Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 065
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Връщам си думите назад за моливите на Есенс. Явно досега не ми се беше случвало да попадна на такъв с новата формула. Което е необяснимо, защото слушам за тази промяна от над година и съм купувала моливи в този период, но явно все съм случвала на последни брйки със старата формула.
Е, снощи попаднах на новата за първи път. Покъртителна е, след две секунди се усетих - дърпа, суха консистенция, пигментацията е едва съществуваща.
Жалко!

# 241
Много ми хареса спиралата на Есенс Volume stylist - направо не очаквах за 6 лв. и с тази класическа четка, не силиконова.

# 242
  • Стара Загора
Много ми хареса спиралата на Есенс Volume stylist - направо не очаквах за 6 лв. и с тази класическа четка, не силиконова.
От коя от двете - лилавата или розовата? Аз имам лилавата и не е нещо УАУ, но става, усеща се по-суха от останалите спирали.

# 243
От коя от двете - лилавата или розовата? Аз имам лилавата и не е нещо УАУ, но става, усеща се по-суха от останалите спирали.
Лилавата. Simple Smile

# 244
  • Бургас
А аз съм доволна от розовата.Тя е втората ми любима спирала.На първо място за мен е Мис Хипи на Лореал.

# 245
Супер, че отново ще го има шампоана на балеа. Много исках да го пробвам преди време, но се оказа, че го няма.  Party

# 246
  • Бургас
А аз съм доволна от розовата.Тя е втората ми любима спирала.На първо място за мен е Мис Хипи на Лореал.
Самоцитирам се,за да споделя,че тази спирала бързо изсъхва.Днес пак ползвах моята и консистенцията доста се е променила,доста е изсъхнала.Пак прави миглите хубави,но подозирам,че до месец ще е за боклука.

# 247
  • Deutschland
Шампоаните на Нивеа хубави ли са? Тези 2 в 1 ме интересуват. Има и Гарниер с авокадо 2 в 1, някакъв Елсев също та се чудя кой. Нивеа никога не съм ползвала за коса

# 248
Шампоаните на Нивеа хубави ли са? Тези 2 в 1 ме интересуват. Има и Гарниер с авокадо 2 в 1, някакъв Елсев също та се чудя кой. Нивеа никога не съм ползвала за коса
И аз се интересувам от мнения за техните шампоани. Конкретно ще съм благодарна за мнение за шампоан NIVEA Hairmilk  Peace

# 249
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ползвам шампоана и балсама Nivea Hairmilk за тънка коса и ми допадат като комбинация.Не утежняват и не омазняват допълнително, за нормална коса ще са супер.За мазна също са ок, ако косата е суха или краищата са сухи си иска допълнителна грижа след баня.

# 250
  • София
Аз съм адски недоволна от Hairmilk. Не си чувствах косата чиста и свежа дори след къпане, образува ми се пърхут и започна да ми се бели скалпът. Явно ми дойде твърде агресивен.

# 251
  • София
Пантенол са оуснали едни кремчета за изгаряне по 4-5 лв, които са страхотни и като крем за лице. Съдържат наистина активни съставки за възстановяване на кожата.

# 252
Пантенол са оуснали едни кремчета за изгаряне по 4-5 лв, които са страхотни и като крем за лице. Съдържат наистина активни съставки за възстановяване на кожата.
Ще се пробва. В аптека ли да търся?

# 253
Аз преди време ползвах шампоана на Нивея за суха и изтощена коса. Бях доволна от него, тъй като изчистваше и финия прах, който боря вече много време. В един момент спря да ми действа така и го смених.

# 254
  • София
Ще се пробва. В аптека ли да търся?
Да, в големите аптеки.

Общи условия

Активация на акаунт