Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 404
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • Враца
А, аз не мисля, че му харесва аромата, а по скоро опаковката на 1 милион и за това не търся да е аналогичен с този, а просто, нещо пак в що-годе симпатична  опаковка, но пък и детската му кожа да го излъчва не като бойно оръжие, а като някакъв летен коктейл по-скоро.

Зара-та , както правилно отбеляза Бижу, изобщо не би го впечатлила с нищо, а и няма как да се изфука пред приятелите с тази "неизвестна" марка Simple Smile)

Азаро Хром предложихте, сетих се за него, ама баща му го има, пак не става.

Deetron, предложенията ти, Давидов и Келвин Клайн ми се видяха интересни и ще ги разгледам внимателно, както и на Ковачева CK One Shock For Him Calvin Klein, който и аз самата съм си набелязала , ама не го познавам.  newsm78

Обаче Deetron, с Joop! Homme направо ме удари в земята  Shocked  аз да не съм ти направила нещо лошо??? ( това в кръга на майтапа, разбира се) Joy
Добре, че го познавам, този терминатор убиец , та покрай него прескачам всички от серията Joop, макар , че има един доста един интересен, безобидно зеленичък, но трябва някой да ми го описва цветно и да ме убеждава доста, че няма нищо общо   Joop! Homme за да го тествам поне  Crazy:
https://www.fragrantica.com/perfume/Joop-/Joop-Go-1253.html

GUESS-овете ми се струват интересни, предложението на bubanka също, белия Лакост на Радика  събуди любопитството ми много.

Но, сега както си лежах, уморена от днешната жега, резко  ми се прииска един Cool Water Davidoff for men - за мен, и докато правех поръчката , в полезрението ми попадна :

https://www.fragrantica.com/perfume/Davidoff/Davidoff-Cool-Water … dition-23599.html

та награбих и него за осмокласника гъзар, който и без това тръгва за море, а докато се върне, ще обмисля да му взема един от вашите предложения, като най-впечатлителен ми се стори Кокорико на първо четене, ама пък хич не го познавам що за стока е , а виждам, че и различните хора, го възприемат доста различно, на един му сладък, друг изобщо не му сладък ..  ooooh! ooooh! моля, който го познава да го опише по-подробно.

Благодаря ви и за специалното внимание, което ми отделихте, прекрасни мои прекрасници, и то за обикновена лапешка прищевка.  Heart Eyes Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 676
  • СОФИЯ
Нещо не ме отразихте за Черната роза на Трусарди  Confused Има ли я някъде в София за проба?
Днес реших да си припомня WISH на Chopard. Използвала съм го преди доста години. Изумена съм!!!Съдържа  същата съставка, която установих, че не понасям от известно време, която открих в Angel Muse и Мон Герлен. Просто ми е чудно как съм го ползвала три поредни години  Rolling Eyes
Какво е общото между тези три парфюма. На прима виста са различни, но при мен на по късен етап се развива силно онова, което не зная какво е и не понасям  Rolling Eyes

# 677
  • Чукарландия
Акви-те са ми някак остри.  newsm78

Той е още дете и не знае какво харесва.
Знам, че е фен на Бърбъри Брит. Simple Smile

Аз съм се зачела из фрагрантика и този ми се стори интересен :

https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Azzaro-Now-Men-958.html

но не го познавам,

vmarinska, имам двама тийнове и много харесаха Azzaro Now Men, който всъщност бях взела за ММ, но той не го..., а пък те много го... и направо му го отнесоха... Mr. Green
Много е хубав, свеж, но не лековат, чудесен за лятото. Peace
Подкрепям Ковачева за CK One Shock For Him и него съм им взела, но го ползваха зимата.
Сега ще им взема Зари-те (Aquatic Mind и Aromatic Future), да се радват дечурлята! Hug

# 678
  • Враца
Здравей, BBeLLa!  bouquet

И аз се бях спряла на Azzaro Now , въпреки че не го познавам, но по описания ми се стори подходящ.
Но сега Бижу с този Кокорико, направо ме спечели заради флакона,
а аромата не познавам. Чудя се да не е тежък и не за този сезон.  newsm78
Зарите на Ковачева и мен ме заинтригуваха, та синът ми май ще намаже, макар че има доста за сега.  Peace

# 679
Начи, ако имаш търпение да ти пратя, ама ще го получиш в понеделник чак, ще разбереш за кога е и какъв е. Бяхме на сватба в Сандански преди две седмици (там ти е ясно какви са температурите) мъжа ми през деня беше с него. Зависи от количеството, но на мен ветивера ми носи хлад, а там (в парфюма) има доста. Горчивото какао, също не е топло.  За мен е много секси и много мъжкарски, и също така всесезонен (ако има такова понятие, ако не - въвеждам го).
Ако съм тийн в 8-ми клас ще зяпна заради тая консерва с глава вътре, а като усетя и миризмата на мъж, ще ми порасне още един косъм на брадата от възторг!

