Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Нещо против стрии да препоръчате, което да има поне някакъв ефект?
Кокосово масло  Peace

# 391
  • София
Мас и невен. Оспамих целия форум с моя невен, ама мисля, че това е много ефикасно за белези и стрии Laughing

# 392
  • София
Мас и невен. Оспамих целия форум с моя невен, ама мисля, че това е много ефикасно за белези и стрии Laughing

Може ли повече информация?

# 393
Някой ползвал ли и маската за коса на  Black с шоколад и кератин? Или някоя друга маска на Black?

# 394
  • Deutschland
От моята лекарка знам за лечебното действие на смес от мас и невен. Как се приготвя обаче не зная

# 395
Олиото на Балеа от предната страница наистина е страхотно и няма свършване. Но внимавайте, не става за пътуване, опаковката се отваря при натиск! Моята се отвори и изля директно в чантата още по пътя към вкъщи след купуването  Grinning Много хубаво ми миришеше чантата обаче!  Laughing

Минавам да кажа, че Алверде имат някакъв лимитиран лосион за тяло, казва се white smoothie.
цък за снимка
Уж е с кокос и бадеми, на мен ми мирише на разтопен ванилов сладолед с някакви горски плодове вътре. РАЗКОШЕН е, ароматът се усеща върху кожата, дори когато съм го смесила 50:50 с алое.

Консистенцията е по-скоро на мляко за тяло, т.е. има си нужда от втриване малко повече от нормалния лосион. Но дори при доста обилно количество попива бързо.
Грабнах 2 опаковки директно, ще се запася с още няколко обаче, страхотен базов лосион за тяло с невероятен аромат.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 12:11 от bubanka

# 396
И аз се интересувам от нещо наистина ефикасно за стриите. В тази връзка мога да кажа за маслото против стрии на Икаров, който мисля, че беше с кокосово масло - нито предотврати появата им, нито за избледняването.

# 397
Аз не виждам логична причина нещо да прибира/скрива вече излезли стрии. Това е разтягане на кожата, не виждам как ще е обратимо. Предотвратяване - с достатъчно масла - защо не. Но как се събира вече разтегната кожа  newsm78
Иначе и аз съм в кюпа на хората със стрии, отдавна вече бели, без никаква причина за появата им, мамичката им. Иначе бих се мазала с нещо, не ми пречи да опитам.  Grinning

# 398
Аз бих се зарадвала и на това да избледнеят до максимум.

# 399
  • Бургас
Не знам дали ще се зарадвате, но с времето избледняват. Само дето това означава, че процесът е свързан с напредване на възрастта Mr. Green

# 400
bambinnah, олиото на Балеа си има заключващ механизъм, за да не се разлива. Всяка седмица съм го разнасяла напред-назад, нищо му няма за пътуване.  Simple Smile

# 401
Бамбина, в кой ДМ го намери този лосион на Алверде? Днес проверих в този на Пиротска (София), но го нямаше.

# 402
Виктория, в един немски го намерих :д Може би при вас ще го докарат след седмица-две.

bambinnah, олиото на Балеа си има заключващ механизъм, за да не се разлива. Всяка седмица съм го разнасяла напред-назад, нищо му няма за пътуване.  Simple Smile

Заключващият механизъм предотвратява пръскането от дупчицата, при мен цялата капачка се отвори и маслото буквално се изля от голямата дупка.

# 403
Е нали не казваш, че това е фабрично? Случила си на развалена опаковка вероятно или някой в магазина го е отварял за го помирише  Peace

# 404
  • Бургас
За мас и невен,знам,че действа при изаряне. От личен опит о казвам.
На много  слаб котлон се разтапя маста,слага се накълцания невен и леко да се запържи. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт