Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Вчера мернах маски за лице на Биотен(може и да не са нови де), някой има ли отзиви?

# 676
Вчера мернах маски за лице на Биотен(може и да не са нови де), някой има ли отзиви?

И аз това искам да питам, най-вече за тази с глина и зелен чай.

# 677
Зелената, нали? И аз нея загледах, обаче имам две маски вкъщи, които почти не ползвам и реших да не пробързвам, въпреки че бяха намалени.

# 678
Момичета , някой ползвал ли е ШП на Евтерпа , харесах си един с арган, но да не е веро и един балсам 😂 ако някой сподели опит ⚘
Иначе все ми излизат във ФБ хвалебствия за тях

# 679
Sladkishi, би ли споделила какво точно ползваш и с каква кожа си, от доста време заглеждам продуктите, но не съм попадала на много отзиви. Благодаря Simple Smile

Разбира се Simple Smile Кожата ми е по-скоро смесена. През зимата понякога ми се появяват доста сухи участъци. Много ми харесва, че кремовете за лице попиват веднага, без да оставят мазен филм върху кожата. Този от серията Rose Joghurt мирише много приятно, а не на натрапчиви рози. Засега това ми е любимата серия.

Имам от същата серия крем за лице, но не подмладяващия, а успокояващия. Разкошен е, абсолютно влюбена съм в този крем  Heart Eyes Със същия тип кожа съм. Обикновено го използвам като нощен крем, тъй като никак не обичам през деня да мажа, каквото и да било по лицето си. Следващия път ще си купя подмладяващия, да пробвам и него, макар че се съмнявам да има кой знае каква разлика между двата Simple Smile Съставките им са почти еднакви май...ще погледна по-подробно.

Аха, сега видях разликата - моят е с добавка арганово масло, а подмладяващия е с масло от макадамия и UV филтър:)

ROSE JOGHURT УСПОКОЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 МЛ

Активни съставки: натурално розово масло, натурална розова вода, йогурт, лактобацилус булгарикус, арган масло, сквалан.

ROSE JOGHURT ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 МЛ

Активни съставки: натурално розово масло, натурална розова вода, йогурт, лактобацилус булгарикус, сквалан, макадамия масло и  UV филтър.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 18:19 от Dum spiro spero

# 680
Зелената, нали? И аз нея загледах, обаче имам две маски вкъщи, които почти не ползвам и реших да не пробързвам, въпреки че бяха намалени.

Да, за зелената питам. Ето тази: https://remedium.bg/face-care/bioten-mask-deep-cleansing-40ml.html
Относно състава на козметичните продукти - добре е да се гледа пълния списък. Само активните съставки не дават представа дали има разлика във формулата.

# 681
  • София
Нямам си представител на Ейвън, за съжаление.
Ако някой има желание да ми съдейства, за да си поръчам, може ли да драсне едно л.с?
Ще съм много благодарна  Embarassed
Влизаш в сайта им, правиш си поръчката и някой ще се свърже с теб и ще ти го достави на място.

# 682
Здравейте,
Моля да ми препоръчате боди милк или нещо друго за мазане след баня с брокат.
Ползвах на Дав, но не мога да го открия от доста време. Този на ДМ не ми допада как мирише. В момента съм с масло на Нукс.
Благодаря предварително!

# 683

ROSE JOGHURT УСПОКОЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 МЛ

Активни съставки: натурално розово масло, натурална розова вода, йогурт, лактобацилус булгарикус, арган масло, сквалан.

ROSE JOGHURT ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 МЛ

Активни съставки: натурално розово масло, натурална розова вода, йогурт, лактобацилус булгарикус, сквалан, макадамия масло и  UV филтър.

Ох, супер звучи! Те си имаха собствен магазин, нали?

# 684
Здравейте,
Моля да ми препоръчате боди милк или нещо друго за мазане след баня с брокат.
Ползвах на Дав, но не мога да го открия от доста време. Този на ДМ не ми допада как мирише. В момента съм с масло на Нукс.
Благодаря предварително!
В Лили на тяхната марка има блестящо олио. Само тази снимка успях да намеря:

# 685
Благодаря, ще отида да го видя днес.

# 686
Спреят на AVON за права коса го ползвам на леко влажна коса,след сутрешния душ,може и на суха коса.
После издухвам със сешоар и става идеално,минавам понякога и с преса,за мен е супер продукт Simple Smile
В сайта на AVON и аз си поръчвах и все още си чакам някой да се обади,това беше миналия Август,хахахах...
Не поръчвайте там,поне при мен никой не се обади.

# 687
  • София
Страно, при мен на следващият ден ми  се обаждат, дори при поръчката от долу ми излиза името и номера на консултанта.

# 688
Спреят на AVON за права коса го ползвам на леко влажна коса,след сутрешния душ,може и на суха коса.
После издухвам със сешоар и става идеално,минавам понякога и с преса,за мен е супер продукт Simple Smile

Имаш пред вид с четка и сешоар или само със сешоар?

# 689
Точно това е-сешоар+пръсти,не ползвам друго Simple Smile
Четка и преса рядко,с гъста черна коса съм,ужасно неподатлива на стилизиране,затова ползвам и концентратора на сешоара.

Общи условия

Активация на акаунт