# 680
  • Варна
Начи, ако имаш търпение да ти пратя, ама ще го получиш в понеделник чак, ще разбереш за кога е и какъв е. Бяхме на сватба в Сандански преди две седмици (там ти е ясно какви са температурите) мъжа ми през деня беше с него. Зависи от количеството, но на мен ветивера ми носи хлад, а там (в парфюма) има доста. Горчивото какао, също не е топло.  За мен е много секси и много мъжкарски, и също така всесезонен (ако има такова понятие, ако не - въвеждам го).
Ако съм тийн в 8-ми клас ще зяпна заради тая консерва с глава вътре, а като усетя и миризмата на мъж, ще ми порасне още един косъм на брадата от възторг!

Joy

"Мога с увереност да гарантирам едно – Kokorico е напълно мъжки. Когато си пръснах на шията, имах чувството, че ми поникна брада."

http://www.capital.bg/light/revju/tester/2012/03/22/1793351_koko … ul_gaultier_2011/

# 681
Кълна се, за първи път чета това ревю на Калина (тя липсва! Heart Eyes) за Кокорико, но съм щастлива, че мислим еднакво брадато за него. Laughing

# 682
  • Варна
Кълна се, за първи път чета това ревю на Калина (тя липсва! Heart Eyes) за Кокорико, но съм щастлива, че мислим еднакво брадато за него. Laughing

Знам Бижу, просто се възхитих на умението ти да пресъздаваш емоции  Hug

Защото за мен парфюмът е емоция, трудно различавам конкретните съставки и нямам и една частица от познанията, които повечето тук имате.

# 683
  • Чукарландия

Разсмя ме Бижу, с вашето брадато мислене! Joy

Калина наистина липсва! Hug

# 684
  • Враца
И мен ме разсмяхте, момичета.
Страхотни сте!  Heart Eyes Heart Eyes Joy

А, Бижу, къде да те ангажирам с пробички,  Embarassed,
 мисля направо да го поръчам.
(освен ако не ме изкушиш и с други неща от гардероба си)

Хаххаха, мен ми е неудобно да искам пробичка, но не ми е неудобно да искам много пробички..  Joy Joy
Северозападен манталитет, обременена съм по местоживеене !  Joy

# 685
А, Бижу, къде да те ангажирам с пробички,  Embarassed,
 мисля направо да го поръчам.
(освен ако не ме изкушиш и с други неща от гардероба си)

Хаххаха, мен ми е неудобно да искам пробичка, но не ми е неудобно да искам много пробички..  Joy Joy
Северозападен манталитет, обременена съм по местоживеене !  Joy
Хахахахаха, хитрушата тя!  Twisted Evil Heart Eyes Обичам те, нека всички да знаят! newsm51 txtloves loveuuu

# 686
  • Варна
А, аз не мисля, че му харесва аромата, а по скоро опаковката на 1 милион и за това не търся да е аналогичен с този, а просто, нещо пак в що-годе симпатична  опаковка, но пък и детската му кожа да го излъчва не като бойно оръжие, а като някакъв летен коктейл по-скоро.
Аз не разбирам много от мъжки аромати, но на сина ми (тийнейджър) му подариха https://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-White-3785.html и мисля, че хваща окото, а и е добър парфюм. Видях го в бг сайт на приемлива цена.
 Peace

# 687
  • Враца
Много харесвам тези бели флакони.  Heart Eyes
Синът ми има Aqua Frost Azzaro:

https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Azzaro-Aqua-Frost-25527.html

Много го ползва в жегите и аз се промъквам и си се попръсквам с него, мирише доста свежо,
на борови иглички, мента и ледена вода.  Heart Eyes

# 688
Здравейте Heart Eyes Ще се радвам да споделите мнения за Agent Provocateur-Fatale intense!Сравнението във Фрагрантика е с A men ,но пак нищо не ми говори,наистина описанията и сравненията ви ще са ми доста полезни,интересува ме и трайността ,разбира се!

# 689
Кокорико на мен не ми харесва. Разглеждам му пирамидата и очаквам да е много "мой", но уви... Пробвах го няколко пъти с надеждата да открия чарът му, но всеки път се разочаровам. Чак в базата му има нещо приятно, но не ми е достатъчно.
Не разбирам манията по 1 Million. Харесва ми началото му, но то бързо отминава. После става ужасен и задушлив.
За тийнейджър бих препоръчал нещо популярно, като например Инвиктус на Пако Рабан или Sauvage - Dior. CK one също е добър и е на прилична цена. Иначе самият аз в тийнейджърските си години обожавах аромати от типа на Boss Bottled ( https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-383.html ) и La Nuit de l'Homme ( https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-d … l-Homme-5521.html )

Общи условия

Активация на акаунт