Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 677
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Добре, кой ти харесва освен Алюра и новия ти Задиг? И аз ги харесвам страшно и двата ,те са от една кръвна група.

# 121
Пропуснала съм, новата ми любов Simple Smile. Туберозата също не е за изпускане.
http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/rose-des-vents-014422#LP0005
http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/women/fragrances/collection/_/N-7not6h/to-2

# 122
Не ги познавам аз тези Вюитони. Разкажи повече за тях, интензитет, трайност, развитие, млада свежа роза ли е? Обичам рози и особено туберози страшно.

# 123
Парфюмите на ЛВ са нови и до колкото знам до сега са нямали парфюми, но въпреки това съм доволна от трайността на парфюма. Аз съм заклета фенка на розовите аромати, така че съм пристрастна към всеки розов аромат, но този е доста нежен и няма тази миризма на розов локум, който обикновено надушвам при розите.
Туберозата я има моя приятелка и на нея и седи чудесно, но тя е тъмнокожа и много и подхожда. Има леко пудрен аромат, но без да ме задушава .

# 124
Да, така е не са имали преди, но вече не са нови.

# 125
За мен труден парфюм от тези които имам е Алюр Сеншуел. Много ми харесва да си го мириша от шишето, да го усещам на друг човек, но върху себе си не мога да го понасям. Причинява ми гадене@ю главоболие. Мирише ми на лакочестител. Не ми се разделя с него вече сума ти години. Всяка зима се пробвам дали съм 'узряла'' вече за него, но все още не е дошъл този момент. Това разбирам под ''труден парфюм'' Simple Smile
 Аз, да си призная честно, коментираните ексклузиви в темата, дори не ги поглеждам, ако ги видя в някоя парфюмерия. За мен психолог. максимум за цена на парфюм е до 150 евро. Обичам да ви чета описанията за тях, но видя ли ги на рафта, обръщам посоката.Simple Smile . Не ги пробвам от страх, да не би някой да ми допадне. А цените им не мога да преглътна.
Изчака ми се чакалото за новата Прада роза . Уж месец май щеше да излезе ( а той почти мина), тук в Германия още я няма. Във Фрагарантика има само едно мнение на вече пробвала го, та още повече ми разпали любопитството.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 11:14 от Анонимен

# 126
  • София
Един мъж дали ми харесва, решавам още първите 20 секунди и ако не ми е харесал, няма такъв вариант да ми хареса след 10 години Simple Smile

Интересно Grinning  Жалко, че мъжете нямаме женска интуиция  Mr. Green

Попаднах на нов много хубав мъжки Джими Чу - Jimmy Choo Man Ice

https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Jimmy-Choo-Man-Ice-43304.html

Отново чудесен дизайн, пипната бутилка и прекасен пръскач. Като аромат е чудесен за моя вукс - свеж, хладен, позитивен, цитрусов, носещ по-младежки и непринуден характер, подохдящ за пролет-лято. Мисля че особено за по-млади момчета, абитуриенти и тн, би бил супер избор.

# 127
  • Бургас
Трудни парфюми мога да изброявам до утре,едни от най,най-кофти ароматите са ми Отровите на Диор без Хипнотичната.Всички аромати на Мюглер без изключение,някой от много старите Шанели,пример е Кристал,някой от класиките като Шалимар,както и Дюн на Диор.Не ми допадат и всички парфюми,които аз познавам на Гутал.Адикт никога не харесах и не желая да го усещам от никъде. Laughing Алюр Сеншуел за мен е страхотен,не усещам никакъв лакочестител за моя радост,но признавам,че не е лесно харесван определено. Crazy Преди наистина признавам,че много се дразнех,когато някой не харесва предпочитан от мен аромат.Вече обаче го приемам с усмивка,просто няма как всички да харесват моите любимци. Mr. Green bouquet

# 128
За мен труден парфюм от тези които имам е Алюр Сеншуел. Много ми харесва да си го мириша от шишето, да го усещам на друг човек, но върху себе си не мога да го понасям. Причинява ми гадене@ю главоболие. Мирише ми на лакочестител. Не ми се разделя с него вече сума ти години. Всяка зима се пробвам дали съм 'узряла'' вече за него, но все още не е дошъл този момент. Това разбирам под ''труден парфюм'' Simple Smile

Същата химия със Сеншуела и при мен, а иначе върху приятелки е божествен. Иначе Алюр си нося с удоволствие. Не ни се получи и с Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermes, а го харесвам много.

# 129
Обожавам Алюр Сеншуър Едп, но го нося в голям студ само. Началото му блъска при мен на лакочистител та се не трае. Сестра ми щеше да припадне като и пръснах зимата на ръката. Mr. Green Whistling

# 130
Голяма част от парфюмите са ми трудни. Имам обаче скала за градация. Труден, гаден и непоносим на върха Laughing Там се мъдри Ангела на Тиери Мюглер.
Снощи бях на абитуриентски бал и голяма драма ми беше с какъв парфюм да съм Laughing Направих глупост и си сложих Коко Мадмоазел, залагайки на скъпата марка. А къде по-добре щях да се чувствам с Карлейдоскопа на Лагерфелд...Е, за друг път ще си знам Wink
Нови придобивки тц. Намерения за нещо ново също тц. Изглежда наближава парфюмна дупка. Това е, когато нямам желание за нищо по тази тема. Ще видим. Rolling Eyes

# 131
  • София
Ън, аз съм на същото мнение за Ангела на Тиери Мюглер.  Mr. Green И Калейдоскопа на Лагерфелд харесвам. Забелязвам, че имаме съвпадения.  Peace

# 132
Голяма част от парфюмите са ми трудни. Имам обаче скала за градация. Труден, гаден и непоносим на върха Laughing Там се мъдри Ангела на Тиери Мюглер.

Все едно аз съм го писала това  Laughing

# 133
Става ми зле само със споменаването на Ангела на ТМ Simple Smile. Ей това за мен е невъзможен парфюм.
Алюр сеншуъл го взех още в началото като го пуснаха, с очакването че ще е нещо от сорта на обикновеният Алюр, но разочарованието ми беше голяма и отново замина при сестра ми. Сестра ми явно е всеядна по отношение на парфюмите, защото каквото и да и дам все е доволна.

# 134
Моята сестра пък е по-претенциозна от мен, но за щастие майка ми не отказва парфюм Simple Smile  За осми март бях им приготвила - Шанс о Фреш за сестра ми и Ла Ви е Бел за майка - за огромна моя изненада си ги размениха. А иначе сестра ми си пада по свежи акватици, а майка ми - по тежки и сладникави  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт