 597
  • София
Най-накрая приключих с Tower of Dawn, толкова ми беше "интересна", че когато стигнах 90%  я избутах настрани и изчетох 3 други книги... после се върнах все пак да я завърша. Simple Smile Ще й дам 2 звезди, само защото мразя да слагам 1 Simple Smile

И се завръщам към Мъглородените и третата  от поредицата...

# 598
засега как намираш първите два мъглородена, ако не е тайна?

лично аз имам пристрастия към първия (намирам го едно от най-добрите фентъзито които съм чел) и особено към героя на
Скрит текст:
Келсайър
, но ми е любопитно ти как го намираш. Третият Мъглороден вече ми идва една идея абстрактен, пък и чувам че други хора не го одобрят, но ти ще прецениш като го прочетеш.

що се отнася до книги - чакам си търпеливо Панаира на книги (декември) и се надявам  дотогава да излязат  на български  Съдбата на Убиеца от Бард и Есенната република от МБГ (трета книга от трилогията за барутните магове).

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 11:38 от Джон Сняг

# 599
  • София
Ами аз споделих, виж на предната страница пост 575, не ми се е променило мнението след края на втората книга. Поредицата ми е сред средноватите, като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт